Zdravím,
potřeboval bych poradit, zda-li existuje nějaký soft, který by byl schopen provést jednotlivé snímky ze záznamu z kompaktního fotoaparátu (MOV, AVI).
Pokud jsem se vyjádřil moc složitě, tak ještě jinak.
Z provedeného záznamu (MOV)kompaktního fotoaparátu (cca 2,5sn/sec.), bych chtěl rozložit obraz na jednotlivé snímky.(JPEG ?)
Snad se s tímto dotazem neopakuji, pokud ano díky za odkaz.
Předem děkuji!
D.
záznam v kompaktu
- Jakub
- Věk: 58
- Kontaktovat uživatele:
záznam v kompaktu
například Virtual Dub, ale obávám se, že umí jen AVI a MOV se musí překonvertovat.
CANON EOS 5D, 70 - 200, Sky-Watcher Star Adventurer
záznam v kompaktu
Jeden čas jsem se byl nucen konverzí z mov souboru Nikona zabívat a nenalezl jsem zcela funkční free soft. Free je mov2avi konvertor, ale ten mi nefungoval. Zcela spolehlehlivě mi pro převod z tohoto movu fungovala pouze plná verze Quicktime. Umí převod do avi i obrázků.
Neumím si to vysvětlit, ale drtivá většina ostatního softu při převodu výrazně degradovala kvalitu původního záznamu, popřípadě se kousala v průběhu koverze. :-/
Neumím si to vysvětlit, ale drtivá většina ostatního softu při převodu výrazně degradovala kvalitu původního záznamu, popřípadě se kousala v průběhu koverze. :-/
záznam v kompaktu
Urcite bude fungovat aj mplayer z prikazoveho riadku: mplayer -vo jpeg nazov_suboru skusal som to teraz. http://www.mplayerhq.hu/ Je tam verzia pre windows aj pre linux.
- Jakub
- Věk: 58
- Kontaktovat uživatele:
záznam v kompaktu
pro konverzi MOV > AVI používám v pohodě AVIDEMUX2, ale ono těch programů bude asi spousta.
CANON EOS 5D, 70 - 200, Sky-Watcher Star Adventurer