Nějaký článeček dodám asi až zitra, dnešek jsem skoro celý prospala ;D
Bílé Karpaty II.
Bílé Karpaty II.
dneska v noci jsme byli, a sa myslím vydařila 
Bílé Karpaty II.
Dúfám že píšu s dostatečným předstihem 
Dneska sa chystáme já, mortendo (Martin) a doufám aj marshalx (Zdeněk) jet pozorovat sem. Přidal by sa někdo k nám? Jirko? Kdokoliv jiný? :)
Dneska sa chystáme já, mortendo (Martin) a doufám aj marshalx (Zdeněk) jet pozorovat sem. Přidal by sa někdo k nám? Jirko? Kdokoliv jiný? :)
Bílé Karpaty II.
Takže nakonec jsem jela jenom já s mortendem :) Článeček o pozorování najdete tady.
A eště reaguju na můj příspěvek o dva výš: tu je ten slúbený článek
A eště reaguju na můj příspěvek o dva výš: tu je ten slúbený článek
Bílé Karpaty II.
Přeju hezký den. Pokud by to šlo, tak bych se snad někdy mohl přidat. Stupava je pro mě dostupná, jenom zatím nemám vlastní "nádobíčko". Zatím jenom koukám triedrem a potím krev při výběru vhodného dalekohledu. Takže nevím, jestli bych byl při pozorování přínosem :-*
PS: hezký článek
PS: hezký článek
Bílé Karpaty II.
A z kama přesně si?
To vůbec nevadí, že máš enem triedr, aspoň by sis vyzkúšal jak opravdový dalekohled funguje a co všecko sa s ním dá vidět. Takže si vůbec nelam hlavu s tým esli bys byl přínosem Možná by nebylo špatné dát na sebe nějaký kontakt, třeba do soukromé zprávy, protože kolikrát je to domlúvání na poslední chvílu
To vůbec nevadí, že máš enem triedr, aspoň by sis vyzkúšal jak opravdový dalekohled funguje a co všecko sa s ním dá vidět. Takže si vůbec nelam hlavu s tým esli bys byl přínosem Možná by nebylo špatné dát na sebe nějaký kontakt, třeba do soukromé zprávy, protože kolikrát je to domlúvání na poslední chvílu
Bílé Karpaty II.
Snad budu mít brzo taky vlastní aparát. Co se týká mých zkušeností s pozorováním, tak zatím najdu spolehlivě oblohu. Dál už si nejsem tak jistý ;D
Snad se ale aspoň něco přiučím ::)
Posílám SZ :)
Snad se ale aspoň něco přiučím ::)
Posílám SZ :)