MikroAstroČaj
MikroAstroČaj
Čus,
příště rovněž nebudu, bo jedu služebně do hungaro-landu a do košic.
Nicméně jsem rovněž pro případnou změnu
příště rovněž nebudu, bo jedu služebně do hungaro-landu a do košic.
Nicméně jsem rovněž pro případnou změnu
CELESTRON 10x50 ED GRANITE, UC 22" Obssession, TS-Optics 86SDQ
MikroAstroČaj
Tak co, zkusime zitra ten Central park? Ja bych byl docela pro.
UL 16" F/4 a spousta drobotiny.
Světelné znečištění
Západočeská pobočka ČAS
Manětínská oblast tmavé oblohy
Světelné znečištění
Západočeská pobočka ČAS
Manětínská oblast tmavé oblohy
MikroAstroČaj
Ja take. Sice mi bude chybet kuchyne a je to tam trosku drazsi, ale i tak bych to rad alespon vyzkousel. Ti kuraci jsou vazne hrozni :-X
Jsem zacatecnik, ale lecim se 

MikroAstroČaj
eastman napsal: Já taky. Bylo by fajn nebýt zčuzen 
Me je to fuk, hlavne kdyz si dam konecne pivo ;D
Akorát to nemusí všichni vědět, třeba se zrovna nepodívají sem a půjdou do mlýna... asi bych byl radsi pro sraz ve mlýně...

Me je to fuk, hlavne kdyz si dam konecne pivo ;D
Akorát to nemusí všichni vědět, třeba se zrovna nepodívají sem a půjdou do mlýna... asi bych byl radsi pro sraz ve mlýně...
20” SW DOBSON GoTo, APM APO 152, Officina APO 130, TS APO 80, EQ8R, AZ-EQ6, AM5, Dobson SW 12", SW MAK 180, RASA 8, iOptron Pro AZ, 10" DK R. F. Royce; TeleVue EP; ASI: 294MC,462MC,662MC,2600MM,2600MCduo; Zeiss Bino; Quark Ha; ADC Gutekunst;
MikroAstroČaj
Vejr napsal: Ja take. Sice mi bude chybet kuchyne a je to tam trosku drazsi, ale i tak bych to rad alespon vyzkousel. Ti kuraci jsou vazne hrozni :-XSak ja uz nefajcim ;D
Ale keby sa slo tam (do toho Centralu), tak by som sa na cca hodinku ukazal (z prace by som pribehol). Nebol by som dlho, lebo na dalsi den musim skoro rano vstavat
Jeden hoegaarden ma nezabije To pivko mam rad
PS: Pre mkcz, ktory ma v inom vlakne "obvinil" zo vselijakych antiprazskych aktivit, daj vediet ci prides na MAC (v sukromnej sprave som ta pozval) a kludne mi vynadaj. Ty vies za co...
Ale keby sa slo tam (do toho Centralu), tak by som sa na cca hodinku ukazal (z prace by som pribehol). Nebol by som dlho, lebo na dalsi den musim skoro rano vstavat

PS: Pre mkcz, ktory ma v inom vlakne "obvinil" zo vselijakych antiprazskych aktivit, daj vediet ci prides na MAC (v sukromnej sprave som ta pozval) a kludne mi vynadaj. Ty vies za co...
MikroAstroČaj
LaBa napsal:
Sak ja uz nefajcim ;D
1. Kdy a kde ?
Sak ja uz nefajcim ;D

1. Kdy a kde ?
Na vesmíru je nejúžasnější to, že jej můžeme pozorovat.
MikroAstroČaj
Vzhledem k tomu, ze se spousta lidi asi nedozvi kam jit, tak bych byl pro sraz ve mlyne jako vzdy...a o cigarech si muzete pokecat s majitelem, kdyz nas bude hodne tak budeme mit prece celej zadni salonek kde se nebude kourit ne...

20” SW DOBSON GoTo, APM APO 152, Officina APO 130, TS APO 80, EQ8R, AZ-EQ6, AM5, Dobson SW 12", SW MAK 180, RASA 8, iOptron Pro AZ, 10" DK R. F. Royce; TeleVue EP; ASI: 294MC,462MC,662MC,2600MM,2600MCduo; Zeiss Bino; Quark Ha; ADC Gutekunst;
MikroAstroČaj
promin, ale to je tak trochu k nicemu. Jestlize mistnosti nejsou oddelene, porad budu z toho smrdet a budou mi palit oci. Treba minule jsem planoval, ze budu na MACi tak do deseti. A musel jsem odejit v osm, protoze dele to jiz zkratka kvuli ocim vydrzet neslo. Takze pokud je na vyber, ja osobne hlasuji pro zmenu (i kdyz jinak by se mi vic libil ten Mlyn)
Jsem zacatecnik, ale lecim se 

MikroAstroČaj
Chef napsal: Vzhledem k tomu, ze se spousta lidi asi nedozvi kam jit, tak bych byl pro sraz ve mlyne jako vzdy...a o cigarech si muzete pokecat s majitelem, kdyz nas bude hodne tak budeme mit prece celej zadni salonek kde se nebude kourit ne...
Taky bych to tak videl No ceny v central parku se mi moc nelibi, radsi bych preferoval Mlyn. Do Mlyna chodime dlouho, jaka je pravdepodobnost, ze tam zas bude tolik duchodcu s tabakem, jako minule...
Pro mkcz, MAC kazdou stredu od cca 18h, bud Mlyn - http://best-restaurants.de/czech/18600-1.htm
Nebo central park - http://www.charlestonrestaurant.cz/rest ... /index.htm
Oboje na Karlinskem namesti, zitra se uvidi kde, podle reakci v tomto vlaknu...

Taky bych to tak videl No ceny v central parku se mi moc nelibi, radsi bych preferoval Mlyn. Do Mlyna chodime dlouho, jaka je pravdepodobnost, ze tam zas bude tolik duchodcu s tabakem, jako minule...
Pro mkcz, MAC kazdou stredu od cca 18h, bud Mlyn - http://best-restaurants.de/czech/18600-1.htm
Nebo central park - http://www.charlestonrestaurant.cz/rest ... /index.htm
Oboje na Karlinskem namesti, zitra se uvidi kde, podle reakci v tomto vlaknu...
Objevy planetek (2): 2002 EL163 and 2002 GX187.
Objevy proměnných hvězd (130): CzeV #245, 270, 323, 365, 370; SvkV 23 a spousta dalších...
Objevy proměnných hvězd (130): CzeV #245, 270, 323, 365, 370; SvkV 23 a spousta dalších...
MikroAstroČaj
je to sice OT a mozna i reklama (ale ja nejsem s nima nijak spolceny), ale me se dost libi v tyhle hospode. Je to super pocit prijit domu a nesmrdet jako prase 

MikroAstroČaj
Konihlav napsal: je to sice OT a mozna i reklama (ale ja nejsem s nima nijak spolceny), ale me se dost libi v tyhle hospode. Je to super pocit prijit domu a nesmrdet jako prase 
Tak ta je dost dobra, nicméně mam pocit, že se tam kazda navsteva zmeni v zbesile pivni soutezeni s ostatnimi stoly a mesty
Navic prisli jsme tam v sobotu, hospoda prazdna, ale na kazdem stole rezervačka. Hostisky nas sice umistnil k jednomu stolu (bylo nas 9), ale víc by se nas tam težko vešlo.
Konecně tu svoji pípovou samoobsluhu si nechaji dost dobre zaplatit, hlavně v jídle.
Tuhle hospodu bych viděl spíš na výjezdni zasedání (ke Staromáku, astronomicka vez v klementinu je za rohem), a už bychom nemuseli litovat neuskutecněného výjezdu do Plzne plánovanýho v dřevních MAČ dobách ;D

Tak ta je dost dobra, nicméně mam pocit, že se tam kazda navsteva zmeni v zbesile pivni soutezeni s ostatnimi stoly a mesty
Navic prisli jsme tam v sobotu, hospoda prazdna, ale na kazdem stole rezervačka. Hostisky nas sice umistnil k jednomu stolu (bylo nas 9), ale víc by se nas tam težko vešlo.
Konecně tu svoji pípovou samoobsluhu si nechaji dost dobre zaplatit, hlavně v jídle.
Tuhle hospodu bych viděl spíš na výjezdni zasedání (ke Staromáku, astronomicka vez v klementinu je za rohem), a už bychom nemuseli litovat neuskutecněného výjezdu do Plzne plánovanýho v dřevních MAČ dobách ;D
CELESTRON 10x50 ED GRANITE, UC 22" Obssession, TS-Optics 86SDQ
MikroAstroČaj
Já dneska nedorazím, jsem nějaký nachcípaný...
Každopádně referujte, jak to dopadlo.
Každopádně referujte, jak to dopadlo.

Tlustá Berta (Celestron CPC-1100 XLT), Lunt LS60TC, WO ZenithStar 73 III APO, Lacerta Herschel, binohlava MaxBright II, okuláry Vixen LVW 42, Baader Eduiascopic 35, Hyperion 31 a Click Zoom, TV Apollo 11 a Nagler Zoom 6-3, triedr Kowa XD 8x33 Genesis 

MikroAstroČaj
Dorazím až kolem osmé, někde Vás najdu. btw: Jirko, nevzal bys mi PLS tu sektorovku?
triedr 10x50, SW N150/1200