Komunikace AIM a YIM

Vaše náměty a připomínky k tomuto fóru.
Odpovědět
Jan

Komunikace AIM a YIM

Příspěvek od Jan »

V našich profilech mezi komunikačními módy ICQ a Email figurují módy

YIM
Email

Prohlédl jsem více než desítku profilů a zjistil jsem, že u položek AIM a YIM nejsou uvedena žádná data.

Je pravděpodobné, že tyto položky jsou využívány málo, nebo vůbec. A je docela možné, že přesný význam uvedených zkratek nezná většina členů Astrofóra (včetně mne).

Pokud uvedené zkratky skutečně nejsou v profilech využity, dávám k úvaze na jejich místo zařadit řádek pro komunikační systém SKYPE, včetně vyznačení možností komunikace: CHAT - PHONE - VIDEO.

Zdraví
Jan
vla

Komunikace AIM a YIM

Příspěvek od vla »

Jan napsal: V našich profilech mezi komunikačními módy ICQ a Email figurují módy

YIM
Email

Prohlédl jsem více než desítku profilů a zjistil jsem, že u položek AIM a YIM nejsou uvedena žádná data.

Je pravděpodobné, že tyto položky jsou využívány málo, nebo vůbec. A je docela možné, že přesný  význam uvedených zkratek nezná většina členů Astrofóra (včetně mne).

Pokud uvedené zkratky skutečně nejsou v profilech využity, dávám k úvaze na jejich místo zařadit řádek pro komunikační systém SKYPE, včetně vyznačení možností komunikace: CHAT - PHONE - VIDEO.

Zdraví
Jan        Taky se přimlouvám, už jsem o to prosil shodama zhruba před rokem, ale asi to zaniklo v komunikačním šumu.
tel 608 920 902 Nemám rád tenhle stát.
PPos

Komunikace AIM a YIM

Příspěvek od PPos »

Nemáte niekto nejaké informácie o tom či sa bude AIN a YIM nahradzovať za SKYPE, .... ?
mmachon

Komunikace AIM a YIM

Příspěvek od mmachon »

PPos napsal: Nemáte niekto nejaké informácie o tom či sa bude AIN a YIM nahradzovať za SKYPE, .... ?
Také by mě to docela zajímalo, jelikož AIM a YIM nepoužívám a ještě jsem se s tím u nikoho na fóru nesetkal. ;)
MIZ

Komunikace AIM a YIM

Příspěvek od MIZ »

IMHO:
AIM = AOL Instant Messenger
YAM = Yahoo In. Mess.
Používané budou asi hodně v USA, odkud možná pochází i engine tohoto fóra.
Mé distribuované výpočty: BOINC, nonBOINC
PPos

Komunikace AIM a YIM

Příspěvek od PPos »

MIZ napsal: IMHO:
AIM = AOL Instant Messenger
YAM = Yahoo In. Mess.
Používané budou asi hodně v USA, odkud možná pochází i engine tohoto fóra.Ale ak to nikto na tomto fore nepouziva tak by nebolo od veci keby sa to zmenilo. Bud by sa tam doplnilo Skype, alebo by to nahradilo tie nepouzivane komunikacne mody.
Odpovědět