Mazání příspěvků.
Mazání příspěvků.
Richit napsal:
Nie je ti tam teplo ? a musí tam byť tma a smrádek tak prečo sa tam Shodamovi pcháš ? Ale tebe sa tam asi páči, takže je to OK.Richite, nemate nejaky (osobni) problem? Mozna se to da i lecit, jinak nechapu ton i obsah vasich prispevku. Jsem zvedav na vasi reakci :).
Jinak pro prispevky vaseho typu jsem vsemi deseti pro jejich mazani ;).
Omlouvam se ostatnim za muj v podstate zbytecny prispevek, ale nemohl jsem odolat.
Nie je ti tam teplo ? a musí tam byť tma a smrádek tak prečo sa tam Shodamovi pcháš ? Ale tebe sa tam asi páči, takže je to OK.Richite, nemate nejaky (osobni) problem? Mozna se to da i lecit, jinak nechapu ton i obsah vasich prispevku. Jsem zvedav na vasi reakci :).
Jinak pro prispevky vaseho typu jsem vsemi deseti pro jejich mazani ;).
Omlouvam se ostatnim za muj v podstate zbytecny prispevek, ale nemohl jsem odolat.
Mazání příspěvků.
Shodam podle mě opravdu udělal chybu, že výše zmiňované příspěvky v bazaru smazal. Je holt taky jen člověk. Ona to totiž nebyla urážka, ale o diagnóza.
Newton 250/1250 ve výstavbě&&Newton 130/1000 GS montáž&&triedr 10x50 a 8-24x50&&Lidlteleskop 70/700
Mazání příspěvků.
A co takhle smazat RichitA 
49°43'9" N&&15°46'14" E
Skládací dobson 406f4.5
"Drbohlav"dobson 250f6
Skládací dobson 406f4.5
"Drbohlav"dobson 250f6
Mazání příspěvků.
To Richit: Hele nevím jestli mě to mělo urazit, ale nepovedlo se. Zřejmě nejseš ten za kterého jsem tě měl. 
SW newton 254/1200, EOS 300D, Philips SPC 900nc, Canon A590is, EQ2, malokuk SW 80/400 http://www.astroam.estranky.cz http://www.firesportcheb.estranky.cz
Mazání příspěvků.
To Psmolly: No hej, tak to už raz na tomto svete chodí. Veci niesú vždy čiernobiele a len zriedka také ako sa na prvý pohľad zdá (ale to hádam časom pochopíš).
Pán Shodam sa snaží z fóra urobiť spoločenstvo profesiónalnych amatérskych astronómov, škoda ale že tak silno farizejských. A tiež asi nepochopil, že výmena názorov aj keď vpodobe osobných a ostrých invektív môže byť prospešná pre obe strany. Spory patria k základným vlastnostiam ľudskej spoločnosti ale Shodam sa ich rozhodol neúprosne filtrovať. Jednoducho zmaže príspevky ktoré mu nevoňajú a hotovo. Možno raz precitne a pochopí, že bez týchto drobností je fórum nudné a ide iba o drístanie o veciach x-krát povedaných a y-krát napísaných. Privítal by som fórum kde človek nemusí prichádzať so servítkom pred ústami. Toto fórum k takým nepatrí...
Pán Shodam sa snaží z fóra urobiť spoločenstvo profesiónalnych amatérskych astronómov, škoda ale že tak silno farizejských. A tiež asi nepochopil, že výmena názorov aj keď vpodobe osobných a ostrých invektív môže byť prospešná pre obe strany. Spory patria k základným vlastnostiam ľudskej spoločnosti ale Shodam sa ich rozhodol neúprosne filtrovať. Jednoducho zmaže príspevky ktoré mu nevoňajú a hotovo. Možno raz precitne a pochopí, že bez týchto drobností je fórum nudné a ide iba o drístanie o veciach x-krát povedaných a y-krát napísaných. Privítal by som fórum kde človek nemusí prichádzať so servítkom pred ústami. Toto fórum k takým nepatrí...
- Psion
- Věk: 63
- Kontaktovat uživatele:
Mazání příspěvků.
Richit napsal: To Psmolly: No hej, tak to už raz na tomto svete chodí. Veci niesú vždy čiernobiele a len zriedka také ako sa na prvý pohľad zdá (ale to hádam časom pochopíš).
Možná by bylo lepší se vyzvracet na na jiném foru
Možná by bylo lepší se vyzvracet na na jiném foru
Mazání příspěvků.
Aj vďaka takým ľuďom ako ty ma prestáva astronómia a veci s ňou súvisiace zaujímať. Asi to tu naozaj nemá zmysel ďalej rozoberať. Nechcem byť členom takto profilovaného spoločenstva. Majte sa pekne.
- MaG
- Kontaktovat uživatele:
Mazání příspěvků.
Richit: Možná bys ohledně toho mazání měl uvádět konkrétní příklady. Já si nejsem vědom toho, co tu píšeš. Pokud jsou tu všichni, co už napsali, proti tobě, je to automaticky jejich zastávání se Shodama, nebo si ti lidé jen myslí, že plácáš nesmysly?
Budeme rádi pokud dodržíš svá poslední slova.
Budeme rádi pokud dodržíš svá poslední slova.
Martin Gembec, Astronomické události
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Omegon RC8 203/1624, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Omegon RC8 203/1624, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod
Mazání příspěvků.
Pozri Richit, ked mas problem so Shodamom, tak si to s nim vydiskutuj osobne mimo toto forum. Nas to "skutocne nezaujima". Pokial si pamatam, tak teba tu Shodam nijako verejne neurazil. Skus sem pisat prispevky o astronomii, prosim.
mail to:fun2mas(at)gmail.com
-
Libros
Mazání příspěvků.
A tiež asi nepochopil, že výmena názorov aj keď vpodobe osobných a ostrých invektív môže byť prospešná pre obe strany. Spory patria k základným vlastnostiam ľudskej spoločnosti ale Shodam sa ich rozhodol neúprosne filtrovať.Shodam tu dle mého názoru nefiltruje názory, ale jejich způsob presentace. Můžu s někým nesouhlasit a zcela korektně mu říct, že mám jiný názor. Nebo ho můžu poslat do ... Osobně si myslím, že druhou možnost je potřeba filtrovat.
Aj vďaka takým ľuďom ako ty ma prestáva astronómia a veci s ňou súvisiace zaujímať.Tak co tě na ní vlastně bavilo. Hádky s urážkami druhých nebo pozorování. Na to druhé nepotřebuješ forum a přesto tě to může bavit. Dost dobře ti nerozumím.
Aj vďaka takým ľuďom ako ty ma prestáva astronómia a veci s ňou súvisiace zaujímať.Tak co tě na ní vlastně bavilo. Hádky s urážkami druhých nebo pozorování. Na to druhé nepotřebuješ forum a přesto tě to může bavit. Dost dobře ti nerozumím.
Mazání příspěvků.
Spíš bych se přimlouval za to co napsal MaG
MaG napsal: Budeme rádi pokud dodržíš svá poslední slova.než za to co napsal FunTomas
FunTomas napsal: Skus sem pisat prispevky o astronomii, prosim.
Richit napsal: Aj vďaka takým ľuďom ako ty ma prestáva astronómia a veci s ňou súvisiace zaujímať. Asi to tu naozaj nemá zmysel ďalej rozoberať. Nechcem byť členom takto profilovaného spoločenstva. Majte sa pekne.Radši tady oželíme někoho kdo věří na civilizaci z neexistující planety (Faeton) než někoho kdo ví, že hvězdy nejsou jen tečky na černém plátně. Takže milí Richite, budu mnohem a mnohem radši, když už nikdy neuvidím příspěvek od Tebe (i když ten Faeton mi bude chybět), než aby tu ukončil činnost někdo jiný, jak jsi navrhoval Psionovi v onom smazaném příspěvku.
>:(
MaG napsal: Budeme rádi pokud dodržíš svá poslední slova.než za to co napsal FunTomas
FunTomas napsal: Skus sem pisat prispevky o astronomii, prosim.
Richit napsal: Aj vďaka takým ľuďom ako ty ma prestáva astronómia a veci s ňou súvisiace zaujímať. Asi to tu naozaj nemá zmysel ďalej rozoberať. Nechcem byť členom takto profilovaného spoločenstva. Majte sa pekne.Radši tady oželíme někoho kdo věří na civilizaci z neexistující planety (Faeton) než někoho kdo ví, že hvězdy nejsou jen tečky na černém plátně. Takže milí Richite, budu mnohem a mnohem radši, když už nikdy neuvidím příspěvek od Tebe (i když ten Faeton mi bude chybět), než aby tu ukončil činnost někdo jiný, jak jsi navrhoval Psionovi v onom smazaném příspěvku.
>:(
Newton 250/1250 ve výstavbě&&Newton 130/1000 GS montáž&&triedr 10x50 a 8-24x50&&Lidlteleskop 70/700