Pamatuji, jak jednou vypadl proud v celem bloku. Boze, to byla tma...
Jinak vse zde recene samozrejme bereme s nadsazkou a z legrace, jak jinak...

Jo a dik za popis...

No to kdybych vedel (jsem tak blby ze ani nevim na co bych se mel vlastne googla zeptat aby mi odpovedel). Kdyby slo jen o kostely, ale uz jsem videl nasvicene skoly a i ruzne budovy ne nabozenskeho zamereni. U bilbordu a obchodnich center to je jasne kdo z toho sfinstva profituje. By me zajimalo kde jsou zalezli eko maniaci co furt do neceho kecaji i kde nemaji a tohle je vubec nezajima ze by s tim neco delali.Homer píše:Tak si najděte odpověď, kdo asi tak profituje z permanentního svícení a proč to dělá...
Homer píše:... Energie je z různých důvodů levná, co s ní, pytlovat ji ještě neumíme, tak ji nějak musíme spotřebovat. ...
Skôr by som sa na to pozrel tak, že ak odhliadneme od nekonvenčných zdrojov energie, tak práveže tú energiu máme uskladnenú, stačí ju len jednoducho nevyrobiť (nepremeniť). Čo sa týka tých zdrojov, ktoré nemáme z nejakého dôvodu uskladnené (solár, vietor, ...), tak ich vieme premeniť (napr. PVE). Len tam sa už práve objavujú tí, čo sa odviazali od stromov, takže neviem, v čí prospech vlastne hrajú.Cztwerec píše:... A jak zde již bylo řečeno, tato energie se nedá skladovat. ...