no...takže abych to shrnul.. Nemůžu se zbavit pocitu, že tu vznikla taková divná pře. To nebyl účel. V první řadě je třeba mít na paměti, že za svoje názory a myšlenky se nemusí nikdo stydět. Rád si vyslechnu názor někoho jiného, rád ho doplním nebo se nechám doplnit. Rád si poslechnu kritiku, která je psaná tak, aby "něco" dala, aby měla hlavu a patu a byla k věci. Viz MP. To byla kritika, vyvracející spoustu mých myšlenek, ale já jsem rád, protože mi to rozšiřuje obzory a MOTIVUJE v poznání spousty dalších věcí... na oplátku moje věci mohou motivovat někoho jiného, o tom tohle fórum přeci je

No a potom je tu taková ta omáčka, kdy lidi rádi vmetávaj do tváře jiným lidem to, jak jsou ve věci neznalí, jak oni sami vědí co je dobré, jak prokoukli toho a toho... tohle přeci nikoho nemotivuje, to má přeci naprosto opačný efekt :'( Psát příspěvky způsobem, který ostatní zesměšňuje a ponižuje za účelem lepšího pocitu nebo předvedení vlastního ega v jistém světle, to je přeci škoda tohohle fóra. O vědcích se říká, že jsou ješitní, ale já tomu nevěřím. Třeba MP - je to fyzik, mohl mi to nandat na všech frontách, ale neudělal to, protože ví, že odradit někoho od takových věcí jen proto, aby sám zachoval premiantství v daném oboru je zbytečné, hloupé. Jsme lidi, kteří se vyvýjejíí v různých sférách, zabýváme se různými věcmi, všichni nemůžem být dokonalý v jednom jediném oboru, to by tenhle svět byl hrozně nudnej :hi:
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Tyto příspěvky mohou rozladit a podráždit Vaší nervovou soustavu a vyvolat střevní potíže či problémy se spaním. Nečtěte, trpíte-li záchvaty epilepsie.