23mm 2 okular, 9x50mm hledacek, FILTRY!

Konihlav
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Konihlav »

hledacek 9x50mm se stale nabizi, red-dot je nabidnut a ceka na potvrzeni. Skleneny slunecni filtr je nabidnut, vaham s prodejem (cena).

volne - Mars filtr set, refrak, plossl 10tka (zdarma k pribaleni)...

projekcni a OAG ceka na odpovedi zajemcu.

P.S.: co neposlu postou zitra dopoledne bude k vyzvednuti 14.6. na Praze 6.
Konihlav
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Konihlav »

uff, uff, uff. V 8:32 jsem nahle zjistil, ze posta tady na vsi nema do 12ti, ale ani do 11:30, nybrz do 10:00. Jelikoz jsem velky bojovnik a nic nevzdavam, rychle jsem vytiskl 5 adres, sehnal krabice, vystylky, lepenku (dosla) a jal se urychlene zabalovat 5 baliku na ukor kvality (hlavne rychle). No nejak jsem to vsechno stihl a snad jsem to nezvoral ;D na poste jsem vyplnil listky, ale nervy na vyplnovani slozenky na dobirku jsem uz nemel, takze mi to musite nejak poslat prevodem ;D

zucastnene kontaktuji se sledovacim cislem a odkazem na Internetove sledovani a cislem meho uctu...

PRODANO, POSLANO: Axiom 2" okular, 1.25" OIII filtr, drzak hledacku + hledacek 9x50 k SCT, barevne filtry (sada 4 planetarnich), RedDot hledacek, Orion DeLuxe OAG.

zbytek je vice mene domluven na osobni predani na 14. a 15.6. Pokud po tomto datu neco zbyde, dam vedet.

jo a jeste jsem cestou zpet stihl nakoupit spanelske okurky na salat ;D je treba jejich prodej nejak podporit :)
Konihlav
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Konihlav »

dale se nabizi:

FILTR/ASTRONOMIK EOS CLIP UV/IR BLOCKING
Odpovědět