Jasne dam info, inak teraz na jesen moze byt tiez super, jedine v zime maju probolem ze im zamrza voda.biker.fm píše:Nez tam pojedes, dej info. S nejvetsi pravdepodobnosti bych se pridal. Vzal bych sebou velkeho dobsona a asi i sestavu na foceni. Na ubytovne (nebo kde by se to vlasnte spalo) predpokladam ze neni problem s 230V pro nabijeni trakcni baterie.
S elektrinou neni problem s , byva sa v starsom dedinskom dome a kuri sa v kachliach a sporaku (https://runina.hunci.sk/61-2/).
Inak kusok od domu je super luka s perfektnym vyhladom na juh (takze by stacila aj 50m predlzovacka). Ja som tam mal montaz nastavenu a na den som ju ani neskladal (len som ju prehodil celtou a zaviazal povrazom). Ked som isiel na vylet mal som trosku obavy ci ju tam najdem, lebo nebol ziadny plot ale v dedine su iba miestny a to vyzeraju to byt vsetko slusny ludia. Kazdopadne montaze sa nikto ani nedotkol. Keby ze tam nemam rocne dieta a bolo by teplejsie mozno by som vyskusal ist aj na kopec za dedinu, ale nakonec to nebolo vobec nutne a moznost zohriat seba pri sporaku a odmlzit dalekohlad bolo uplne super, takze som vydrzal vzdy az do kym nezacala obloha svetlat.