MartinV napsal: Tak teď nevím. Buď je Pavlík v práci a nebo si pořídil konečně internet i domů. Sláva konečně se s tebou dá komunikovat i večer. Díky za pochvalu. Jesli to tak půjde dál s tím počasím dám se asi na fotografování botaniky nebo aktů. :'( :'( :'(
To deavi:
By jsi neměl trpělivost? Tohle přesně potřebuji. Něco dokázat. Doslova potit krev u fotografování, kontrolovat snímky, zaostření .... Spousta stráveného času. A pak se vrhnout na zpracování a výsledek. To pak udělá člověku takovou radost jako nikdy. Proto bych ty mozaiky chtěl zkusit taky a jezdit za tmou, kde bych nebyl ovlivněn sv. znečištění resp. použitím DS filtrů. No už se nemůžu dočkat na první fotografickou noc. Už skoro 2 měsíce absence dělá dost.
MartinV
No Martine, není to tak jak to vypadá. Internet doma stále nemám, jen jsem se připojil na počítači v nemocnici, kde momentálně trávím svůj čas se synem. Štědrý den snad již budeme doma. Takže nic vážného, ale hospitalizace byla nutná.
Co se zaplnění fotografického půstu týče, tak volba aktů není tak špatný nápad. Ale okruh modelek by se zřejmě musel omezit jen na manželku, jinak by ta sranda mohla skončit u rozvodového soudu, že?
Ale k věci, já proti mozaikám nezbrojím, jen mi připadají v Honzově pojetí příliš velké sousto. Sám se na své mozaiky taky těším, ale nemyslím si, že bych šel na více jak 4 pole. Většinou se spokojím pouze se 2. Prostě Vaše odhodlání obdivuji, to je celé.
Pavel.