Alternativní popisy gravitace
Re: Alternativní popisy gravitace
Tak jsem si cetl o reciprocni fyzice a jsem naprosto nadsenej!!!! Se spoustou veci se ztotoznuji a nemuzu se dockat az si to nastuduji do posledniho detailu. Skoro to vypada jako bych svoji hypotezu zkopiroval. Jeste dnes si objednam obe knihy vypada to fakt skvele moc dekuju!
- vicky79
- Věk: 45
- Kontaktovat uživatele:
Re: Alternativní popisy gravitace
Nikde nic nekupujte. V tom odkaze si jí rovnou zdarma stáhněte v PDF - jen zarolujte dolů pod ten obrázek a kliknete na ten modrý odkaz ,,Reciproční fyzika 2024.rar" - to je vše.Jaryman píše: ↑19. 09. 2025, 20:40 Tak jsem si cetl o reciprocni fyzice a jsem naprosto nadsenej!!!! Se spoustou veci se ztotoznuji a nemuzu se dockat az si to nastuduji do posledniho detailu. Skoro to vypada jako bych svoji hypotezu zkopiroval. Jeste dnes si objednam obe knihy vypada to fakt skvele moc dekuju!
O gravitaci tam toho máte celkem dost, na případné další vaše úvahy a porovnání.
„To že nedohlédneš na konec vesmíru, ještě neznamená že je nekonečný. Náš vesmír je totiž obrovská krabice, a hvězdy jsou dírky ve víku této krabice, abychom mohly dýchat, a až přijde Bůh, tak tu krabici otevře“