Všechno jednou končí, i já můj report uzavírám posledním dokumentačním snímkem :

- IMG_20211003_0927268 - uaf.jpg (456.67 KiB) Zobrazeno 2939 x
Já také děkuji organizátorům, kteří výraznou měrou přispěli ke zdárnému průběhu našeho podzimního astrosetkání. Do Zubří navrácené MHV se opravdu vydařilo, všichni jsme si to dosyta užili... Toto konstatování ještě více vystoupí do popředí, když si uvědomíme, jak to bylo dobře, že nebyl čas sledovat, jak "zuří" pandemie na ČT1, Seznamu.cz a Strakově akademii. Tedy na klíčových dezinformačních kanálech a institucích, které s námi vytrvale manipulují, vysmíváním se Ústavnímu soudu nám vnucují kovidovou diktaturu a především neskutečným způsobem soustavně děsí naše občany. Nicméně jsme rozumní lidé, takže nám nečinilo problém dodržovat vládní opatření. Po většinu doby jsme byli na čerstvém vzduchu, na louce v dostatečných rozestupech. Většina z nás je očkovaná a nosí v mobilu dekret o bezinfekčnosti, což nám ještě více usnadnilo řídit se radami naší moudré vlády, která nám víceméně sdělila, že pro očkované takto pandemie končí... Takže je dobře, že i v tomto případě opět zvítězila ona pověstná česká povaha a strávili jsme v dobré pohodě hezké dny s našimi koníčky, stejně "postiženými" přáteli a také mezi spoustou úžasné techniky. Domů jsme se nevraceli dopálení, ale opálení, s dobrým pocitem v duši a přáním, aby jsme se ve stejné pohodě opět setkali na dalším MHV na přelomu dubna a května příštího roku.
Díky vám všem...