Slovenské astrofórum
Slovenské astrofórum
Ahoj,
dnes jsem se po nějaké době chtěl podívat na slovenské astroforum, které běželo na http://astroforum.persoholic.org, ale je nefunkční. Netušíte někdo jestli je to trvalý nebo dočasný stav ?
mn
dnes jsem se po nějaké době chtěl podívat na slovenské astroforum, které běželo na http://astroforum.persoholic.org, ale je nefunkční. Netušíte někdo jestli je to trvalý nebo dočasný stav ?
mn
janek950, Newton 203/810, ASI174MM, QHY5L-II-M, Watec 120N
Slovenské astrofórum
janek950 napsal: Ahoj,
mn
Ide len o docasny stav... Forum som odstavili kvoli problemom so spamom. Ja som skusil nahodit nejake updates, ale sa mi to nepodarilo. Cez vikend nahodime (niet casu to spravit skor)
Dusko spravi nejake dalsie zasahy a forum bude bezat dalej
Forum bude pokracovat... (ale aj tak vsetci zo slovenskeho fora sme aj tu
)
mn
Ide len o docasny stav... Forum som odstavili kvoli problemom so spamom. Ja som skusil nahodit nejake updates, ale sa mi to nepodarilo. Cez vikend nahodime (niet casu to spravit skor)
Dusko spravi nejake dalsie zasahy a forum bude bezat dalej

Forum bude pokracovat... (ale aj tak vsetci zo slovenskeho fora sme aj tu

Slovenské astrofórum
mrkol som sa na to...
forum je funkcne, niektore veci mozno nebudu ako boli, kedze nemam zalohu fora z poslednej doby... a laco ju nespravil
ak nieco nefunguje ako kedysi, treba mi napisat, pozriem sa na to. ale az po 17. decembri, dovtedy som nepouzitelny...
dusko
forum je funkcne, niektore veci mozno nebudu ako boli, kedze nemam zalohu fora z poslednej doby... a laco ju nespravil

ak nieco nefunguje ako kedysi, treba mi napisat, pozriem sa na to. ale az po 17. decembri, dovtedy som nepouzitelny...
dusko
Slovenské astrofórum
dusko napsal: mrkol som sa na to...
dusko
Dik,
kouknul jsem se, ze funguje, za chvili se tam ponorim.
mn

dusko
Dik,
kouknul jsem se, ze funguje, za chvili se tam ponorim.
mn
- Gaszton_SK
Slovenské astrofórum
dusko napsal: mrkol som sa na to...
dusko
cudujem ze to slevensky forum nezrusite. navstevnost je takmer nulovy. najvacsi hamba ale je tam ludia nechodi prave pre tvoje negativne prispevky

dusko
cudujem ze to slevensky forum nezrusite. navstevnost je takmer nulovy. najvacsi hamba ale je tam ludia nechodi prave pre tvoje negativne prispevky
- Algol77 (Jakub Koukal)
- Věk: 48
- Kontaktovat uživatele:
Slovenské astrofórum
Poslední příspěvek je velmi zajímavý, akorát nevím, co jím chtěl autor říct... ;D
Vybavení: Newton 240/1200+refraktor 110/1600 na paralaktice z dob krále klacka, Dobson 200/1200, 1 x Watec 902H2 Ultimate, 1 x VE 6047, 7 x KPF 131 HR...a spacáky s terénní plechovkou Peugeot 405
Slovenské astrofórum
hmm... dost odvazne tvrdenie, vzhladom na to, ze mam od maja 2 prispevky... pokial mas na mysli moj negativny postoj k pavedam, smola... pokial k situacii v humennom, bolo vela ludi a vsetci humencania, co mali rovnaky nazor. to ze mnohi otocili, lebo sa to hodi, ide mimo mna. nie som si vedomy inych negativnych prispevkov a tvrdim, ze vsetko co som napisal je pravda...
nepoznam ta, takze nebudem osobny... forum nie je moje, iba som ho technicky zastresoval... co som uz min. pol roka nerobil... a pokial sa ti nieco nepaci, mam mail, prip. sukr. spravy, nech sa paci. som sice max. vytazeny, rad ti vsak pomozem, aby si sa nemusel cudovat
nepoznam ta, takze nebudem osobny... forum nie je moje, iba som ho technicky zastresoval... co som uz min. pol roka nerobil... a pokial sa ti nieco nepaci, mam mail, prip. sukr. spravy, nech sa paci. som sice max. vytazeny, rad ti vsak pomozem, aby si sa nemusel cudovat

Slovenské astrofórum
Je opět už delší dobu nefunkční - což vzhledem k tomu, že stejně diskutuje tady, chápu. Jenom je mi líto těch skenovaných Kozmosů. Nebo to je přece jenom někde k dispozici - že by ta práce nepřišla nazmar ?
mn
mn
- karel.mokry
Slovenské astrofórum
janek950 napsal: Je opět už delší dobu nefunkční - což vzhledem k tomu, že stejně diskutuje tady, chápu. Jenom je mi líto těch skenovaných Kozmosů. Nebo to je přece jenom někde k dispozici - že by ta práce nepřišla nazmar ?
mn
Pokud je nekdo ma stazene a jsou (rozumne) osetrena prava, tak neni problem umistit je na astro.cz ci astronom.cz V priapde potreby se mi ozvete skromou zpravou. Karel
mn
Pokud je nekdo ma stazene a jsou (rozumne) osetrena prava, tak neni problem umistit je na astro.cz ci astronom.cz V priapde potreby se mi ozvete skromou zpravou. Karel
Slovenské astrofórum

Ladislav Červinka
vizuální pozorování a fotometrie proměnných hvězd a zákrytů hvězd planetkami
Slovenské astrofórum
ladis napsal: http://www.suh.sk/kozmos.htmAno, to je oficiální archiv (řekl bych výběru z) Kozmosu. Není to TO, co jsem měl na mysli.
mn
mn