Připomínky k verzi fóra z r. 2009
Jsi si tímhle jistý? V nastavení fóra mám určitě limit pro úpravu i mazání příspěvků 1 den, takže by to po tu dobu mělo jít.
Jinak pro všechny kritiky...já vím, že tohle rozhodnutí není zrovna ideální, ale jsem toho názoru, že lépe jedno VYDÍM než totálně nečitelné téma, kde na sebe příspěvky vůbec nenavazují.Co neupravím do 24 hodin, tak to nestojí za povšimnutí a hrabání se v zapadnutých příspěvcích bych nechal koňovi...Takže prosím Admina, ať to nechá tak..Díky!!
Dobson 300/1500, Ethos 8 mm, Až bude peníz tak beru Ethos 13 mm, Plossl 25 mm, fólie Astrosolar, SW-čočkový dalekohled SK 80/400, triedr 12x50 /japonec/ a staré divadelní kukátko parametrů neznámých ...
Co Tě nutí psát příspěvky, které musíš po sobě mazat ?
Pokud ten příspěvek má něco říct, tak ho nech, pokud ne, tak ho nepiš, ne ?
To přeci není o tom, že by Ti někdo upíral právo sdělit svůj názor, ale co je to za názor, když ho potom sám likviduješ.?
Pokud ten příspěvek má něco říct, tak ho nech, pokud ne, tak ho nepiš, ne ?
To přeci není o tom, že by Ti někdo upíral právo sdělit svůj názor, ale co je to za názor, když ho potom sám likviduješ.?
lepší rada žádná než špatná
milantos(šnek)centrum(puntík) cz
milantos(šnek)centrum(puntík) cz
-
-karneades-
Abych se přiznal, tak jsem občas na první startnutí a když si v klidu ten případný výplod mé mysli potom verifikuji, tak mám taky chuť-ze studu-se sám vycenzurovat , pravda je ovšem ta, že by si člověk měl za svým názorem stát, to ovšem neznamená, že by se za něj občas nemohl stydět
- Honza Ebr (honza42)
Smazal jsem příspěvky, které byly offtopic i na tuto sekci, kde se nemusí nutně probírat astronomie. Pánové, vaše zážitky s alkoholem sem nepatří.
Taurus 500/2100, Paracorr, 24 a 14 mm ES 82 st., Nagler 9, Radian 6, Kasai 4, UHC, OIII a Hbeta. 250D a R50, Canon 10-18/4.5-5.6, 24/2.8, 50/1.8, 85/1.8, 70-200/4L, 400/5.6L, Meopta S2 82HD, TAL MT-3S
Kam zmizelo před chvilkou téma "Mars se zemskou atmosférou v blízké budoucnosti..." i s jeho zakladatelem a dalšími příspěvky? Doufám, že zakladatelé témat nemají takto možnost smazat i cizí příspěvky, od tohu by zde měli být moderátoři, aby posoudili zda zbytek tématu dává ještě smysl nebo ne.
Kam zmizelo před chvilkou téma "Mars se zemskou atmosférou v blízké budoucnosti..." i s jeho zakladatelem a dalšími příspěvky? Doufám, že zakladatelé témat nemají takto možnost smazat i cizí příspěvky, od tohu by zde měli být moderátoři, aby posoudili zda zbytek tématu dává ještě smysl nebo ne.
Téma jsem smazal já. Včera bylo úplně stejnými příspěvky zaspamované celé fórum. Uživatele jsem zablokoval, ale evidentně nelenil, založil si nový email a hodlá pokračovat. Naštěstií už je na fóru docela dost moderátorů, kteří jsou schopní se o to postarat.
Téma jsem smazal já. Včera bylo úplně stejnými příspěvky zaspamované celé fórum. Uživatele jsem zablokoval, ale evidentně nelenil, založil si nový email a hodlá pokračovat. Naštěstií už je na fóru docela dost moderátorů, kteří jsou schopní se o to postarat.
- Honza Ebr (honza42)
Tady došlo podle mě k torchu nedorozumění. S panem Štedroněm jsem si trochu mailoval a přijde mi jako poměrně rozumný člověk, jen asi dost neznalý fungování diskuzních fór, tipuji, bez nároku na přesnost, že je to starší pán - alespoň podle vyjadřování.
Jeho spamování sice nebylo v pořádku, ale je ochotný domluvě, odblokoval bych ho a nechal bych ho jeho návrh přednést, mohl b y být zajímavý. Shodamovi jsem poslal v kopii něco z naší konverzace.
Jeho spamování sice nebylo v pořádku, ale je ochotný domluvě, odblokoval bych ho a nechal bych ho jeho návrh přednést, mohl b y být zajímavý. Shodamovi jsem poslal v kopii něco z naší konverzace.
Taurus 500/2100, Paracorr, 24 a 14 mm ES 82 st., Nagler 9, Radian 6, Kasai 4, UHC, OIII a Hbeta. 250D a R50, Canon 10-18/4.5-5.6, 24/2.8, 50/1.8, 85/1.8, 70-200/4L, 400/5.6L, Meopta S2 82HD, TAL MT-3S
S tou možností úprav příspěvků. Zmizela tak možnost editace, která byla dobrá hlavně v bazaru. Teď není možné změnit nadpis a doplinit tak informaci o aktuálnosti vlákna (PRODÁNO) bez nutnosti posouvat neaktuální vlákno nahoru.
Triedr 10x50, Canon EOS20D
http://astrofotky.cz/~Prazan/
http://astrofotky.cz/~Prazan/
díky za hezky diplomaticky vyjádřenou připomínku, jen tak dál...
v nastavení fóra nedošlo k žádné změně. pokud po půlhodině nejde příspěvek opravit, jedná se pravděpodobně o nějakou chybu. k jejímu nalezení a opravení by možná pomohlo, kdybych znal konkrétní případ.
v nastavení fóra nedošlo k žádné změně. pokud po půlhodině nejde příspěvek opravit, jedná se pravděpodobně o nějakou chybu. k jejímu nalezení a opravení by možná pomohlo, kdybych znal konkrétní případ.
Pardon...Omlouvám se...
Dobson 300/1500, Ethos 8 mm, Až bude peníz tak beru Ethos 13 mm, Plossl 25 mm, fólie Astrosolar, SW-čočkový dalekohled SK 80/400, triedr 12x50 /japonec/ a staré divadelní kukátko parametrů neznámých ...
Zrovna před chvilkou jsem hledal jedno klíčové slovo v Hledat a nejde mi zobrazit víc jak 25 příspěvků. Sice se dá přepsat tato hodnota, ale stejnak mi to napíše, že je to maximální počet zobr. příspěvků. Byl jsem z minulé verze astrofora zvyklý si vyjet třeba 100 příspěvků z daného klíčového výrazu. Je to trochu nemilé, potřeboval jsem se dostat na konkrétní věc více do minulosti a s tímto omezení to prostě nenajdu :'(
Dalo by se to Shodame nějak poupravit? Stačilo by vyhodit ten max. počet příspěvků.
Dalo by se to Shodame nějak poupravit? Stačilo by vyhodit ten max. počet příspěvků.
http://www.astronom.cz/deavi/
EQ-8, Newton AG 300/1140mm, f:3,8, ASA OK3 focuser+ ASA 3'' Wynne 0.95x, ZWO OAG68 + ZWO ASI 174 mini, ZWO ASI 6200MC PRO. Powerbox Pegasus Advance
EQ-8, Newton AG 300/1140mm, f:3,8, ASA OK3 focuser+ ASA 3'' Wynne 0.95x, ZWO OAG68 + ZWO ASI 174 mini, ZWO ASI 6200MC PRO. Powerbox Pegasus Advance
Změna maximálního počtu výsledků hledání je samozřejmě otázkou jednoho či dvou kliknutí myší. Musím to nicméně probrat především se správcem serveru, protože je to právě zatížení serveru (kde astrofórum není samo!), které rozhoduje.
V každém případě bych ale doporučoval při hledání maximálně využívat současné funkce - tj. specifikace typu hledaného řetězce, jeho autora, prohledávaných sekcí a funkce zobrazení pouze jednoho příspěvku z každého nalezeného tématu. Pomocí několika hledání je tak možné získat opravdu velké množství výsledků.
Jinak samozřejmě vedu tuhle záležitost v patrnosti a uvidíme, co s tím půjde udělat.
Změna maximálního počtu výsledků hledání je samozřejmě otázkou jednoho či dvou kliknutí myší. Musím to nicméně probrat především se správcem serveru, protože je to právě zatížení serveru (kde astrofórum není samo!), které rozhoduje.
V každém případě bych ale doporučoval při hledání maximálně využívat současné funkce - tj. specifikace typu hledaného řetězce, jeho autora, prohledávaných sekcí a funkce zobrazení pouze jednoho příspěvku z každého nalezeného tématu. Pomocí několika hledání je tak možné získat opravdu velké množství výsledků.
Jinak samozřejmě vedu tuhle záležitost v patrnosti a uvidíme, co s tím půjde udělat.
Oceňuji 24 hodinovou možnost úpravy příspěvků...Aspoň jsem dneska mohl odstranit jeden příspěvek "o ničem" a v druhém odstranit nějaká možná vulgární slova, která jsem včera v zápalu "boje" použil... 
Ups..
Ups..
Nemám čas to tady komplet číst, ale všimnul jsem si, že se v mých starších příspěvcích nezobrazuje ani jeden obrázek. Editovat to teda nemůžu a vypadá to, jako kdyby v těch textech snad ani nebyl žádnej odkaz. Přitom většina těch novějších odkazuje už na moje stránky, kde obrázky nemažu a adresa se nemění. Něco nefunguje. 
SW planetary 58°-2,5/400/8,7 (f/zv/zp')
SW 1,25/2''-70°-3,5/286/15+5/200/21+8/125/34+13/77/55
SW 2''-80°-20/50/96
Hyperion zoom-24-8/42-130/72-33
Filtry:ATC-všechny barevné+FX2,polarizační OMEGON
SW 1,25/2''-70°-3,5/286/15+5/200/21+8/125/34+13/77/55
SW 2''-80°-20/50/96
Hyperion zoom-24-8/42-130/72-33
Filtry:ATC-všechny barevné+FX2,polarizační OMEGON