No, zajímat se ještě neznamená koupit. A když zajímat, tak možná logicky o pokračování něčeho z oboru, ke kterému to mělo sloužit. Z článku odhaduji, že pan doktor zase asi takové ořezávátko nebyl a měl vizi, proč to všechno podniká. "Jen" neodhadl své síly v kontextu s oním hoblíkem, kterým nás čas všechny hobluje

Ano, podle fotek to nějaké peníze spolkne, ale zatím se to nerozpadá. To jsem viděl v životě horší baráky. Pokud se stavělo poctivě a není tam nějaký skrytý a závažný problém, tak po 25 letech se celkové rekonstrukce dělat nemusí - opravy a zanedbaná údržba určitě, případné stavební úpravy na navazující nové použití asi taky.
Zkuste se někdy podívat, v jakých rezidencích sedí pražští ministerští úředníci. Například nejchudší z ministerstev Min. kultury. Ovšem je to jen můj pohled a jak jsem uvedl, jsem v tom, že by napadlo cílovou skupinu totéž co mne a šla do toho, skeptikus

No a o tom, kdo a za kolik dokáže prodávat svoji práci, si nemusíme psát. To je jiná kapitola a rozptyl je veliký, to víme všichni. A když zákazník platí, proč to nezkusit, že? Brousit tužky uměli rozpočtáři už za socíku - a jak!
Další kapitolou je současný neskutečný nárůst cen stavebních materiálů - to vše se ovšem dotýká jakékoliv stavby.