Pozorovací stanoviště - pohled na Paranal v Chile nebo na Mauna key
Fórum pro začátečníky - otazník nebo "zedko" jako na auto
Sekce ostatní je trošku oříšek
Zacatecnicka ikonka se mi velmi libi. Software spis ne, je tam i literatura. A Pat&Mat jsou genialni.
A vubec bych se nezlobil, kdyby ty ikonky byly jeste trochu vetsi.
TS 15x70, "Ostříží oko" 60/1040 (refraktor vlastní konstrukce)
musim pochvalit novou verzi astro-fora, s temi ikonkami to vypada fakt dost dobre. Pravda, z pocatku jsem si trochu zvykal na ten novy styl, ale uz je to v pohode. Hlavne ze neni oranzovy oranzovou ja tuze nerad. Tento modro-stribrny styl je OK.
Už jsem si oproti původnímu "zděšení" u nového ztvárnění AF časem jaksi zvykl a díky drobným vylepšením jsem spokojen!! A teda i s šedo-modrým podkladem, který jsem jaksi kritizoval..
Jestli se budou řešit nějaké varianty a volby vzhledu/podkladu, tak za sebe můžu říct, že už to netřeba..
Dobson 300/1500, Ethos 8 mm, Až bude peníz tak beru Ethos 13 mm, Plossl 25 mm, fólie Astrosolar, SW-čočkový dalekohled SK 80/400, triedr 12x50 /japonec/ a staré divadelní kukátko parametrů neznámých ...
Nevím , zda-li si někdo všiml , že na uřčítém místě se deformuje písmo . Dobře je to vidět při vertikálním korkovém posuvu .Na jiných odkazech jsem toto nepozoroval . Není to třeba způsobeno nějakým skrytým prvkem v programu?
Přikládám i obrázek tohoto jevu . (Text - upozornění na nové snímky objektů)
SW 250/1000+EQ6 Pro, Achr 100/660, Achr 80/400 , ASI 294MC PRO i ASI 294MM PRO , ASI 2600MM Pro
Taky jsem si toho všiml, ale asi jsem měl za to, že se mi hádá rozlišení na monitoru..Koneckonců mi to až tak nevadí..
Dobson 300/1500, Ethos 8 mm, Až bude peníz tak beru Ethos 13 mm, Plossl 25 mm, fólie Astrosolar, SW-čočkový dalekohled SK 80/400, triedr 12x50 /japonec/ a staré divadelní kukátko parametrů neznámých ...
Zdravím všechny foraře.Líbí se mi nová verze AF,ale marně hledám možnost opravit nebo smazat svůj příspěvek,tak,jak to šlo před tím.vidím tady jen nahlásit...citovat...atd. Já jsem asi technik z ABC ale prostě nevím.Tak pomožte,pánové,prosím nebo ty svoje bla bla nebudu moct ani opravit :'(
Triedr TS 20x80Triplet na stativu BDP,Triedr 7x50 sovětský,Lídlák 70-700 deluxe na Astro3.
Na editaci/smazání co vím, byl limit 24 hodin...Po uplynutí této doby dál už Admin nastavil docela tvrdý mantinel a nejde to...
Dle mého je to blbost, ale co už..
Určitě bych se přimlouval za to, mít možnost alespoň 1 hodinu příspěvek opravit.
Mazání bych vůbec nedoporučoval , protože by si měl každý dopředu uvědomit, co chce psát a je-li to nutné psát.
lepší rada žádná než špatná
milantos(šnek)centrum(puntík) cz