Ahoj MACisti Po uspesnej inspekcii Cassiho na BASE som sa rozhodol, ze vas pridem zajtra pozriet. Bude stretnutie?
Len ja zial budem pit nealko, na druhy den rano idem na lekarsku prehliadku u noveho zamestnavatela (je to firma Interpharma v Komoranech). Toz drzte palce a je mozne ze o 2 tyzdne uz budem pravidelny navstevnik MAC
A prejednam s vami hlavne to, ako nalozit s licenciou na BASE
MAČ zítra určitě bude...
Akorát teď nevím, kam půjdeme...
Takže otázka na všechny ostatní:
Sejdeme se tradičně ve Mlýně v 17:30 a pak podle počasí okoukneme to Srbsko,
nebo se domluvíme rovnou na tom Srbsku?
Tlustá Berta (Celestron CPC-1100 XLT), Lunt LS60TC, WO ZenithStar 73 III APO, Lacerta Herschel, binohlava MaxBright II, okuláry Vixen LVW 42, Baader Eduiascopic 35, Hyperion 31 a Click Zoom, TV Apollo 11 a Nagler Zoom 6-3, triedr Kowa XD 8x33 Genesis
dvader napsal: a pak podle počasí okoukneme to Srbsko,
nebo se domluvíme rovnou na tom Srbsku?
To mi nedělejte, zítra jsem bohužel mimo Prahu na školní exkurzi
Nechcete nechat okouknutí Srbska na jindy?
Chef napsal: Vzhledem k tomu, že to v mlýně bude možná již končit, tak měla být nějaká rozlučka s majitelem. Tudíž jsem 100pro pro mlýn.
Kdyby náhodou hostinský ještě nekončil, tak bych tam rád zašel i další středu (abych se mohl rozloučit i já).
Kdyby náhodou hostinský ještě nekončil, tak bych tam rád zašel i další středu (abych se mohl rozloučit i já).
Zkusíme ho ukecat, nebo koupit hospodu ;D
20” SW DOBSON GoTo, APM APO 152, Officina APO 130, TS APO 80, EQ8R, AZ-EQ6, AM5, Dobson SW 12", SW MAK 180, RASA 8, iOptron Pro AZ, 10" DK R. F. Royce; TeleVue EP; ASI: 294MC,462MC,662MC,2600MM,2600MCduo; Zeiss Bino; Quark Ha; ADC Gutekunst;
dvader napsal: Tak jsem mluvil s bartajem a zítra standardně ve Mlýně. Já a Jirka budeme mít auta, takže pokud pak bude chuť, můžeme juknout do Srbska...Problém je, že jakmile si sednu k pivku, tak se už asi nehnu ;D
Hlavně ve čtvrtek mám výjezdní zasedání někde hodně daleko za Prahou a tam vyrážím brzo ráno, tudíž bych nerad nějaké dlouhé ponocování...no uvidíme zítra:-)
20” SW DOBSON GoTo, APM APO 152, Officina APO 130, TS APO 80, EQ8R, AZ-EQ6, AM5, Dobson SW 12", SW MAK 180, RASA 8, iOptron Pro AZ, 10" DK R. F. Royce; TeleVue EP; ASI: 294MC,462MC,662MC,2600MM,2600MCduo; Zeiss Bino; Quark Ha; ADC Gutekunst;
Já mám bohužel noční :'(
takže bych dorazil až zítra po osmé ranní...
a to Vás tam určitě už nenajduNo kdo ví, jak se dnešní oslavný MAČ vyvine. ;D
Přeci jenom se budou slavit 2 úspěšné demonstrátorské zkoušky...