Zobrazení příspěvků člena (funkce Hledat&quo
Narazil jsem na problém. Když chci zobrazit příspěvky určitého člena, stane se někdy (jindy ne), že ačkoli člen má ve svém profilu uvedený určitý počet příspěvků, přesto při hledání mi to vypíše, že uživatel žádné příspěvky nenapsal. To je rozpor.
Čím to je?
V. K.
Čím to je?
V. K.
Už jsem na to taky narazil ...
Domnívám se, že počítadlo neodečítá smazané příspěvky. :-/
Domnívám se, že počítadlo neodečítá smazané příspěvky. :-/
hoďte sem nějaký konkrétní příklad, ať se na to můžu podívat...
Uživatel Bellatrix_ova. V profilu má 2 příspěvky, při pokusu o jejich vypsání to napíše: nebyly nalezeny žádné příspěvky. Uživatel se zaregistroval v prosinci 2005.
V. K.
V. K.
- MMys
- Věk: 51
- Kontaktovat uživatele:
Mě to funguje... Našlo to dva.
http://hvbo.cz/foto_astronomy_cz, http://hvbo.cz, e-mail: martin(*)myslivec(a)volny(*)cz, Dobson 400mm, N400/1600, Refraktor Borg 77ED, Montáž EQ6, Hvězdárna s montáží vlastní výroby, kamery MII C3-61000, ZWO ASI 1600MM
Právě jsem to znova zkoušel. Nenašlo to ani jediný, napsalo to: nebyly nalezeny žádné příspěvky. (samozřejmě jsem si pohlídal, aby to hledalo v delším časovém intervalu, dal jsem posledních 700 dní).
V. K.
V. K.
VK napsal: Právě jsem to znova zkoušel. Nenašlo to ani jediný, napsalo to: nebyly nalezeny žádné příspěvky. (samozřejmě jsem si pohlídal, aby to hledalo v delším časovém intervalu, dal jsem posledních 700 dní).
V. K.
Zkusil jsem to a taky nic :-[
( mám XP a IE6 ale to snad na to nemá vliv )
V. K.
Zkusil jsem to a taky nic :-[
( mám XP a IE6 ale to snad na to nemá vliv )
VK napsal: Právě jsem to znova zkoušel. Nenašlo to ani jediný, napsalo to: nebyly nalezeny žádné příspěvky. (samozřejmě jsem si pohlídal, aby to hledalo v delším časovém intervalu, dal jsem posledních 700 dní).
V. K.Je to tým, že užívateľ je registrovaný v neverejnom fóre Manavgat a príspevky sú pravdepodobne tam. Preto ich nevidíš, nevidím ich ani ja ale vidí ich MMys, pretože je členom tej diskusnej skupiny...
V. K.Je to tým, že užívateľ je registrovaný v neverejnom fóre Manavgat a príspevky sú pravdepodobne tam. Preto ich nevidíš, nevidím ich ani ja ale vidí ich MMys, pretože je členom tej diskusnej skupiny...
mail to:fun2mas(at)gmail.com
A co to je vlastně ten Manavgat - lépe řečeno: neveřejné diskusní fórum Manavgat? A jak se dá do tohoto fóra přihlásit?
V. K.
V. K.
VK napsal: A co to je vlastně ten Manavgat - lépe řečeno: neveřejné diskusní fórum Manavgat? A jak se dá do tohoto fóra přihlásit?
V. K.Je to diskuzní skupina účastníků zájezdu za zatměním do Turecka.
Já jsem účastníkem té diskuzní skupiny, ale také mi to nenajde příspěvek od požadovaného účastníka, ale vyhledá mi to všechny příspěvky do zadané doby (chronologicky odzadu poskládané), dám-li do kolonky "Hledej" svou obligátní mezeru (pro Hledej všude) a Max. dobu od posledního příspěvku 300 dní
V. K.Je to diskuzní skupina účastníků zájezdu za zatměním do Turecka.
Já jsem účastníkem té diskuzní skupiny, ale také mi to nenajde příspěvek od požadovaného účastníka, ale vyhledá mi to všechny příspěvky do zadané doby (chronologicky odzadu poskládané), dám-li do kolonky "Hledej" svou obligátní mezeru (pro Hledej všude) a Max. dobu od posledního příspěvku 300 dní
e-mail: vokope(at)cmail.cz
řešení záhady viz. výše. já jenom dodám, že u některých uživatelů fóra i přesto pravděpodobně nebude sedět počet příspěvků, protože v minulosti došlo několikrát k poškození souborů fóra a při obnově jejich příspěvky nikdo nepřepočítával. doufám ale, že to příliš nevadí...