Obecně k moderátorům
- Honza Ebr (honza42)
Obecně k moderátorům
Ale když tě napadne něco, o čem nevíš, jeslit je to blbost, tak se na to klidně zeptej. Za zajímavý myšlenky tady nikdo nikoho nestírá. To, co nám tu vadí hlavně jsou
- dotazy na věci, zjistitelné za minutu googlem.
- dotazy na věci, které jsou v úvodním vlákně pro začátečníky
- dotazy na věci, které se ve stejném vlákně diskutovaly před třema stránkama.
Pokud někdo nemá tolik úcty k ostatním, aby věnoval trochu vlastního času do hledání odpovědi dřiv, než bude plýtvat časem jejich, tak si prostě nezaslouží, aby se k němu někdo choval slušně.
Zcela jiná věc, co nám tu vadí je, když lidé odpovídají hovadiny. To je prostě projev naprosté stupididty, pokud si něco matně myslim, že by nějak mohlo být a začnu to prezentovat jako odpověď na dotaz. Bohužel je to velmi časté.
Co se mazání věcí týče, tak za přirování s dobou minulou, tak buď rád, že tohle je internetový fórum. Pokud by šlo o diskuzi v reálnym životě, tak už bych za to asi začal dávat lidem do držky Pokud nevidíš ten rozdíl mezi tim, když stát určuje lidem, co mají řikat a když si někdo na svym vlastnim webu určuje, co mu tam lidi můžou psát a co ne, tak já už prostě nevim, jak vést diskuzi. Můžu si přijít k tobě domů a nastříkat ti něco sprostýho na zeď?
- dotazy na věci, zjistitelné za minutu googlem.
- dotazy na věci, které jsou v úvodním vlákně pro začátečníky
- dotazy na věci, které se ve stejném vlákně diskutovaly před třema stránkama.
Pokud někdo nemá tolik úcty k ostatním, aby věnoval trochu vlastního času do hledání odpovědi dřiv, než bude plýtvat časem jejich, tak si prostě nezaslouží, aby se k němu někdo choval slušně.
Zcela jiná věc, co nám tu vadí je, když lidé odpovídají hovadiny. To je prostě projev naprosté stupididty, pokud si něco matně myslim, že by nějak mohlo být a začnu to prezentovat jako odpověď na dotaz. Bohužel je to velmi časté.
Co se mazání věcí týče, tak za přirování s dobou minulou, tak buď rád, že tohle je internetový fórum. Pokud by šlo o diskuzi v reálnym životě, tak už bych za to asi začal dávat lidem do držky Pokud nevidíš ten rozdíl mezi tim, když stát určuje lidem, co mají řikat a když si někdo na svym vlastnim webu určuje, co mu tam lidi můžou psát a co ne, tak já už prostě nevim, jak vést diskuzi. Můžu si přijít k tobě domů a nastříkat ti něco sprostýho na zeď?
Taurus 500/2100, Paracorr, 24 a 14 mm ES 82 st., Nagler 9, Radian 6, Kasai 4, UHC, OIII a Hbeta. 200D a 250D, Canon 10-18/4.5-5.6, 24/2.8, 50/1.8, 85/1.8, 70-200/4L, 400/5.6L, SW MAK 127 a 90, TAL MT-3S
- Karell
- Kontaktovat uživatele:
Obecně k moderátorům
Tramvajáku, tato a podobná přirovnání s totalitním režimem jsou neskutečně povrchní...příspěvek byl smazán, já jsem o to požádal, možná jsem byl jediný, komu to vadilo, podle mě ale porušoval bod č. 7 pravidel hovořící o vzájemném nenapadání členů tohoto fóra. A protože stejný člen to v nedávné minulosti provedl založením podobně urážlivého vlákna, vůbec nereflektoval a nereflektuje na věcné připomínky, ať se to týká čehokoliv, myslím si, že by k podobným výlevům prostor dostávat neměl.
- Algol77 (Jakub Koukal)
- Věk: 48
- Kontaktovat uživatele:
Obecně k moderátorům
Je zajímavé, že někteří tu tvrdí (viz. odpověď #225), co jim vadí a co netolerují, ale v reálu ještě schvalují zakládání vláken, která jsou na to přímo specializovaná...a dále mažou nějaké posměšně znějící příspěvky, ač sami se vyjadřují podobným způsobem (http://www.astro-forum.cz/cgi-bin/yabb/ ... 636429/0#0) ...inu zajímavé
Vybavení: Newton 240/1200+refraktor 110/1600 na paralaktice z dob krále klacka, Dobson 200/1200, 1 x Watec 902H2 Ultimate, 1 x VE 6047, 7 x KPF 131 HR...a spacáky s terénní plechovkou Peugeot 405
Obecně k moderátorům
Komu kua vadí tento avik!!!!????
http://img210.imageshack.us/img210/1726/fotohje.jpg
P.S.2. Zdá se že jsem moderátorům křivdil a že je pes zakopaný někde "vejš" Toš se omlouvám.. :-[
http://img210.imageshack.us/img210/1726/fotohje.jpg
P.S.2. Zdá se že jsem moderátorům křivdil a že je pes zakopaný někde "vejš" Toš se omlouvám.. :-[
Dobson 300/1500, Ethos 8 mm, Až bude peníz tak beru Ethos 13 mm, Plossl 25 mm, fólie Astrosolar, SW-čočkový dalekohled SK 80/400, triedr 12x50 /japonec/ a staré divadelní kukátko parametrů neznámých ...
- Psion
- Věk: 62
- Kontaktovat uživatele:
Obecně k moderátorům
Já teda vidím akorát lidskou hloupost, umělecké fotky mi určitě nevadí 

Obecně k moderátorům
Pokud by to byla nějaká moderátorka fora ať tu klidně je, ale jinak nevím proč má být právě tady a jaký má vztah k názvu tématu 

tel 608 920 902 Nemám rád tenhle stát.
Obecně k moderátorům
Pokud by to byla nějaká moderátorka fora ať tu klidně je, ale jinak nevím proč má být právě tady a jaký má vztah k názvu tématu Jak tady?!, já jen ji chci mít v aviku..
Vždyť o tom už melu od začátku. :-X
Navrhuji nechme to uležet a uvidíme...Třeba si na ten krásný kaďák zvyknete ... ;D
Vždyť o tom už melu od začátku. :-X
Navrhuji nechme to uležet a uvidíme...Třeba si na ten krásný kaďák zvyknete ... ;D
Dobson 300/1500, Ethos 8 mm, Až bude peníz tak beru Ethos 13 mm, Plossl 25 mm, fólie Astrosolar, SW-čočkový dalekohled SK 80/400, triedr 12x50 /japonec/ a staré divadelní kukátko parametrů neznámých ...
Obecně k moderátorům
Ostatně udělejte ji na těle ďubky a přenesem na oblohu konkurenci souhvězdí Panny a souhvězdí Vlasy Bereniky... ;D
Obecně k moderátorům
Mně se prdelka té děvčice líbí 

Obecně k moderátorům
Ups...Asi mě moderátoři zruší, ale věřím, že nejsou ze železa a jejich oko aspoň na krátkou chvilku spočine na tomto .z masa a kostí... :-*
To Demonek: Díky za podporu, už jsem se lekl, že jsou tu suchaři..
::)

Jen dodám, že jestli tak nějak vypadala ta biblická Eva, toš to " japko" bych si dal... ;D

Pardon za off. topik... :-[
Obecně k moderátorům
Pro Stana: Tak nějak si představuji Hypatii z Alexandrie.
Proč si ale ta tvoje sedala na natřenou lavičku?
Proč si ale ta tvoje sedala na natřenou lavičku?
Murphyho zákon seeingu: Seeing je nejhorší v okamžiku expozice.
dobson 400/1828, dobson 305/1500 na paralaktickém stolku, MAK 127, MTO, SKYMASTER 15x70
http://astrofotky.cz/~aquarius
dobson 400/1828, dobson 305/1500 na paralaktickém stolku, MAK 127, MTO, SKYMASTER 15x70
http://astrofotky.cz/~aquarius
Obecně k moderátorům
?? že by zahrátkáři Kersku...
/A nejspíš Slavnosti sněženek.../

/A nejspíš Slavnosti sněženek.../

- Karell
- Kontaktovat uživatele:
Obecně k moderátorům
Já ti nevím Stano, mimo to, že jsme tady OT, volím radši vrabce v hrsti než holuba na střeše. A tenhle holub je na nesmírně vzdálený střeše... ;D
Obecně k moderátorům
Jsme fakt hoodně OT... Ale pokud nemáš pořádné sebevědomí a náročnější cíle, tak extrovního výsledku nedosáhneš. A to platí i v babách - osobní (velmi pozitivní) zkušenost posledního roku.
Takže přeji všem do Nového roku dávku zdravého sebevědomí a nedávejme si malé cíle!
Takže přeji všem do Nového roku dávku zdravého sebevědomí a nedávejme si malé cíle!

Tlustá Berta (Celestron CPC-1100 XLT), Lunt LS60TC, WO ZenithStar 73 III APO, Lacerta Herschel, binohlava MaxBright II, okuláry Vixen LVW 42, Baader Eduiascopic 35, Hyperion 31 a Click Zoom, TV Apollo 11 a Nagler Zoom 6-3, triedr Kowa XD 8x33 Genesis 

Obecně k moderátorům
Tobě taky přeji vše nej a i do nového roku...A spešl jako moderátorovi fakt pevné nervy s takovýma vejlupkama jak su já..
;D
Asi jsem zamrzl v pubertě...
No a mám ještě technickou poznámku, za kterou asi budu bit, ale sme na světě proto, že naší taťkové šli za takovýma vábeníma..
;D
Asi jsem zamrzl v pubertě...

No a mám ještě technickou poznámku, za kterou asi budu bit, ale sme na světě proto, že naší taťkové šli za takovýma vábeníma..