...tak to bohužel u mě to takhle neproběhlo...proto jsem se pustil do toho postupu co sem dal jezevec a po několika hodinách se kamera aspoň rozsvítila, ale stejně nejde z maximu ani z phd pustit ani s tím ovladačem od QHY se kterým píšete že vám v phd funguje normálně...ve správci zařízení je tam pořád žlutý vykřičník a kamera svítí pořád...
...bohužel po těch 5ti hodinách co jsem různě zkoušel 3 různé postupy:
- instalace driveru od QHY z
www.qhyccd.com
- instalace platformy Ascom a driveru ktere linkoval ogami
- instalace driveru podle navodu co linkoval jezevec
...když teď provedu ten postup jak popisuješ nainstaluje se automaticky ten driver od QHY se kterým uz víš že to nefunguje...
...proto jsem se pokusil ručně přiřadit ten ovladač od Ascomu, ktery jsem nainstaloval ze souboru QHY5ASCOM-V40 co linkoval ogami (doufám že to je tedy pro Win XP) bohužel jsem ale nemohl najít cestu kde je protože při instalaci to blikne strašně rychle, nakonec jsem ho našel ve C:/program files/comon files/ASCOM/ASCOM.QHY5.dll ale když ho zkusím ručně přidat ani se mi to nenabídne jako, že to je ovladač...
...jak je vidět pěkně jsem se v tom zamotal a když mi někdo poradí jak to rozmotat, zachrání život jedné QHY5 mám z toho ale pocit, že to je opravdu ten případ co popisuje jezevec...vždycky když jsem měl podobné problémy s instalací hardwaru bylo to vždycky v hardwaru...