Snad jen k tomu Canonu eos 10D:
Zřejmě nemusím dlouze představovat. Stav velice slušný, nově provedena závěrka.
Včt. kabelů, baterie a CF karty 1Gb.
Cena 8tis. CZK nebo EUR dle aktuálního kurzu.
Mohu přidat i velice dobrý objektiv Canon EF 50/1,8 USM II
Poté cena za komplet 10tis. CZK
Poštovné v ceně.
HEQ 5-SS
-
-karneades-
HEQ 5-SS
Kolega mě požádal o umístění tohoto inzerátu.
Tedy, jedná se o SWHEQ5- Go-To SS, osazenou refraktory SW80/600ED PRO a 100/500mm.
Osvětlený polární hledáček, 2ks závaží. Použito cca 5x na horských pobytech. Nevyužité -(zaměstnání + VŠ)
Kompletní doklady včt. návodů angl. i česká verze.
Prodej nejlépe komlet.
Cena k jednání 18tis. Při rychlém jednání bonus 2" zen. zrcátko od WO......když jsem tuto cca 5x použitou sestavu uviděl na vlastní oči (to jsem se harcoval do Úpice 200 Km ze Slaného), tak mi došla slova a chci se podělit s případnými dalšími zájemci a svůj zážitek, srdce montáže (hand ovladač) bez plexiskla (byla tam nějáká nalepené transparentní hmota)-kryt sešoupaný s chybějícím šroubkem (dalo se to otvřít jako ořech :-/ ), montáž má chybějící červíky na vymezování axiálních vůlí, má orezlé upínací šrouby-má násilím vklíněný napájecí konektor dovnitř, polární hledáček má také chybějící šroubky, zenitové zrcátko WO 2" nikde, sprasený upínací systém obou refraktorů sestavený na bázi jeklů e jedné hliníkové lišty, co se týče optiky, tak SW ED 80 docela ušel, až na to, že z mého pohledu měl maličko ušoupanou přední antireflexní vrstvu, SW 102/500 má optickou část bez vady, ale zase tím, jak je uplý do pointačních kruhů, tak má znetvořený tubus a ještě mi přišlo, že celá ta sestava byla někde u komína (jakoby od sazí), Duku-oslovilo mě pár zájemců a kladlo mi otázku-PROČ JSEM SI TU KOUPI ROZMYSLEL, KDYŽ JE TO ZA TAK PERFEKTNÍ CENU, ono se říká pro dobrotu na žebrotu, ale jestli jsi napsal cca 5x použito, tak si myslím, že si děláš buď Ty a nebot ten Tvůj známý z lidí srandu.
Dělám to nerad, kazit kšeft, ono kažné zboží má svého blbce, jsem ovšem přesvědčený, že jsi měl popsat řádně stav té nabídky a nebalamutit lidi cca 5x použitým zbožím
Petr
Tedy, jedná se o SWHEQ5- Go-To SS, osazenou refraktory SW80/600ED PRO a 100/500mm.
Osvětlený polární hledáček, 2ks závaží. Použito cca 5x na horských pobytech. Nevyužité -(zaměstnání + VŠ)
Kompletní doklady včt. návodů angl. i česká verze.
Prodej nejlépe komlet.
Cena k jednání 18tis. Při rychlém jednání bonus 2" zen. zrcátko od WO......když jsem tuto cca 5x použitou sestavu uviděl na vlastní oči (to jsem se harcoval do Úpice 200 Km ze Slaného), tak mi došla slova a chci se podělit s případnými dalšími zájemci a svůj zážitek, srdce montáže (hand ovladač) bez plexiskla (byla tam nějáká nalepené transparentní hmota)-kryt sešoupaný s chybějícím šroubkem (dalo se to otvřít jako ořech :-/ ), montáž má chybějící červíky na vymezování axiálních vůlí, má orezlé upínací šrouby-má násilím vklíněný napájecí konektor dovnitř, polární hledáček má také chybějící šroubky, zenitové zrcátko WO 2" nikde, sprasený upínací systém obou refraktorů sestavený na bázi jeklů e jedné hliníkové lišty, co se týče optiky, tak SW ED 80 docela ušel, až na to, že z mého pohledu měl maličko ušoupanou přední antireflexní vrstvu, SW 102/500 má optickou část bez vady, ale zase tím, jak je uplý do pointačních kruhů, tak má znetvořený tubus a ještě mi přišlo, že celá ta sestava byla někde u komína (jakoby od sazí), Duku-oslovilo mě pár zájemců a kladlo mi otázku-PROČ JSEM SI TU KOUPI ROZMYSLEL, KDYŽ JE TO ZA TAK PERFEKTNÍ CENU, ono se říká pro dobrotu na žebrotu, ale jestli jsi napsal cca 5x použito, tak si myslím, že si děláš buď Ty a nebot ten Tvůj známý z lidí srandu.
Dělám to nerad, kazit kšeft, ono kažné zboží má svého blbce, jsem ovšem přesvědčený, že jsi měl popsat řádně stav té nabídky a nebalamutit lidi cca 5x použitým zbožím
Petr
HEQ 5-SS
to Karneades:
ale ved toto nie je o kazeni kseftu. to je o tom aby sa tam niekto dalsi nehnal mozno 500 km a zistil to co ty.
manzelka je na jednom fore ktore sice nema s atronomiou nic spolocne, ma asi 30x tolko clenov ako AF takze sa tam vykrystalizovali dost rychlo fungujuce pravidla. ak tam niekto od niekoho nieco kupuje, takmer vzdy po ukonceni "transakcie" napise reakciu (pozitivnu alebo negativnu). No a vsetci novi clenovia si vedia spravit obraz a preverit si konkretneho predavajuceho clena.
Nehovoriac o tom, ze ak niekto nazbiera 3 negativne reakcie ide z fora prec. Mozno keby nieco take hrozilo istym clenom na AF, rozmysleli by si co robia....
mitovka
ale ved toto nie je o kazeni kseftu. to je o tom aby sa tam niekto dalsi nehnal mozno 500 km a zistil to co ty.
manzelka je na jednom fore ktore sice nema s atronomiou nic spolocne, ma asi 30x tolko clenov ako AF takze sa tam vykrystalizovali dost rychlo fungujuce pravidla. ak tam niekto od niekoho nieco kupuje, takmer vzdy po ukonceni "transakcie" napise reakciu (pozitivnu alebo negativnu). No a vsetci novi clenovia si vedia spravit obraz a preverit si konkretneho predavajuceho clena.
Nehovoriac o tom, ze ak niekto nazbiera 3 negativne reakcie ide z fora prec. Mozno keby nieco take hrozilo istym clenom na AF, rozmysleli by si co robia....
mitovka
mitovka
- Cztwerec
- Kontaktovat uživatele:
HEQ 5-SS
No možná by bylo nejlepší říct o všem pravdu a veřejně dát pár autentických fotografií - to si musí prodávající uvědomit. Asi by to leccos vyřešilo.
To by mělo platit v každém inzerátu.
Lectorem iustus...
HEQ 5-SS
.....když jsem tuto cca 5x použitou sestavu uviděl na vlastní oči (to jsem se harcoval do Úpice 200 Km ze Slaného), tak mi došla slova a chci se podělit s případnými dalšími zájemci a svůj zážitek, srdce montáže (hand ovladač) bez plexiskla (byla tam nějáká nalepené transparentní hmota)-kryt sešoupaný s chybějícím šroubkem (dalo se to otvřít jako ořech :-/ ), montáž má chybějící červíky na vymezování axiálních vůlí, má orezlé upínací šrouby-má násilím vklíněný napájecí konektor dovnitř, polární hledáček má také chybějící šroubky, zenitové zrcátko WO 2" nikde, sprasený upínací systém obou refraktorů sestavený na bázi jeklů e jedné hliníkové lišty, co se týče optiky, tak SW ED 80 docela ušel, až na to, že z mého pohledu měl maličko ušoupanou přední antireflexní vrstvu, SW 102/500 má optickou část bez vady, ale zase tím, jak je uplý do pointačních kruhů, tak má znetvořený tubus a ještě mi přišlo, že celá ta sestava byla někde u komína (jakoby od sazí), Duku-oslovilo mě pár zájemců a kladlo mi otázku-PROČ JSEM SI TU KOUPI ROZMYSLEL, KDYŽ JE TO ZA TAK PERFEKTNÍ CENU, ono se říká pro dobrotu na žebrotu, ale jestli jsi napsal cca 5x použito, tak si myslím, že si děláš buď Ty a nebot ten Tvůj známý z lidí srandu.
Petr
No, co k tomu dodat, moje zb oží to není a vzhledem, že jsem se ujal role pomoci někomu, kdo dnes využívá ke svému pohybu vozík, nijak se mi to nedotýká a mohl bych jen komentovat.
Snad jeden jediný postřeh z celé tvé včerejší návtěvy.
Připadal jsem si skutečně jak prodávající na burze. a nezlob se na mě, ale můj dojem, který jsem hned zpočátku nabyl u tvé osoby, byl postřeh velice dokonalého překupníka, který chce za každou cenu koupit levně a výhodně prodat. Což jak již vědí všichni, se ti nepovedlo (za směšných 15tis.), tak jsi uvedl svůj článeček.
Bohužel rozhodovat za majitele nemohu a i kdybych, pak rozhodně ne tímto způsobem. To, že tě poškodila cesta 200km ze Slaného do Úpice, není také zcela pravda. Neboť jsi mi den předtím do telefonu tvrdil, že vezeš dceru s nějakýma cajkama do Hradce Králové.
Dle náhledu tvých prodejů je zcela zřejmé, oč se v tomto případě jednalo a popravdě řečeno tvými ústy, "nekoupil jsem já, postarám se o to, aby nekoupil nikdo." .
Jak jsem psal v úvodu, není to mé zboží a tak mě to necuká, přesto takováto ubohost mě může zcela na----.
Zboží, jen tak pro srandu vezmu sebou do Litic (pokud do té doby nedojde k prodeji), názor se pak může projevit v očích vícero zkušených pozorovatelů. A myslím si, že to by bylo skutečně nejlepší řešení.
HEQ 5-SS
No možná by bylo nejlepší říct o všem pravdu a veřejně dát pár autentických fotografií - to si musí prodávající uvědomit. Asi by to leccos vyřešilo.
Ano, s tím plně souhlasím, ono, dokud jsem celé to dílko neměl doma, použil jsem pouze pár snímků od pana Kadubce. které jsem rozeslal prostřednictvím e-mailů.
Pokusím se nafotit skutečný stav, včřt i kritizovaných detailů.
Děkuji za rozumnou a věcnou připomínku.
Ano, s tím plně souhlasím, ono, dokud jsem celé to dílko neměl doma, použil jsem pouze pár snímků od pana Kadubce. které jsem rozeslal prostřednictvím e-mailů.
Pokusím se nafotit skutečný stav, včřt i kritizovaných detailů.
Děkuji za rozumnou a věcnou připomínku.
HEQ 5-SS
Chtěl bych tímto požádat Duka i Karneadese, aby si své spory dále řešili výhradně soukromou cestou. Co se týká tohoto konkrétního prodeje, Duk slíbil dodat nové fotografie a přivézt vše do Litic - tím by se mělo vše vyjasnit.