Objevil jsem Karkoschku
Objevil jsem Karkoschku
Odkaz na PDF schvaluji v pripade, ze si PDF stahne pouze ten, kdo si jiz knihu zakoupil.
Zda se mi rozumne vytisknout si a alespon kancelarsky svazat "polniho Karkoschku", nez tahat ven a nechat navlhnout origo knizku...
Zda se mi rozumne vytisknout si a alespon kancelarsky svazat "polniho Karkoschku", nez tahat ven a nechat navlhnout origo knizku...

Ladislav Červinka
vizuální pozorování a fotometrie proměnných hvězd a zákrytů hvězd planetkami
- MaG
- Kontaktovat uživatele:
Objevil jsem Karkoschku
ladis napsal: Odkaz na PDF schvaluji v pripade, ze si PDF stahne pouze ten, kdo si jiz knihu zakoupil.
Původní verzi z devadesátých let jsem tahal nesčetněkrát a mnohdy navlhla, jak píšeš, nicméně je jako nový. U nové verze nevím, jak na tom přesně je. Jinak máš ale pravdu, že mám nárok na kopii.
Původní verzi z devadesátých let jsem tahal nesčetněkrát a mnohdy navlhla, jak píšeš, nicméně je jako nový. U nové verze nevím, jak na tom přesně je. Jinak máš ale pravdu, že mám nárok na kopii.
Martin Gembec, Astronomické události
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Omegon RC8 203/1624, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Omegon RC8 203/1624, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod
Objevil jsem Karkoschku
MaG napsal:
Doba knihám nepřeje, zvláště když na každém druhém webu jsou odkazy na PDF že? ???ja ten link na PDF klidne smazu, pokud to byla narazka na me
, ja sem si ho odtud stahnul a vytisknul, protoze sem tu knizku nemohl nikde sehnat, pak kdyz sem se tady na foru docetl, kde se da Karkoschka koupit, tak sem si ho hned bez vahani koupil, ten link sem sem hodil kuli Dupontovi, ktery taky pise ze original ma, pokud to porusuje pravidla fora tak se omlouvam, ale stejnak si to kazdej vygoogluje 
Doba knihám nepřeje, zvláště když na každém druhém webu jsou odkazy na PDF že? ???ja ten link na PDF klidne smazu, pokud to byla narazka na me
Dobson 400/2000, Borg 101ED F4, Walimex 90/500, EQ6, MII G2-8300, Watec 120n+, TV Guider
http://astrofotky.cz/~Ondra.P/
http://astrofotky.cz/~Ondra.P/
Objevil jsem Karkoschku
Ondatra napsal:
ja ten link na PDF klidne smazu, pokud to byla narazka na me
, ja sem si ho odtud stahnul a vytisknul, protoze sem tu knizku nemohl nikde sehnat, pak kdyz sem se tady na foru docetl, kde se da Karkoschka koupit, tak sem si ho hned bez vahani koupil, ten link sem sem hodil kuli Dupontovi, ktery taky pise ze original ma, pokud to porusuje pravidla fora tak se omlouvam, ale stejnak si to kazdej vygoogluje 
No samozrejme. Klidne to tu nech, v nejhorsim Ti to smaznou
Jak rikam, kdo knizku uz ma, proc si nestahnout a nevytisknout do terenu PDF...
ja ten link na PDF klidne smazu, pokud to byla narazka na me
No samozrejme. Klidne to tu nech, v nejhorsim Ti to smaznou
Jak rikam, kdo knizku uz ma, proc si nestahnout a nevytisknout do terenu PDF...

Ladislav Červinka
vizuální pozorování a fotometrie proměnných hvězd a zákrytů hvězd planetkami
Objevil jsem Karkoschku
Dakujem Ondatra!
presne tak knizku mam, len do pola si chcem vytlacit mapky. mam stare vydanie.
presne tak knizku mam, len do pola si chcem vytlacit mapky. mam stare vydanie.
SW ED80, N130/1070
Objevil jsem Karkoschku
tak jsem tento tyden dospel k nazoru, ze bych se mel vzdelavat a to treba i z knih tak jsem dneska zakoupil Karkoschku, kdyz ji tu vsichni tak chvalite. Alespon budu mit do ceho koukat, kdyz bude pres vikend hnusne...
Objevil jsem Karkoschku
To Konihlav:
To si piš, že chválíme. Od jejího zakoupení, jsem minimálně 10kráte zkrátil hledání těch mlhavých fleků. I když to už není taková sranda, tak doopravdy stojí za to.
To si piš, že chválíme. Od jejího zakoupení, jsem minimálně 10kráte zkrátil hledání těch mlhavých fleků. I když to už není taková sranda, tak doopravdy stojí za to.
Neuvěřím, dokud neuvidím...
- MaG
- Kontaktovat uživatele:
Objevil jsem Karkoschku
Konihlav napsal: tak jsem tento tyden dospel k nazoru, ze bych se mel vzdelavat a to treba i z knih tak jsem dneska zakoupil Karkoschku, kdyz ji tu vsichni tak chvalite. Alespon budu mit do ceho koukat, kdyz bude pres vikend hnusne...Určitě Do Karkoschky se nekouká o hnusných víkendech, ale i o těch hezkých a o těch častěji Dobrý kup, jistě budeš spokojen.
Martin Gembec, Astronomické události
Objevil jsem Karkoschku
Takisto mam doma tuto vynikajucu knizku a fakt ju musim pochvalit pre jej prehladne vyhladavacie mapky, je to kvalitna kniha
Hyperion 13mm, SQM; nikon CF 10x50
Objevil jsem Karkoschku
Jeden Karkoschka se objevil ve vydání z roku 1995 v jednom pražském antíku ZDE. Za 40,- Kč. Lze i na dobírku. Kdo dřív přijde ...
mn
Doplněk 1.10.@16:37 - kniha už není dostupná, nějaký šťastlivec už si ji pořídil.
mn
Doplněk 1.10.@16:37 - kniha už není dostupná, nějaký šťastlivec už si ji pořídil.
janek950, SW Dobson 355/1650, Newton 203/810, DVTI, ASI174MM
Objevil jsem Karkoschku
Ježíšek mi tuto publikaci taktéž donesl Hezká, přehledná kniha mám z ní velikou radost, protože mi opravdu ulehčí hledání na obloze.
Příjemně tam na mě působí komentář jak daný objekt na obloze vypadá.
Příjemně tam na mě působí komentář jak daný objekt na obloze vypadá.
http://planetaryphoto.cz/ , EOS 600D + nějaká ta bižuterie okolo
Objevil jsem Karkoschku
Já mám karkoschku 2x,vydání z roku 95 mám v igelitovím obalu a mám ho u dalekohledu na pozorování,tu nynější mám doma pěkně v knihovně a kdyby náhodou se ta stará rozpadla,ale to se asi v nejbližší době nestane ikdyž navlhne než najdu objekt.
Dobson SW 250/1200, N 150/750, ED80/600 na AZ-4, TELE VUE Paracorr, Panoptic 24mm 68°, Nagler 13,9,7,5, 3.5mm 82°, SW Planetary 8,7,6,5,4mm UWA-58°, 2"SW/SWA 38mm 70°, Celestron 15x70, UHC Lumicon, UHC-S BDP, CLS Astronomik, 2x Polarizační BDP
Objevil jsem Karkoschku
Já zvažuji možnost, že bych si mapky okopíroval a zatavil ve feromátu A4, abych neměl sebou hromadu papírů a knížku venku nezničil.
http://planetaryphoto.cz/ , EOS 600D + nějaká ta bižuterie okolo