LEPEX 2007
LEPEX 2007
To pavuk: Vcera sme sa bavili s Jakubom Koukalom co a ako. Vyzera to tak, ze cez vikend sa bude pozorovat maximum Perzeid - cez den sa ale meteory nepozoruju, moze sa robit skoro cokolvek. V noci - primarne pozorovanie maxima PER. V pripade ze to nema vyznam (sumraky, oblacnost atd.) tak zasa cokolvek. Niektore experimenty sa daju robit pocas pozorovania, zasa nie je problem.
LEPEX 2007
bzucino napsal: To pavuk: Vcera sme sa bavili s Jakubom Koukalom co a ako. Vyzera to tak, ze cez vikend sa bude pozorovat maximum Perzeid - cez den sa ale meteory nepozoruju, moze sa robit skoro cokolvek. V noci - primarne pozorovanie maxima PER. V pripade ze to nema vyznam (sumraky, oblacnost atd.) tak zasa cokolvek. Niektore experimenty sa daju robit pocas pozorovania, zasa nie je problem.
Cez vikend som bol s Lacim LBA a velmi pravdepodobne prideme na prvy vikend. Z mojej strany mozes ratat s aparaturov na prijem meteorov + nejake dalsie veci (dohodneme). Bude tam nejaka prezentacna technika ? (data projektor a pod)
Cez vikend som bol s Lacim LBA a velmi pravdepodobne prideme na prvy vikend. Z mojej strany mozes ratat s aparaturov na prijem meteorov + nejake dalsie veci (dohodneme). Bude tam nejaka prezentacna technika ? (data projektor a pod)
LEPEX 2007
Samozrejme dataprojektor, počítač, plátno je súčasťou Perzeíd. Každá prezentácia, či prednáška a ukážka práce amatérov je vítaná a iste bude prínosom a obohatením programu tohtoročných Perzeíd.