HODKOVICE 2012
HODKOVICE 2012
Klidne se prihlas a prijed s rukama v kapsach. Dle tradice bude stejne nejspise zatazeno 

“Jakákoliv dostatečně pokročilá technika je k nerozeznání od magie.” A.C.Clarke
HODKOVICE 2012
Fajn..budu se těšit.. 

EQ6 SynScan,Astrograf 200/800 Carbon,Canon EOS 400D, Canon EOS 1000D modifikovaný + CLS CCD
- MMys
- Věk: 52
- Kontaktovat uživatele:
HODKOVICE 2012
Bohužel mám nemilou zprávu. Dnes jsem se v práci dozvěděl, že o víkendu, co jsou Hodkovice, nebudu moci dorazit z pracovních důvodů.
Tedy ač nerad, tak svou účast musím zrušit. Pokud by se snad něco na poslední chvíli změnilo, tak přijedu a jakékoli povídání na téma, které budete chtít, zimprovizuji bez větší přípravy.
Tož zatím tak
Tedy ač nerad, tak svou účast musím zrušit. Pokud by se snad něco na poslední chvíli změnilo, tak přijedu a jakékoli povídání na téma, které budete chtít, zimprovizuji bez větší přípravy.
Tož zatím tak

http://hvbo.cz/foto_astronomy_cz, http://hvbo.cz, e-mail: martin(*)myslivec(a)volny(*)cz, Dobson 400mm, N400/1600, Refraktor Borg 77ED, Montáž EQ6, Hvězdárna s montáží vlastní výroby, kamery MII C3-61000, ZWO ASI 1600MM
HODKOVICE 2012
Bohužel mám nemilou zprávu. Dnes jsem se v práci dozvěděl, že o víkendu, co jsou Hodkovice, nebudu moci dorazit z pracovních důvodů.
To je škoda..Chystám se na svoji první účast a na vaše povídání jsem se specielně těšil..No snad se vám to podaří nějak skloubit..
To je škoda..Chystám se na svoji první účast a na vaše povídání jsem se specielně těšil..No snad se vám to podaří nějak skloubit..

EQ6 SynScan,Astrograf 200/800 Carbon,Canon EOS 400D, Canon EOS 1000D modifikovaný + CLS CCD
- Martin Vyskočil
- Věk: 44
HODKOVICE 2012
Nezoufejte, máme domluvenou náhradu. Pavel Vabroušek bude vyprávět o astrofotocestě do Chile. Z hlediska zkušeností to bude jistě bohatá přednáška.
Zároveň děkuju MMysovi za ochotu přijet a přednášet. Doufám, že to v budoucnu dopadne. Díky.
Zároveň děkuju MMysovi za ochotu přijet a přednášet. Doufám, že to v budoucnu dopadne. Díky.
TS 15x70, "Ostříží oko" 60/1040 (refraktor vlastní konstrukce)
- Algol77 (Jakub Koukal)
- Věk: 48
- Kontaktovat uživatele:
HODKOVICE 2012
Kurňa, tak zase asi nic...týden předtím mastím do Kysuckého, to by mi asi doma neprošlo, být dva víkendy po sobě v tahu:-(
Vybavení: Newton 240/1200+refraktor 110/1600 na paralaktice z dob krále klacka, Dobson 200/1200, 1 x Watec 902H2 Ultimate, 1 x VE 6047, 7 x KPF 131 HR...a spacáky s terénní plechovkou Peugeot 405
- Martin Vyskočil
HODKOVICE 2012
Máme potvrzeného přednášejícího na večerní přednášku. Bude to Jakub Rozehnal, tématem bude "Sluneční soustava na divoko".
HODKOVICE 2012
No určitě bude na co se těšit.. 

- Martin Vyskočil
HODKOVICE 2012
Průběžné zprávy k blížícím se Hodkovicím:
Počet nocujících účastníků již překročil polovinu kapacity letištní budovy. S technikou to je zatím slabší, většinou budou newtony 150, refraktory do 100mm a z těch "větších" kukátek to bude Tlustá Berta a Cassiho 12" Miranda. Za zmínku také stojí laserový střelecký simulátor.
Naštěstí zatím neodřekl žádný další přednášející, tak to doufám vydrží až do skončení akce.
Po zkušenostech z minulých ročníků apeluji na to, aby regulerní přihlášku poslali i účastníci, kteří nebudou nocovat (převážně místní). Tato volba je obsažena v přihlašovacím formuláři. Díky moc.
Počet nocujících účastníků již překročil polovinu kapacity letištní budovy. S technikou to je zatím slabší, většinou budou newtony 150, refraktory do 100mm a z těch "větších" kukátek to bude Tlustá Berta a Cassiho 12" Miranda. Za zmínku také stojí laserový střelecký simulátor.
Naštěstí zatím neodřekl žádný další přednášející, tak to doufám vydrží až do skončení akce.
Po zkušenostech z minulých ročníků apeluji na to, aby regulerní přihlášku poslali i účastníci, kteří nebudou nocovat (převážně místní). Tato volba je obsažena v přihlašovacím formuláři. Díky moc.
HODKOVICE 2012
Ahoj, jsem v astronomii úplný nováček, je mi 15 let a rád bych se účastnil Hodkovic 2012, je to možné??
HODKOVICE 2012
Nejsem sice poradajici, ale myslim, ze muzu napsat: Prihlas se a klidne prijed. Vitan je kazdy se zajmem o astronomii 

“Jakákoliv dostatečně pokročilá technika je k nerozeznání od magie.” A.C.Clarke
HODKOVICE 2012
Myslim ze neni problem. Mas se tam jak dostat?
UL 16" F/4 a spousta drobotiny.
Světelné znečištění
Západočeská pobočka ČAS
Manětínská oblast tmavé oblohy
Světelné znečištění
Západočeská pobočka ČAS
Manětínská oblast tmavé oblohy
HODKOVICE 2012
S dopravením se nebude problém, ale půjde to pouze s doprovodem. Holt ještě nemám věk na řidičák.
- Martin Vyskočil
HODKOVICE 2012
Myslím, že nic z toho by neměl být problém. Pokud jde o dopravu, uměli bychom zařídit odvoz z vlaku či autobusu a zpět. Pošli přihlášku pro daný počet osob a zbytek organizace vyřešíme mailem.
HODKOVICE 2012
U přihlášky je napsáno "v rámci přihlášky je požadována nevratná záloha 100,- Kč (převodem na účet 5285264001/5500)."
Je to v rámci jedné přihlášky bez ohledu na doprovod??
A pokud mám v plánu zůstat přes noc bez noclehu, mám to dodat do vzkazu??
Je to v rámci jedné přihlášky bez ohledu na doprovod??
A pokud mám v plánu zůstat přes noc bez noclehu, mám to dodat do vzkazu??