Pristali Američania na Mesiaci ?
Uvádíš zde všeobecně známá čísla, které každý, kdo se jen trochu zajímá o rakety,zná, a ostatní se k nim celkem jednoduše dostanou . Nic to ale nepřidá na tvých "argumentech". kterých je plno na kosmo.cz. Jenže tam se s tebou již nikdo nebaví, z valné části proto, že tam je dost těch, co Ti dokáží argumentovat dobrými výpočty.
Chápu, že to je z tvé strany obvyklý způsob zábavy, snažit se provokovat, ale možná že časem pochopíš, že se tu s tebou na tohle téma nebude moc lidí bavit, protože většina těch, co trochu zajímá kosmonatika, tvoje konspirace už dávno četla a není to pro ně ani zábava, ani použení, ale ztráta času.
Chápu, že to je z tvé strany obvyklý způsob zábavy, snažit se provokovat, ale možná že časem pochopíš, že se tu s tebou na tohle téma nebude moc lidí bavit, protože většina těch, co trochu zajímá kosmonatika, tvoje konspirace už dávno četla a není to pro ně ani zábava, ani použení, ale ztráta času.
lepší rada žádná než špatná
milantos(šnek)centrum(puntík) cz
milantos(šnek)centrum(puntík) cz
Re: Pristali Američania na Mesiaci ?
odpověď #194 - dnes 21:10:01 Nahlásit moderátorovi | Označit & Citovat | Citovat
A mně se chce něco říct. A já to musím říct. Vlado, diskutuj si tady jak chceš, opakuj si tady ty svoje nesmysly třeba do nekonečna, laskavě ale přestaň anonymně urážet dlouhodobého člena AF, který mnohým z nás mnohokrát nezištně pomohl a který nikoho z nás nemusí přesvědčovat o svých teoretických znalostech a praktických dovednostech. Děkuji. Omlouvám se , ale nejsem si vědom podsouvaných činů. Jsem na tomto fóru sotva týden a o diskutujících nemám žádný přehled a informace.
- Karell
- Kontaktovat uživatele:
Tak si musíš víc rozmyslet, komu tady doporučuješ samostudium...
Nevim, proč se tady bavíme o funkci raketových motorů ve vákuu.
O (ne)přistání na Měsíci to nic neříká.
Vlado, pokut jsi takový zastánce konspirace, tak nám vysvětli ty nejdůležitější důkazi světčící o přistání na Měsíci.
Jak vznikla ta spousta fotografií a filmových záběrů?
Kde se na Zemi vzalo stovky kilokramů hornin z Měsíce?
Proč astronauti říkají, že na Měsíci byly?
Jak to, že když Sověti poslouchaly komunikaci mezi Houstonem a Měsícem, tak nic podezřelého nezaznamenali?
A vůbe, proč by nemohlo být technicky a fyzikálně možné, aby lidé přistáli na Měsíci?
Řekni nám ty tvoje teorie a argumenty. Mě to tedy rozhodně zajímá. :o
Vlado, pokut jsi takový zastánce konspirace, tak nám vysvětli ty nejdůležitější důkazi světčící o přistání na Měsíci.
Jak to, že když Sověti poslouchaly komunikaci mezi Houstonem a Měsícem, tak nic podezřelého nezaznamenali?
A vůbe, proč by nemohlo být technicky a fyzikálně možné, aby lidé přistáli na Měsíci?
Řekni nám ty tvoje teorie a argumenty. Mě to tedy rozhodně zajímá. :o
Meade LX90 8"SCT f/10; AZ-EQ6 GT; Vixen VMC110L; TS Photoline 90/600 APO Triplet; Canon EOS 60Dm; Canon EOS 600D; ASI120MC; ASI178MMC
Jsem rád že jsi připoměl název vlákna, už jsem tak chtěl učinit. Dík Maser.
Teda řeknu vám, nechtěl bych být ten kdo falšuje ty stovky a stovky fotografii a k tomu ty videa. Uf prácička na pár desetiletí. Pak pár chybek a všehno v háji ;D
Teda řeknu vám, nechtěl bych být ten kdo falšuje ty stovky a stovky fotografii a k tomu ty videa. Uf prácička na pár desetiletí. Pak pár chybek a všehno v háji ;D
Refraktor achromát VOD Turnov 172/1654 refraktor TS ED 102/714 triedr Nikon Monarch 7/ 8x30, triedr VIXEN Foresta 8x56 WP, triedr Kowa BD 8x32 XD Prominar achro 120/1000
http://planety.g6.cz/
no taky jsem byl jeden z těch co nevěřili, ale všechno mi tady bylo vysvětleno a nemám to už zapotřebí zpochybnovat, navíc už ani nemůžu protože věřim na mimozemštany a jeden z astronautů "Hoagland" tvrdí že je viděli na měsíci, tak bych byl akorát proti sobě ;D
MY TELESCOPES & MONTAGE: TS Newton gso 750/150mm / Skywatcher 80/400mm / HEQ-5-Synscan
EYEPIECES: Plössl 20 mm /University Optics Ortho 9mm /Zeiss Genuine Ortho 5mm
FILTERS: UHC / Moon / Yellow / UV/IR block
CAMERAS: Canon 450D / QHY5 autoguider
EYEPIECES: Plössl 20 mm /University Optics Ortho 9mm /Zeiss Genuine Ortho 5mm
FILTERS: UHC / Moon / Yellow / UV/IR block
CAMERAS: Canon 450D / QHY5 autoguider
ale možná že časem pochopíš, že se tu s tebou na tohle téma nebude moc lidí bavit, protože většina těch, co trochu zajímá kosmonatika, tvoje konspirace už dávno četla a není to pro ně ani zábava, ani použení, ale ztráta času. Tak je to spravne ,takto má byt OVČANÉ mají věřit tomu co předkládají sdělovací prostředky a je zakázáno přemýšlet nad sdělenou informací. To je ztráta časuNevim, proč se tady bavíme o funkci raketových motorů ve vákuu.
Řekni nám ty tvoje teorie a argumenty. Mě to tedy rozhodně zajímá.
Můžu sdělit jenom informace které mam z bezpečnostních důvodů zálohované na jiných místech, územích(bez použití pošty a internetu) C a I a A možná řádí i na našem území ( neobjasněná vražda manželského páru v Přerově na IP adrese konspirátor Trodas)
-o funkci raketových motorů ve vákuu. – se bavíme z důvodu neodfouknutého prach s pod motoru LM
-Jak vznikla ta spousta fotografií a filmových záběrů?- Třeba v interiérech a exteriérech v area 51
-Kde se na Zemi vzalo stovky kilokramů hornin z Měsíce?- máme toho tady tuny . Padá nám to z nebe.
Astronauté jsou k tomu nuceny . Kteří neposlechli, už nejsou mezi námi.
-Jak to, že když Sověti poslouchaly komunikaci mezi Houstonem a Měsícem, tak nic podezřelého nezaznamenali?-
Byla to akce studené vojny. Nebyt této dohody tak tu jsme měli třetí ,ale již nukleární válku.
-A vůbe, proč by nemohlo být technicky a fyzikálně možné, aby lidé přistáli na Měsíci?-
To já netvrdím. Přistání je možné ale lidstvo to ještě nemá zvládnuté( třeba prašnost,návrat do atm. z druhé kosmické rychlosti, záření atd. Musíme počkat na spolupráci Ruska a Číny
Řekni nám ty tvoje teorie a argumenty. Mě to tedy rozhodně zajímá.
Můžu sdělit jenom informace které mam z bezpečnostních důvodů zálohované na jiných místech, územích(bez použití pošty a internetu) C a I a A možná řádí i na našem území ( neobjasněná vražda manželského páru v Přerově na IP adrese konspirátor Trodas)
-o funkci raketových motorů ve vákuu. – se bavíme z důvodu neodfouknutého prach s pod motoru LM
-Jak vznikla ta spousta fotografií a filmových záběrů?- Třeba v interiérech a exteriérech v area 51
-Kde se na Zemi vzalo stovky kilokramů hornin z Měsíce?- máme toho tady tuny . Padá nám to z nebe.
Astronauté jsou k tomu nuceny . Kteří neposlechli, už nejsou mezi námi.
-Jak to, že když Sověti poslouchaly komunikaci mezi Houstonem a Měsícem, tak nic podezřelého nezaznamenali?-
Byla to akce studené vojny. Nebyt této dohody tak tu jsme měli třetí ,ale již nukleární válku.
-A vůbe, proč by nemohlo být technicky a fyzikálně možné, aby lidé přistáli na Měsíci?-
To já netvrdím. Přistání je možné ale lidstvo to ještě nemá zvládnuté( třeba prašnost,návrat do atm. z druhé kosmické rychlosti, záření atd. Musíme počkat na spolupráci Ruska a Číny
- Karell
- Kontaktovat uživatele:
Vlado děkuji ti, otevřel jsi mně oči. Doteď jsem, já bláhový, pochyboval, teď mám jasno. Přinášíš tak nové a přelomové důkazy, že je bez sebemenších pochybností jasné, že ti hanební a ničemní Američané nikdy na Měsíci nebyli. Spolčeni s Rusy v době studené války všechno v area 51 zinscenovali a nafilmovali. Podlá propaganda. S touto pravdou ale musíme zacházet velmi opatrně, nebo nás všechny C a I a A vyvraždí. Fakt ti děkuji, víc už dodávat nemusíš....
Sem právě přišel z putiky, ale tohle je trochu silné kafe. Budiž každý má právo na svůj názor. Jsem zvědav co na to ostatní. Nejsem znalec v této věci ale něco jsem taky četl a tak vůbec asi jako většina zde přítomných především hvězdářů.
Proč čekat na Rusko a Čínu?
A co area 51? Vlado tobě Američani řekli nějaké tajnosti nebo si snad špión?
A co vzorky z Měsíce. Ty jsi měl možnost je všechny zkoumat?
A ten návrat do atmosféry z druhé kosmické rychlosti. To sna nemyslíš vážně?
Vím odpověděl jsem otázkou, ale teť na víc zrovna nemám sílu, páč plznička je plzníčka.
Proč čekat na Rusko a Čínu?
A co area 51? Vlado tobě Američani řekli nějaké tajnosti nebo si snad špión?
A co vzorky z Měsíce. Ty jsi měl možnost je všechny zkoumat?
A ten návrat do atmosféry z druhé kosmické rychlosti. To sna nemyslíš vážně?
Vím odpověděl jsem otázkou, ale teť na víc zrovna nemám sílu, páč plznička je plzníčka.
Refraktor achromát VOD Turnov 172/1654 refraktor TS ED 102/714 triedr Nikon Monarch 7/ 8x30, triedr VIXEN Foresta 8x56 WP, triedr Kowa BD 8x32 XD Prominar achro 120/1000
To není sranda ,to jsou vážné věci Lékařské a lustrační osvědčení mám čisté.
Podle toho co jsem ted četl není vlado 12letý kluk???ale to bych mohl někoho urazit.
Všechno uplně obraceně!!!
NEMÁŠ O KOSMONAUTICE ANI PÁRU RADŠI UŽ SE K TOMUTO ANI PŘIBUZNÉMU TEMATU NEVYJADŘUJ! ;D
Všechno uplně obraceně!!!
NEMÁŠ O KOSMONAUTICE ANI PÁRU RADŠI UŽ SE K TOMUTO ANI PŘIBUZNÉMU TEMATU NEVYJADŘUJ! ;D
Newton SW 200/1000 EQ-5M triedr přs...
vážněji bychom se měli zabývat následujícím alarmem:
http://sanatorium.mrakoplas.net/index.p ... 3&Itemid=1
http://sanatorium.mrakoplas.net/index.p ... 3&Itemid=1
Pánové tak neblázněte prosím Vlákno se jmenuje jak se jmenuje, tak je třeba předpokládat že nějaký ten oponent přistání na Měsíci sem holt napíše. Já to beru jeko takové odlehčené téma. Když člen AF gsokuba taky začal věřit na přistání, tak možná začnou věřit i jiní co něvěří. Moc jich asi nebude, ale co. Jejich věc.
Jsou to projevy zpracovaných ovčanů. 
Zkuste se podívat na výše zmíněné stránky .Jsou tam občas nějaké bludy ,ale něco k přemýšlení tam najdete.
http://trodas.wz.cz/index.php?act=ST&f=5&t=478&s=
http://trodas.wz.cz/index.php?s=&act=ST ... 421&st=660
Zkuste se podívat na výše zmíněné stránky .Jsou tam občas nějaké bludy ,ale něco k přemýšlení tam najdete.
http://trodas.wz.cz/index.php?act=ST&f=5&t=478&s=
http://trodas.wz.cz/index.php?s=&act=ST ... 421&st=660
Tak já to tedy konečně prozradím. Já sem tam ty Američany tehdy potkal, můžete mi věřit ;D. S tím prachem pod motorem to bylo tak. Oni tehdy několikrát nacvičovali slavnostní výstup z modulu a zkoušeli, který citát se k tomu bude hodit nejlíp, nastavovali kamery atd. A aby se to hned neprofláklo, tak pokaždý po sobě zametli koštětem stopy v měsíčním prachu. A přitom ho hodili trochu i pod modul. ::)