Pozorování u Prahy
Pozorování u Prahy
sakra, kam koukáte, že vidite díru ? 
Pozorování u Prahy
no ja tam nevidim jen diru, vidim jasnou sanci, ze by melo byt neco videt. A vite proc? Protoze jsem ted odjel z Prahy do zapadnich Cech. Kurnik to je ale smuula. No ale zkusim to taky, a kdyztak zitra v noci by to vyjit urcite mohlo.
Chlapi nekdy bych mohl v Praze udelat "join" a vyrazit s Vama!
Pozorování u Prahy
Konihlav napsal: no ja tam nevidim jen diru, vidim jasnou sanci, ze by melo byt neco videt. A vite proc? Protoze jsem ted odjel z Prahy do zapadnich Cech. Kurnik to je ale smuula. No ale zkusim to taky, a kdyztak zitra v noci by to vyjit urcite mohlo.
..až tam začne v západních Čechách pršet tak dej, prosím, vědět. Začneme tady balit
..až tam začne v západních Čechách pršet tak dej, prosím, vědět. Začneme tady balit
Pozorování u Prahy
Mumlas: teda Fugas (to "krišo" rikal, spis mumlas, misto fugas): zatim nic, dle simulace by melo za dve hodiny (kolem 1hod) a v Praze za dalsi hodku dve...
Pozorování u Prahy
Konihlav napsal: Mumlas: teda Fugas (to "krišo" rikal, spis mumlas, misto fugas): zatim nic, dle simulace by melo za dve hodiny (kolem 1hod) a v Praze za dalsi hodku dve...
To mohl rovnou říct "mamlas" Tak nejdříve mraky, pak dírka, pak mráčky a pak postel. Tak to bylo...
To mohl rovnou říct "mamlas" Tak nejdříve mraky, pak dírka, pak mráčky a pak postel. Tak to bylo...
Pozorování u Prahy
Vazeny kolegove,
A muze nekdo povedet co je Tobolka? Jsem bydlim v Praze jen nekolik mesic a chcel bych vyhledat dobre misto blizko od Prahy pro pozorovani.
Dekuji!
A muze nekdo povedet co je Tobolka? Jsem bydlim v Praze jen nekolik mesic a chcel bych vyhledat dobre misto blizko od Prahy pro pozorovani.
Dekuji!
My projects: http://trafyx.com/
Pozorování u Prahy
Dnes se chystám na Tobolku, přidá se někdo?
tel 608 920 902 Nemám rád tenhle stát.
Pozorování u Prahy
blackhaz napsal: Vazeny kolegove,
Dekuji! Vesnice cca 25 km od Prahy směr Plzeň. Někde z kraje tématu je popis cesty.
Dekuji! Vesnice cca 25 km od Prahy směr Plzeň. Někde z kraje tématu je popis cesty.
Pozorování u Prahy
To vla:
Ahoj Vláďo, dnes mám dlouhou směnu v práci.Doma budu až ve 20:15.Vyrazím na Tobolku až kolem 20:30.Už se těším na nové jarní galaxie.
Ahoj Vláďo, dnes mám dlouhou směnu v práci.Doma budu až ve 20:15.Vyrazím na Tobolku až kolem 20:30.Už se těším na nové jarní galaxie.
Newton 114/1000 pointační, Newton 150/750, ccd kamera ATIK-16, montáž EQ6 Pro SkyScan v blízké budoucnosti.
Pozorování u Prahy
vaclav1 napsal: To vla:
Ahoj Vláďo, dnes mám dlouhou směnu v práci.Doma budu až ve 20:15.Vyrazím na Tobolku až kolem 20:30.Už se těším na nové jarní galaxie. :)Taky přijedu kolem 21hod.
Ahoj Vláďo, dnes mám dlouhou směnu v práci.Doma budu až ve 20:15.Vyrazím na Tobolku až kolem 20:30.Už se těším na nové jarní galaxie. :)Taky přijedu kolem 21hod.
Pozorování u Prahy
Novacky cizinci vitany? Rozumim trohu cestinu, ale chcel bych prijit. Jestlize ano, kde stanoviste v Tobolce? Nebo vse pozoruji oddelene?
Pozorování u Prahy
blackhaz napsal: Novacky cizinci vitany? Rozumim trohu cestinu, ale chcel bych prijit. Jestlize ano, kde stanoviste v Tobolce? Nebo vse pozoruji oddelene?
Jesti se nepletu, je to tady: Loc: 49°55'30.787"N, 14°6'29.261"E
Když to vyjde, přijel bych dnes taky.
J.
Jesti se nepletu, je to tady: Loc: 49°55'30.787"N, 14°6'29.261"E
Když to vyjde, přijel bych dnes taky.
J.
Pozorování u Prahy
Diky! Jestlize uspeji koupit dnes dalnici znamku, budu asi 20-21h na tento koordinatach. 
Pozorování u Prahy
Vypada to, ze bych kolem 21 dorazil taky
Pozorování u Prahy
Tak se v Praze zatáhlo a bude asi pršet. :'(
Newton 114/1000 pointační, Newton 150/750, ccd kamera ATIK-16, montáž EQ6 Pro SkyScan v blízké budoucnosti.