14 zvetseni za cenu jednoho?
johnik napsal: Tak jsem se ptal mailem p. Holubce (ATC) na tu sadu okulárů.Jediné co odepsal je že mám uvést poštovní adresu.To snad přece není normální.
Tady jsou jejich pravidla pro kumunikaci emailem.
http://web.quick.cz/atc-astro/Pravidla/index.html
Třikrát fuj. >:(
Mám s panem Holubcem ještě o něco úchylnější zkušenost: Potom, co jsem mu sdělil svoji adresu, mi na můj dotaz ohledně cenové nabídky zrcadel napsal, ať mu sdělím svůj cenový limit, že mi napíše, co za to mohu pořídit. ??? Neuvěřitelné...
Jsem zvědav jak to dopadne s touto sadou okulárů. Třeba se cenu dozvíte až po závazné objednávce a současně budete muset podepsat mlčenlivost. ;D
Tady jsou jejich pravidla pro kumunikaci emailem.
http://web.quick.cz/atc-astro/Pravidla/index.html
Třikrát fuj. >:(
Mám s panem Holubcem ještě o něco úchylnější zkušenost: Potom, co jsem mu sdělil svoji adresu, mi na můj dotaz ohledně cenové nabídky zrcadel napsal, ať mu sdělím svůj cenový limit, že mi napíše, co za to mohu pořídit. ??? Neuvěřitelné...
Jsem zvědav jak to dopadne s touto sadou okulárů. Třeba se cenu dozvíte až po závazné objednávce a současně budete muset podepsat mlčenlivost. ;D
- Psion
- Věk: 62
- Kontaktovat uživatele:
Taky se může stát, že neprojdeš prověrkami a tak se nestaneš jeho zákazníkem a tím nemůžeš u něho nakupovat ;D
No, tak mě už humor trochu přechází. Právě mi přišel mail, že skutečně pan Holubec vyžaduje mlčenlivost o ceně. Máte někdo představu, co k tomu pana Holubce vede? Snad by ho šlo nějak přizvat do diskuse.
:rotflmao:
no nic. Hele, kazdej jsme nejakej. Pokud jsou to pane Holubcovy podminky, tak je holt dodrzuj. Mne osobne zarazila uz treba jen pravni forma te spolecnosti. ATC p.a. coz je production association, hmmm co je to z pravniho hlediska? v.o.s?
Navic, nechapu, proc je kladen na jednu stranu duraz na to, ze spolecnost je z ryze ceskeho kapitalu, na druhou stranu se spolecnost jmenuje anglicky
Nicmene, zijeme ve svobodnem state, a pokud neco neni v rozporu se zakony, tak at si kazdy dela co chce.
no nic. Hele, kazdej jsme nejakej. Pokud jsou to pane Holubcovy podminky, tak je holt dodrzuj. Mne osobne zarazila uz treba jen pravni forma te spolecnosti. ATC p.a. coz je production association, hmmm co je to z pravniho hlediska? v.o.s?
Navic, nechapu, proc je kladen na jednu stranu duraz na to, ze spolecnost je z ryze ceskeho kapitalu, na druhou stranu se spolecnost jmenuje anglicky
Nicmene, zijeme ve svobodnem state, a pokud neco neni v rozporu se zakony, tak at si kazdy dela co chce.
osvold napsal: :rotflmao:
no nic. Hele, kazdej jsme nejakej. Pokud jsou to pane Holubcovy podminky, tak je holt dodrzuj.
Jakýpak dodržuj, zákazníci jsem my (tedy potencionální) a ne on.Já osobně hodnotím tento přístup minimálně jako velice neetický.To co píše Tomkk hovoří za vše.
Vypadá to jako kdyby měl dostat každý jinou cenu či co.
no nic. Hele, kazdej jsme nejakej. Pokud jsou to pane Holubcovy podminky, tak je holt dodrzuj.
Jakýpak dodržuj, zákazníci jsem my (tedy potencionální) a ne on.Já osobně hodnotím tento přístup minimálně jako velice neetický.To co píše Tomkk hovoří za vše.
johnik napsal:
Jo. Tomkk dostane Nobelovu. Ostatni cenu utechy
Ale panove, tak se tolik nerozcilujte. Podle mnoha ruznych zprav p. Holubec jedna s potencialnimi zakazniky dost sveraznym zpusobem, ale je to jeho obchod a nikoho nenuti tam nakupovat ( i kdyz to by take mohlo byt zajimave ... ). Kdyz mu nevadi, ze takhle moc nevydela, je to jeho vec.
Jo. Tomkk dostane Nobelovu. Ostatni cenu utechy
Ale panove, tak se tolik nerozcilujte. Podle mnoha ruznych zprav p. Holubec jedna s potencialnimi zakazniky dost sveraznym zpusobem, ale je to jeho obchod a nikoho nenuti tam nakupovat ( i kdyz to by take mohlo byt zajimave ... ). Kdyz mu nevadi, ze takhle moc nevydela, je to jeho vec.
e-mail : mpec(at)cce(dot)cz&&
Ale jasně, je to jeho věc.Jenže stejně mě to rozčiluje.
Jsem sice euroskeptik, ale až padnou hranice a clo, tak se snad mnohé změní i ohledně nákupu a dovozu astrotechniky.Pak si snad prodejci tohoto typu uvědomí, že zákazník je pán a že konkurence nespí.
Pokud jsem někoho urazil tak se mu omlouvám.
Jsem sice euroskeptik, ale až padnou hranice a clo, tak se snad mnohé změní i ohledně nákupu a dovozu astrotechniky.Pak si snad prodejci tohoto typu uvědomí, že zákazník je pán a že konkurence nespí.
Pokud jsem někoho urazil tak se mu omlouvám.
asi to tu cte, protoze me na mail vubec neodpovedel 
Jasně že to tu čtě, aby mohl ušít ceny "na míru." :hi:
osvold napsal: asi to tu cte, protoze me na mail vubec neodpovedel ;)
Mě taky ne,ale je to jeho věc, o zákazníky potažmo o zisky přichází on, ne my.
S takovýmhle přístupem toho moc neprodá a pokud to nedělá pouze pro zábavu,ale má to jako zdroj obživy tak mi to příjde dost utažené za vlasy.
Mě taky ne,ale je to jeho věc, o zákazníky potažmo o zisky přichází on, ne my.
S takovýmhle přístupem toho moc neprodá a pokud to nedělá pouze pro zábavu,ale má to jako zdroj obživy tak mi to příjde dost utažené za vlasy.
Taky mě zaráží chování této firmy. Stačí se podívat na ty pravidla komunikace. Hned to první. Nekomunikujeme s anonymy. Probůh jaký je v emailu rozdíl když napíšu anonym, Telesto, Prokop Tunel nebo se nepodepíšu vůbec. Jaký to má smysl... Vše přijde stejně z anonymní emailové adresy. Takže pokud chci být na emailu anonym tak jím budu.
Hej kdybysme náhodou nikdo neuspěli ohledně té ceny tak na něj pošleme Novu a ty už to z něj vytlučou
)))
Hej kdybysme náhodou nikdo neuspěli ohledně té ceny tak na něj pošleme Novu a ty už to z něj vytlučou
-
mp-X
Re: 14 zvetseni za cenu jednoho?
Jak se tak dívám při komunikaci s panem Holubcem jsem uspěl zhruba stejně jako vy... Jediným způsobem jak je možné se o ceně dozvědět zřejmě je odkoupit firmu ATC jinak vážně nevím...
Ps: Potom je zde ještě možnost založit internotovou firmu (ATC-info), která za 10Kč vytvoří na internetu neexistujícího zákazníka a zjistí svému zákazníkovy ceny... Kdo jde do toho se mnou?? ;D
Ps: Potom je zde ještě možnost založit internotovou firmu (ATC-info), která za 10Kč vytvoří na internetu neexistujícího zákazníka a zjistí svému zákazníkovy ceny... Kdo jde do toho se mnou?? ;D
no jediny, co jsem zatim zjistil je, ze pan Holubec neni zapsan v obchodnim rejstriku, pouze v rejstriku zivnostenskem, tudiz ta jeho production association "firma" je podnikani na zivnostensky list jako fyzicka osoba
Já myslím, že není žádný problém. Komu to nevyhovuje, může se obrátit na některou z desítek dalších firem na Moravě, zabívajících se astrotechnikou. :rotflmao:
Panebože!!!
Tak jsem si přečet tuhle debatu a nevěřim vlastnim vočím

nechápu, jaktože ten člověk ještě může podnikat...
Přitom se stačí zamyslet a je jasný, že dneska je no1 zákazník! Zvláště v oboru astro, kde je třeba nejlépe vše vyzkoušt předem on ani neni ochoten veřejně uvést cenu

....a přitom by stačilo si otevřít jakoukoliv novější knížku o marketingu...
Tak tohle je fakt raritka - to musim říct jedný pani, co u nás přednáší managemet - ta mi to nebude věřit.
Jo a ještě k těm podmínkám komunikace - to je jako by to napsalo vedení věznice svým svěřencům
;D
Jestli jsem někoho urazil, tak se omlouvám, ale takovýto způsob komunikace se zákazníky je neomluvitelný... :-/
Tom
PS: sorry za trochu off topic
Tak jsem si přečet tuhle debatu a nevěřim vlastnim vočím
nechápu, jaktože ten člověk ještě může podnikat...
Přitom se stačí zamyslet a je jasný, že dneska je no1 zákazník! Zvláště v oboru astro, kde je třeba nejlépe vše vyzkoušt předem on ani neni ochoten veřejně uvést cenu
....a přitom by stačilo si otevřít jakoukoliv novější knížku o marketingu...
Tak tohle je fakt raritka - to musim říct jedný pani, co u nás přednáší managemet - ta mi to nebude věřit.
Jo a ještě k těm podmínkám komunikace - to je jako by to napsalo vedení věznice svým svěřencům
;D
Jestli jsem někoho urazil, tak se omlouvám, ale takovýto způsob komunikace se zákazníky je neomluvitelný... :-/
Tom
PS: sorry za trochu off topic
Tomáš&&http://www.astronom.wz.cz