Jinak první ve skupině je kdo jiný než Cassi. Hlášení přijde v pohodě, to je vyřešené. Jen je tam pár matoucích vět něco jako, uživatel seeing.nolimit nemůže posílat, nebo něco na ten způsob a registrace je složitá.
Registraci odběru upozornění, můžete provést uvedením svého emailu níže a jeho jednorázovým odesláním.
Po interní registraci a schválení administrátorem přijde na vaši uvedenou adresu potvrzovací email, ve kterém bude potvrzovací odkaz na který kliknete a důležitý kód.
Teď kámen úrazu, toto neprobíhá automaticky, ale dělám to já. Ten kód a odkaz přijde až Vám na Vaši adresu pošlu souhlas se sdílením emailů s daným předmětem, (v tomto případě formulář o vyjímečných podmínkách). Takže vy kliknete na potvrzovací odkaz a pošlete kód na můj email. V nastavení to odkliknu já a vše šlape. Otázkou je jakou prodlevu snese ochrana gmailu s prodlevou toho kódu. Registrace s Martinem byla až na třetí pokus!!!
Pošlete tento 9 místný kód na adresu: seeing.nolimit@gmail.com
Po dokončení tohoto kroku budete dostávat upozornění kdykoliv, když bude ve skupině pozorovatelů nové hlášení o vyjímečných podmínkách.
Odhlášení od odběru je možné kdykoliv. Veškeré instrukce jsou online přístupné a krok po kroku veřejné po odeslání vaší emailové adresy.