Za radu předem děkuji. Schválně jsem tenhle příspěvek nedal do sekce literatura, tady to snad bude víc na očích
Ročenka
Ročenka
Ahoj, vím, že jdu s křížkem po funuse, ale s blížícím se létě roste moje nutkání konečně začít kompletovat svoje pozorovací nádobíčko a bez ročenky to asi nepůjde. Psal jsem na nějaká planetária, ale zatím bez odezvy :-[ Moc moc vás prosím o radu, kde ročenku sehnat, může být i v elektronické podobě.
Za radu předem děkuji. Schválně jsem tenhle příspěvek nedal do sekce literatura, tady to snad bude víc na očích
Tož tak na tom světě.
Ročenka
cibess napsal: Ahoj, vím, že jdu s křížkem po funuse, ale s blížícím se létě roste moje nutkání konečně začít kompletovat svoje pozorovací nádobíčko a bez ročenky to asi nepůjde. Psal jsem na nějaká planetária, ale zatím bez odezvy :-[ Moc moc vás prosím o radu, kde ročenku sehnat, může být i v elektronické podobě.
Za radu předem děkuji. Schválně jsem tenhle příspěvek nedal do sekce literatura, tady to snad bude víc na očích ;)Zkusím se Ti zeptat na hvězdárně v Úpici, myslím, že tam ještě pár kousku mají. Dám Ti večer vědět
Za radu předem děkuji. Schválně jsem tenhle příspěvek nedal do sekce literatura, tady to snad bude víc na očích ;)Zkusím se Ti zeptat na hvězdárně v Úpici, myslím, že tam ještě pár kousku mají. Dám Ti večer vědět
Ročenka
Ročenka je stále na skladě u ATC
http://web.quick.cz/atc-astro/HR2005/index.html
http://web.quick.cz/atc-astro/HR2005/index.html
lepší rada žádná než špatná
milantos(šnek)centrum(puntík) cz
milantos(šnek)centrum(puntík) cz
Ročenka
[qMuote author=cibess link=board=diskuze;num=1145015579;start=0#0 date=04/14/06 - 13:52:59]Ahoj, vím, že jdu s křížkem po funuse, ale s blížícím se létě roste moje nutkání konečně začít kompletovat svoje pozorovací nádobíčko a bez ročenky to asi nepůjde. Psal jsem na nějaká planetária, ale zatím bez odezvy :-[ Moc moc vás prosím o radu, kde ročenku sehnat, může být i v elektronické podobě.
Za radu předem děkuji. Schválně jsem tenhle příspěvek nedal do sekce literatura, tady to snad bude víc na očích ;)Možem poskytnuť slovensku ročenku zadarmo dufam že pomôže pito
Za radu předem děkuji. Schválně jsem tenhle příspěvek nedal do sekce literatura, tady to snad bude víc na očích ;)Možem poskytnuť slovensku ročenku zadarmo dufam že pomôže pito
Bresser 127/1200,Newt.200/850,Cass.150/920,Ref.ED 80 PRO ATA&& Canon EOS 300 D,Canon 3000,Canon EOS 400 D&& EQ-5 , Vlast. vyrobená montáž.