Jarní MHV 2012
- Zbych
- Kontaktovat uživatele:
Jarní MHV 2012
To přece není problém, mraky lidí si bere pátky dovolenou nebo tzv. sick-day.
No já nevím, ale všechny co znám kolem mne si něco takového prostě nemohou dovolit. Obávám se, že doba už je jiná...
- Psion
- Věk: 63
- Kontaktovat uživatele:
Jarní MHV 2012
Aha, že bych žil v jiné době? 
Jarní MHV 2012
Ano,
podzimní MHV letos nebude protože jako PP ČAS pořádáme jinou akci a kryjí se termíny a i bychom nestíhali...
Takže holt zase až napřesrok.
podzimní MHV letos nebude protože jako PP ČAS pořádáme jinou akci a kryjí se termíny a i bychom nestíhali...
Takže holt zase až napřesrok.
Tlustá Berta (Celestron CPC-1100 XLT), Lunt LS60TC, WO ZenithStar 73 III APO, Lacerta Herschel, binohlava MaxBright II, okuláry Vixen LVW 42, Baader Eduiascopic 35, Hyperion 31 a Click Zoom, TV Apollo 11 a Nagler Zoom 6-3, triedr Kowa XD 8x33 Genesis 
Jarní MHV 2012
Jsem rád že fridex z Valašska chutnal. I mkoláčky se snědly.
Tak jako Zbyšek jsem byl poprvé a bylo to super. Spousta stejně postižených a hlavně pohodových lidí.
Aleš
Já byl poprvé a hodnotím akci jako velice příjemnou a pohodovou (až na ten sobotní hokej
)
Sice vizualista (zatím), ale ty družice v zorném poli létali opravdu o sto šest, tolik jsem jich za noc snad ještě neviděl.
Seeing v sobotu u Marsu byl hrozný, oproti obvyklé situaci jsem ho nemohl pomalu ani zaostřit. Ale mimo Mars to šlo
.
Škoda, že teď už nevím kdo se pod jakým nickem zde na fóru skrývá a kdo je vlastně kdo. Děkuji za všechny debaty, legrácky, rady a konzultace.
Obzvlášť děkuji za ten tekutý chromát, byl opravdu širokoúhlý a zahřál (pro připomenutí, první dvě kola proběhla v noci u té C-14).
Zaslechl jsem tam, že podzimní MHV nebude, co je to tom pravdy?
Tak jako Zbyšek jsem byl poprvé a bylo to super. Spousta stejně postižených a hlavně pohodových lidí.
Aleš
Já byl poprvé a hodnotím akci jako velice příjemnou a pohodovou (až na ten sobotní hokej
Sice vizualista (zatím), ale ty družice v zorném poli létali opravdu o sto šest, tolik jsem jich za noc snad ještě neviděl.
Seeing v sobotu u Marsu byl hrozný, oproti obvyklé situaci jsem ho nemohl pomalu ani zaostřit. Ale mimo Mars to šlo
Škoda, že teď už nevím kdo se pod jakým nickem zde na fóru skrývá a kdo je vlastně kdo. Děkuji za všechny debaty, legrácky, rady a konzultace.
Obzvlášť děkuji za ten tekutý chromát, byl opravdu širokoúhlý a zahřál (pro připomenutí, první dvě kola proběhla v noci u té C-14).
Zaslechl jsem tam, že podzimní MHV nebude, co je to tom pravdy?
Jarní MHV 2012
Narozdil od lonskeho podzimu jsem nebyl (tolik) liny a sem tam jsem vyfotil nejake ty kousky na louce http://www.jpetrik.net/gallery/index.php?/category/49
Jarní MHV 2012
Jarní MHV byla velice vydařená. Děkuji pořadatelům a přikládám pár snímků ve fotogalerii na http://www.astroama.com/mhv2012/index.htm
Refr. 150/750, Refr. 57/800, Star Adventure GTi, SW Maksutov 90/1250, pozorovací domeček 2.2x2.3m