Jarní MHV 2012
- Zbych
- Kontaktovat uživatele:
Jarní MHV 2012
V příspěvku č. 4 najdeš odkaz na program.
Díky. Možná se to mělo poslat s těmi informacemi emailem, ne každý zná web nebo tyto stránky.
Díky. Možná se to mělo poslat s těmi informacemi emailem, ne každý zná web nebo tyto stránky.
- Karell
- Kontaktovat uživatele:
Jarní MHV 2012
Asi záleží, jak jsi se přihlašoval. Já jsem ty informace dostal e-amilem 21.3.
Jarní MHV 2012
Tak počasí Vám vyšlo a přeji dobrý podmínky(seeing atd.)J
- Psion
- Věk: 63
- Kontaktovat uživatele:
Jarní MHV 2012
Díky všem organizátorům za povedenou akci. Sice seeing byl snad nejhorší co jsem v poslední době viděl, ale alespoň jednu dnešní fotku si neodpustím i když seeing opravdu více nedovolil.
-
milan1960
Jarní MHV 2012
Mohu potvrdit to co píše Psion - jen seeing jsem vystihnul lepší.
Areál v Zubří
Pozorování Slunce v čáře H - alfa přístrojem LUNT 152
Na jarním MHV 2012 byl dokonce ohňostroj
Milan
Areál v Zubří
Pozorování Slunce v čáře H - alfa přístrojem LUNT 152
Na jarním MHV 2012 byl dokonce ohňostroj
Milan
- Psion
- Kontaktovat uživatele:
Jarní MHV 2012
Škoda, že to vždy tak rychle uteče. Pořád se snažím prosadit, aby tato akce začínala ve čtvrtek, ale nějak se nedaří 
Jarní MHV 2012
No, bylo tam docela rusno. Obloha se tocila tak rychle, ze to clovek nestihal sledovat, natoz fotit. A uz jste nekdy meli tolik druzic na jedne expozici?
e-mail : mpec(at)cce(dot)cz&&
Jarní MHV 2012
to MP:
No tolik jsem jich neměl, ale několikrát krásně středem M51
No tolik jsem jich neměl, ale několikrát krásně středem M51
Jarní MHV 2012
...já mám 5 ...díky všem za pěknou akci...a trpělivost zkušených s nezkušenými 
Jarní MHV 2012
Mám dojem, že MP i Zafod zachytili stejné družice . Mě jich tam taky pár přeletělo. Ale fotky kazily i meťasy, třeba se autoři sami pochlubí.
Triedry 12x40 a 10x50, SW ED80, Drbohlav mount 50mm, GS mount, SPC8, Webka Philips 840K
- Zbych
- Kontaktovat uživatele:
Jarní MHV 2012
Škoda, že to vždy tak rychle uteče. Pořád se snažím prosadit, aby tato akce začínala ve čtvrtek, ale nějak se nedaří 
Tak snad by nebyl problém po domluvě se správcem se nezávisle ve čtvrtek sjet. Problém je, že většina je závisle pracujících
. Ale třeba by se pár zájemců našlo.
Tak snad by nebyl problém po domluvě se správcem se nezávisle ve čtvrtek sjet. Problém je, že většina je závisle pracujících
- Zbych
- Kontaktovat uživatele:
Jarní MHV 2012
Já byl poprvé a hodnotím akci jako velice příjemnou a pohodovou (až na ten sobotní hokej
)
Sice vizualista (zatím), ale ty družice v zorném poli létali opravdu o sto šest, tolik jsem jich za noc snad ještě neviděl.
Seeing v sobotu u Marsu byl hrozný, oproti obvyklé situaci jsem ho nemohl pomalu ani zaostřit. Ale mimo Mars to šlo
.
Škoda, že teď už nevím kdo se pod jakým nickem zde na fóru skrývá a kdo je vlastně kdo. Děkuji za všechny debaty, legrácky, rady a konzultace.
Obzvlášť děkuji za ten tekutý chromát, byl opravdu širokoúhlý a zahřál (pro připomenutí, první dvě kola proběhla v noci u té C-14).
Zaslechl jsem tam, že podzimní MHV nebude, co je to tom pravdy?
Sice vizualista (zatím), ale ty družice v zorném poli létali opravdu o sto šest, tolik jsem jich za noc snad ještě neviděl.
Seeing v sobotu u Marsu byl hrozný, oproti obvyklé situaci jsem ho nemohl pomalu ani zaostřit. Ale mimo Mars to šlo
Škoda, že teď už nevím kdo se pod jakým nickem zde na fóru skrývá a kdo je vlastně kdo. Děkuji za všechny debaty, legrácky, rady a konzultace.
Obzvlášť děkuji za ten tekutý chromát, byl opravdu širokoúhlý a zahřál (pro připomenutí, první dvě kola proběhla v noci u té C-14).
Zaslechl jsem tam, že podzimní MHV nebude, co je to tom pravdy?
- Psion
- Kontaktovat uživatele:
Jarní MHV 2012
Problém je, že většina je závisle pracujících
To přece není problém, mraky lidí si bere pátky dovolenou nebo tzv. sick-day.
To přece není problém, mraky lidí si bere pátky dovolenou nebo tzv. sick-day.