Dárek - pojmenuj si hvězdu
- Dansemacabre
Re: Dárek - pojmenuj si hvězdu
Super nápad! Jen ty finance bych spíš shromažďoval k vývoji orbitálního děla, které bude sestřelovat Starlinky 

16" SW goto dobson, C9.25, APM 100mm ED APO binar
V takom prípade by mala byť platba podľa počtu hviezd, ktoré galaxia obsahuje, samozrejme s nejakou množstevnou žľavou.adam.trhon píše:...
* Můžeme to rozjet ve velkém a registrovat i nepojmenované galaxie
...

Franta62 - Nejsem žádné zamilované děvče. Jako malá jsem sedávala se svým taťkou večer na zahradě a učil mě souhvězdí. Ale jednoho dne můj tatínek umřel a tenhle dárek jsem dostala s tím že si tu jednu hvězdu ( i když jako neplatnou ) pojmenuji po něm. Jako památku. Ať je to moje hvězda nebo není je mi jedno. Ale dostat něco takového od lidí po takové chvíli potěší. Takže tak:)
- Karell
- Kontaktovat uživatele:
Pro javurek: nic ve zlém, ale do úplně prvního příspěvku na astrofóru nacpat tak průhledně reklamu, ne, to tady neprojde
- Dansemacabre
"Pojmenuj si hvězdu" už nefrčí, přichází horká novinka!
Nechte si za pár tisíc zasklít výstup z planetária!
https://mystella.net/cz/couple
Nechte si za pár tisíc zasklít výstup z planetária!

16" SW goto dobson, C9.25, APM 100mm ED APO binar
- pavelseb
- Věk: 40
- Kontaktovat uživatele:
GSO 150/750, EQ6 Pro, SW 70-500 + QHY5L-II, QHY 294MM, Canon 450D, TS Comacorrector 0.95x
Dansemacabre píše:"Pojmenuj si hvězdu" už nefrčí, přichází horká novinka!
Nechte si za pár tisíc zasklít výstup z planetária!![]()
Nedalo mi to a dojel jsem to az do konce (před platbu) ....prece jenom ke hodně efektní, když na vás každou minutu vyskakuje, že si mapu objednal Vojta nebo Jitka z Prahy a když k tomu zjistíte, že máte narok ještě na speciální slevu, tak začnete uvažovat i o přikoupení SPECIÁLNÍHO magnetického rámečku ( +540 Kč) takže ve výsledku i s poštovným vás to vyjde kolem 1700 Kč....
Což je fakt super..... NEBERTE TO

PS: teď to ještě obhájit před někým, kdo té astro(nom/log)ii rozumí
SW 200/1000 PDS
EQ5 (dual axis motor)
SW Planetary (4-6-9 mm), LET 28
EQ5 (dual axis motor)
SW Planetary (4-6-9 mm), LET 28
To jsi mi připomněl zkušenost s předváděcími akcemi. Před mnoha lety jsem se jedné takové zúčastnil, bylo to spojeno se zájezdem na Orlí hnízdo. A můžu vám upřímně říct že to byl opravdu výživný zážitek, ta předváděčka. Jak ti to měli zmáklé, čuměl jsem až mi brada padala.
William Optics FluoroStar 110, AFR-IV, ASI533MM Pro, EQ-6 R, Berlebach Planet, SVBony SV305M Pro, Intel NUC, DeepSkyDad AF3 a pár dalších kravin vlastní výroby
Astrofotky
Astrofotky

Musím jí poradit že se tím může živit

Nedalo to ani mne, a odvtedy mi tato skvela ponuka vsade vyskakuje ako Addsromcek píše: Nedalo mi to a dojel jsem to az do konce (před platbu) ....prece jenom ke hodně efektní, když na vás každou minutu vyskakuje, že si mapu objednal Vojta nebo Jitka z Prahy ..

Levně nakoupit, draze prodat a pozdě platit faktury - to radili už MUDr. Štěpánu Šafránkovi
.

Tak aspon ale dodaju aj to co slubuju teda pekny obrazok.
SW 150/750, TS UNC 200/800, SW EQ6-R, Canon R10, ASI220Mini, ASI1600MM Pro, ASI485MC, SW Flex 300/1500 INDI/KStars build skript FITS/XISF prehliadač
Každý svéprávný člověk ať si sám rozhodne co si koupí a za kolik. Pokud mu stačí za ty peníze barevný obrázek, prosím. Čekat, že proti těmto "firmám", se sídly mnohdy v obývacích pokojích, zakročí odpovídající složky státní moci je, jak patrno, iluzorní. To by musely trochu přemýšlet. No a kde je zákazník, tam je i prodejce.
Přesně!
A tím bych tu debatu tady ukončil...
A tím bych tu debatu tady ukončil...
Tlustá Berta (Celestron CPC-1100 XLT), Lunt LS60TC, WO ZenithStar 73 III APO, Lacerta Herschel, binohlava MaxBright II, okuláry Vixen LVW 42, Baader Eduiascopic 35, Hyperion 31 a Click Zoom, TV Apollo 11 a Nagler Zoom 6-3, triedr Kowa XD 8x33 Genesis 

- Cztwerec
- Kontaktovat uživatele:
Pozor ten mám! a dostal čestné místo v mé kanceláři, ten akr je můj!

Lectorem iustus...