TO SHad.Ve sportce jsem nevsázel.Na zázraky nevěřím.V tomhle ohledu se spoléhám výhradně na sebe.Nejsem zvyklý dostávat něco zadarmo.Kolik to stojí?Zkus si tipnout.To financování pro mě taky není zrovna selanka.Nevidělávám nějaký závratný prachy.Řekněme, že něco nad průměr.Ale jak tady psal SKYMASTER...když něco chceš, tak si zatím musíš jít a něco proto udělat a obětovat :hi:
TO Sniper.Obsluha samozřejmě ručně.Když to bude dobře vyvážené, což musí být, tak to myslím není problém.Rambo fakt nejsem.Jeden velký sval mám, ale trochu nešikovně umístěn-nějak okolo pupku

TO Medved.Co se týká těch sání, tak to je dost případný dotaz.Ta poslední fotka je udělaná zlomek vteřiny před tím, než jsme si na sáňky začli hrát.Skončili jsme v hromadě sněhu těsně před tou zatáčkou o 30m dál.To bylo dost o chlup.Jinak myslím, že by jsme tam montáž sbírali z pole na jaře jeřábem.

TO MMys.Šnek. kolo a šnek tam jsou.Tak to bylo dopředu dohodnuto.Do budoucna se počítá s tím, že bude montáž poháněná v obou osách a řízena PC stejně jako je to v HK.Prostě je to pro tuhle eventualitu dopředu připravené-když by se to realizovalo rovnou, stálo by to o 70 000,- víc a ty nazbyt nemám.Montáž má ale i to raménko a bude to tedy tak, jak jsme se už bavili. :hi:
Jinak s tou nabídkou počítám a předpokládám, že to uděláme.
TO eMartin. Neboj.Fakt nejsem z milionářské rodiny a fakt jsem začínal od píky, takže tuhle problematiku už mám taky za sebou.Teď to pro mě celé představuje pěknou hromadu úvěrů.
Jo a můj barák mimochodem nemá fasádu a do dílny mi zatéká, ale znovu cituji Skymastera.Je to o prioritách! :uch:
Tak zatím. Elbi