Supra Praha - zkušenosti
Supra Praha - zkušenosti
Pro jezevce: To bys možná opravdu zkrachoval. Vždy když si něco na webu Supry pečlivě vyberu a pak si to jako Pražák jdu osobně koupit do Hloubětína, tak mi pan Zahajský hned nabídne i další lákavé alternativy, ovšem dražší. Ale pravda je, že pokud jsem podlehl, nelitoval jsem.
Bresser 10x50, Dobson 97/1000, GSO 200E, VMC110L
Supra Praha - zkušenosti
Moja osobna skusenost je tiez totalne pozitivna. V supre som kupoval newton 750/150 s goto montazou. Ako to uz byva zvykom cca mesiac po skonceni zaruky mi do vecnych lovist odisiel rucny ovladac. Volal som tam ci sa da kupit a kolko stoji ten ovladac. Dostal som odpoved ze nemusi byt vadny len ovladac ale aj elektronika v montazi, ze nech to poslem cele. Dalsia otazka bola ze odkadial som. Ja ze z Nitry. A na druhom konci sa ozvalo buduci tyzdem mam cestu na Slovensko do Senca, mozeme sa tam stretnut a date mi to osobne. A kedze som zasa ja mal cestu v tom termine do BA, tak sme sa stretli v Senci, odovzdal som to tam, a postou mi to prislo cca po dvoch tyzdnoch opravene. A bonbonik na koniec. Vsetko v ramci zaruky... Klobuk dolu a dakujem.
Supra Praha - zkušenosti
Obratil som sa na dve slovenske (nemenovane) predajne. Jedna mi odpovedala ze dalekohlad jedine so stativom a druha zial .......ticho!!!
...tak Vam to euro moc nepomohlo...
...tak Vam to euro moc nepomohlo...

Cassegrain GSO 6", TS APO 102/f.7 na FPl 53, Spektiv 80/430, EQM-35 GoTo, AZ5,
AZ3-R Pronto, bino MaxBright II, Sky Master, PRO 15x70, Canon EOS 650 mod
http://www.zam.fme.vutbr.cz/~druck/Eclipse/index.htm
AZ3-R Pronto, bino MaxBright II, Sky Master, PRO 15x70, Canon EOS 650 mod
http://www.zam.fme.vutbr.cz/~druck/Eclipse/index.htm
Supra Praha - zkušenosti
Chci zde znovu moc poděkovat panu Zahajskému ze Supry Praha. Měli jsme obdobný problém, který zde v příspěvku #31 líčí mario22. Asi dva měsíce po záruce se vyskytla závada na ručním ovladači goto montáže. Postup byl obdobný jako u mario22: pan Zahajský závadu na vlastní náklady odstranil a montáž i s ovladačem opět na vlastní náklady poštou odeslal. Montáž jsme včera v noci vyzkoušeli a bez problémů fungovala. Montáž je majetkem školy, v dnešní tíživé ekonomické době bych velmi těžko v rámci školních peněz sháněl peníze na její opravu, patrně bych ji musel nechat opravit na vlastní náklady. Rovněž smekám klobouk a velice děkuji!
Supra Praha - zkušenosti
Ja tu mám "story" na tému Supra.
Kupoval som toto leto svoj prvý teleskop SW80/400 a chcel som tam mať red dot hľadáčik, po doporučení na tomto fóre. Cena na supre bola najlepšia a tak som požiadal, či by nebola možná dodávka s RD. Pan Zahajský mi sľúbil, že mi ten optický vymenia bez doplatku. Mali práve zavreté z dôvodu dovolenky.
Ďalekohľad prišiel v poriadku, dokonca aj s Barlow 2x, ktorý nebol v špecifikácii, ale s optickým hľadáčikom. Volal som do Supry a p. Zahajský sa ospravedlnil, že pri balení na to zabudol a že cestuje do Senca a tak mi Red Dot pošle obyčajným balíkom bez dobierky zo Slovenska. O týždeň mi prišiel balík na dobierku za 27.-Euro. Prevzal som ho, aj keď som bol pekne naštvaný, lebo tým pádom sa mi pekne predražil pôvodný nákup teleskopu.(+poštovné, prevod meny ) Písal som do Supry, či mi ten optický nevymenia za iný tovar. P. Zahajský sa mi ospravedlnil, že to posielal svokra a mala zadať cenu balíku 27.-€ a nie dobierku. Dohodli sme sa tak, že mám u neho kredit 27.-€. Ja som sa tešil, že mám "výhovorku" na kúpu napr. Astro Solar fólie. Na to mi prišiel korešpondenčný lístok od pani svokry, že sa mi ospravedlňuje a posiela mi poštovou poukážkou Euráče späť. A už aj dorazili a moja výhovorka na nákup ďalšieho astro vybavenia "vyparila" The End.
V dnešnej dobe je prístup firmy Supra Praha naozaj ojedinelí. Klobúk dole.
Len veľká škoda, že nemajú pobočku na Slovensku. Poštovné a poplatky za prevod meny nákupy zbytočne predražujú. Ale aj tak to vyjde lacnejšie ako priamy nákup u SK predajcov.
Kupoval som toto leto svoj prvý teleskop SW80/400 a chcel som tam mať red dot hľadáčik, po doporučení na tomto fóre. Cena na supre bola najlepšia a tak som požiadal, či by nebola možná dodávka s RD. Pan Zahajský mi sľúbil, že mi ten optický vymenia bez doplatku. Mali práve zavreté z dôvodu dovolenky.
Ďalekohľad prišiel v poriadku, dokonca aj s Barlow 2x, ktorý nebol v špecifikácii, ale s optickým hľadáčikom. Volal som do Supry a p. Zahajský sa ospravedlnil, že pri balení na to zabudol a že cestuje do Senca a tak mi Red Dot pošle obyčajným balíkom bez dobierky zo Slovenska. O týždeň mi prišiel balík na dobierku za 27.-Euro. Prevzal som ho, aj keď som bol pekne naštvaný, lebo tým pádom sa mi pekne predražil pôvodný nákup teleskopu.(+poštovné, prevod meny ) Písal som do Supry, či mi ten optický nevymenia za iný tovar. P. Zahajský sa mi ospravedlnil, že to posielal svokra a mala zadať cenu balíku 27.-€ a nie dobierku. Dohodli sme sa tak, že mám u neho kredit 27.-€. Ja som sa tešil, že mám "výhovorku" na kúpu napr. Astro Solar fólie. Na to mi prišiel korešpondenčný lístok od pani svokry, že sa mi ospravedlňuje a posiela mi poštovou poukážkou Euráče späť. A už aj dorazili a moja výhovorka na nákup ďalšieho astro vybavenia "vyparila" The End.
V dnešnej dobe je prístup firmy Supra Praha naozaj ojedinelí. Klobúk dole.
Len veľká škoda, že nemajú pobočku na Slovensku. Poštovné a poplatky za prevod meny nákupy zbytočne predražujú. Ale aj tak to vyjde lacnejšie ako priamy nákup u SK predajcov.

SW 80/400 AZ3, Okuláry 25mm, 10mm, 6mm, Barlow 2x, Nikon Action 8x40,
-
Supra Praha - zkušenosti
chtel bych se poklonit bodremu charakteru pana Zahajskeho, ktery bez mrknuti oka zajistil rychlou reklamaci 2" Ha filtru zakoupeneho nekdy pred tremi roky u Astronomiku (mimochodem jsem byl druhy majitel), tuhle firmicku proste miluji 

Supra Praha - zkušenosti
Supra patří především k lokálním prodejcům astrotechniky v Česku, včetně zaslání jako obchodní profibalík.
Služba s doručením na Slovensko má trochu odlišné podmínky s dopravní službou a jinou měnou - viz odkaz
http://www.supra-dalekohledy.cz/kontakt.html
S pobočkou jen pro astrotechniku je asi největší překážkou malý a nerentabilní obrat tohoto sortimentu zboží...
Habl
Supra patří především k lokálním prodejcům astrotechniky v Česku, včetně zaslání jako obchodní profibalík.
Služba s doručením na Slovensko má trochu odlišné podmínky s dopravní službou a jinou měnou - viz odkaz
http://www.supra-dalekohledy.cz/kontakt.html
S pobočkou jen pro astrotechniku je asi největší překážkou malý a nerentabilní obrat tohoto sortimentu zboží...
Habl
"Krása a rozmanitost ve vesmíru je jedinečná, ale proměnná v čase".
N 150/750 EQ MON2, Coronado PST, binokl 10 x 50,TV Panoptik 24 mm,Lumicon UHC
N 150/750 EQ MON2, Coronado PST, binokl 10 x 50,TV Panoptik 24 mm,Lumicon UHC
- milan kuhejda
Supra Praha - zkušenosti
nazdar,chtěl bych taky potvrdit Supru jako úplně bezproblémovou prodejnu,před zhruba 2 týdny jsem objednával kamerku DMK,následně mi volal p.Zahajský že ji nemá skladem a není ani v Německu.
V pátek minulý týden se mi ozval znovu,že kamerka už dorazila a při cestě na MHV do Zubří mi ji podá na poštu a včera dorazila,samozřejmě v pořádku.
Tímto mu chci poděkovat za ochotu a vstřícnost,v dnešní době málo viděnou a Supru doporučit jako supra ;)prodejna astrotechniky.
Milan
V pátek minulý týden se mi ozval znovu,že kamerka už dorazila a při cestě na MHV do Zubří mi ji podá na poštu a včera dorazila,samozřejmě v pořádku.
Tímto mu chci poděkovat za ochotu a vstřícnost,v dnešní době málo viděnou a Supru doporučit jako supra ;)prodejna astrotechniky.
Milan
Supra Praha - zkušenosti
Včerá jsem byl v Supře, vybral pro můj teleskop 153/1200 přesné okuláry, nabídl levnější f27 proti dražší f25 i levnější mlhovinový filtr, neboť útlum světla na můj průměr by byl velký. Bylo vidět, že mu jde o spokojenost zákazníka a aby měl radost z hvězt tak jako on.
Supra Praha - zkušenosti
Zdravim. Touto cestou bych rad podekoval panu Zahajskemu za prodej bazaroveho okularu Hyperion 8 mm. Stav noveho zbozi za paradni cenu. Prijemne a ochotne jednani i v tom shonu pred vanocnimi svatky. Jeste jednou dekuji. SUPRA je SUPER.
NIKON 8x40 CF
Supra Praha - zkušenosti
Zásilky na Slovensko - možnost dobírky (2011-12-31)
Pro zákazníky ze Slovenska rozšiřujeme od 1.11.2011 služby o možnost zasílání na dobírku. Cena zásilek na Slovensko se tak sjednocuje na 250 Kč (10 EUR) za balík a je jednotná jak pro zásilky hrazené předem převodem tak za zásilky dobírkové. Dobírková částka je hrazená doručiteli, tedy přepravní službě GLS a to v EUR. Přepočetní kurz pro následující období je 25 Kč/EUR. Doba doručení se pohybuje mezi 2-3 pracovními dny.

Pro zákazníky ze Slovenska rozšiřujeme od 1.11.2011 služby o možnost zasílání na dobírku. Cena zásilek na Slovensko se tak sjednocuje na 250 Kč (10 EUR) za balík a je jednotná jak pro zásilky hrazené předem převodem tak za zásilky dobírkové. Dobírková částka je hrazená doručiteli, tedy přepravní službě GLS a to v EUR. Přepočetní kurz pro následující období je 25 Kč/EUR. Doba doručení se pohybuje mezi 2-3 pracovními dny.

Supra Praha - zkušenosti
u pana Zahajského som kupoval dalekohled, naprosta spokojnost... prisiel som asi 10 min pred zaverecnou, cakal som rychle vysupnutie z obchodu ale naopak mi pan Zahajsky dal mnoho rad na zaciatok a pockal kym neprisiel odvoz. Urcite budem Supru navstevovat casto 

Celestron NexStar 6" SE, Canon 1000D, Celestron Firstscope, Lumenera LU070
Supra Praha - zkušenosti
Já jsem spokojen, v pondělí večer objednaná montáž a ve středu dopoledne předáno zásilkovou službou do vlastních rukou.
Dobson TS-GSO de luxe 250/1250 , Refraktor vlastní konstrukce 104/850 na AZ4 ,Newton 114/500 Bresser
Okuláry TS 70° 2"-30mm , plössl 1,25"-6.5;9mm , SW-UWA 70° 13;5mm , achro.barlow2x , triedr Bpc 7x50
Okuláry TS 70° 2"-30mm , plössl 1,25"-6.5;9mm , SW-UWA 70° 13;5mm , achro.barlow2x , triedr Bpc 7x50
Supra Praha - zkušenosti
Můžu také potvrdit bezproblémové objednání i dodání. Jeden den jsem objednal, druhý den byl dobson doma. A samozřejmě v pořádku. Bylo mi odpovězeno i na spoustu dotazů.
S-W UWA 5 mm,plössl 6 mm, Sony A 58
- Roman (Rick)
- Kontaktovat uživatele:
Supra Praha - zkušenosti
Musím sa taktiež pripojiť k davu
. Nemám iné, len dobré skúsenosti. Bezproblémové jednanie, dodávky tovaru promptné (ako by som objednával priamo na Slovensku) a samozrejme, výborné ceny
.