Astronomický humor
Astronomický humor
Občas si jentak z nudy gůglím tyto nesmysly a čtu to... Jednu dobu to bylo ale spíš k nasr... než k pobavení, ale teď je mi těch lidí upřímně líto. Jeden (nebo skupina) blbců si na něčem nakrásně vymyslí konspirační teorii pro srandu, která jim bohužel vychází a lidi tomu věří. Nebo, nevím co je horší, tomu věří sami autoři. Když zabloudím občas na Orgonet, abych se podíval kolik chudáků věří těm nesmyslům, nestačím se divit. Ona se v blízkosti Země pohybuje kosmická loď kulovitého tvaru, která je občas průhledná (když třeba naposledy zakrývala Slunce, bylo Slunce skrz ni vidět - jednalo se o "klasické" částečné zatmění Slunce pozorované kosmickou sondou), občas vypadá jako planetka, ale přitom je velká jako planeta a když zhasne, není vidět. Co si o tom člověku můžeme myslet - buď si dělá z lidí blázny (a oni mu to žerou) nebo je mi ho upřímně velmi a velmi líto.
To vlákno, které navrhuješ, by se mělo jmenovat "Politování nad oběťmi webového oblbování".
Nejlepší ale bude sem takové věci ani nedávat, protože to stejně dokáže člověka akorát nasr... Jedna věc je nekonečná - blbost lidská (která je příčinou jejich snadné zmanipulovatelnosti).
Celou dobu si říkám, který datum to bude příště?...
To vlákno, které navrhuješ, by se mělo jmenovat "Politování nad oběťmi webového oblbování".
Nejlepší ale bude sem takové věci ani nedávat, protože to stejně dokáže člověka akorát nasr... Jedna věc je nekonečná - blbost lidská (která je příčinou jejich snadné zmanipulovatelnosti).
Celou dobu si říkám, který datum to bude příště?...
Astronomický humor
Kohn přicestuje do Krakova, prochází se večerními ulicemi. když tu ho osloví neznámý muž:
"Prosím vás, pane, nevíte, kdy dnes vychází měsíc?"
"Bohužel ne, já nejsem odtud..."
;D
"Prosím vás, pane, nevíte, kdy dnes vychází měsíc?"
"Bohužel ne, já nejsem odtud..."
;D
Tlustá Berta (Celestron CPC-1100 XLT), Lunt LS60TC, WO ZenithStar 73 III APO, Lacerta Herschel, binohlava MaxBright II, okuláry Vixen LVW 42, Baader Eduiascopic 35, Hyperion 31 a Click Zoom, TV Apollo 11 a Nagler Zoom 6-3, triedr Kowa XD 8x33 Genesis 

Astronomický humor
Do třídy přijde inspektor a zeptá se jednoho žáka, proč je osa globusu šikmá.
„Já jsem to neudělal,“ brání se žák. Inspektor pokyne učiteli, aby to žákům vysvětlil.
„My jsme vážně dostali ten glóbus takhle z obchodu,“ brání své žáky učitel. Inspektor se tedy vypraví za ředitelem školy a celou příhodu mu vylíčí. Ředitel se rozzlobí:
„Promiňte, pane inspektore, ale už mnohokrát jsem tomu učiteli říkal, aby nekupoval školní pomůcky u Žida!“

„Já jsem to neudělal,“ brání se žák. Inspektor pokyne učiteli, aby to žákům vysvětlil.
„My jsme vážně dostali ten glóbus takhle z obchodu,“ brání své žáky učitel. Inspektor se tedy vypraví za ředitelem školy a celou příhodu mu vylíčí. Ředitel se rozzlobí:
„Promiňte, pane inspektore, ale už mnohokrát jsem tomu učiteli říkal, aby nekupoval školní pomůcky u Žida!“

Tlustá Berta (Celestron CPC-1100 XLT), Lunt LS60TC, WO ZenithStar 73 III APO, Lacerta Herschel, binohlava MaxBright II, okuláry Vixen LVW 42, Baader Eduiascopic 35, Hyperion 31 a Click Zoom, TV Apollo 11 a Nagler Zoom 6-3, triedr Kowa XD 8x33 Genesis 

Astronomický humor
Jde do toho někdo se mnou?
http://lukaskaras.eblog.cz/petice-za-vy ... amu-planet
http://lukaskaras.eblog.cz/petice-za-vy ... amu-planet
- Cztwerec
- Kontaktovat uživatele:
Astronomický humor
To mě pobavilo. Vyřaďte Saturn protože se příliš roztahuje svými prstenci, Marsu hrozí nákaza životem, Phobos a Deimos, takovejch šutrů mám na dvorku hafo 
Věřim, že tu petici někdo určitě podepíše.

Věřim, že tu petici někdo určitě podepíše.
Lectorem iustus...
Astronomický humor
http://www.novinky.cz/koktejl/268751-ml ... nzaci.html
Zaujalo mne tvrzení, že se jedná o Vegu, a ačkoli bylo toto tvrzení vyvráceno a tvrdí se, že je to UFO nebo špionážní sondy, když se na video dívám, tak v čase 0:30 se mi zdá, jakoby to byla Vega, nalevo od ní "double double" Epsilon Lyr a mezi nimi výše HIP 91373, dále trochu nalevo nahoře od Vegy něco, co by mohlo být hvězda 7 magnitudy. Vidí to tam taky někdo? Taky mě zaujalo tvrzení kolegy, že Vega se vizuálně jeví jako čistě bílá. Tak mi to příjde, že to co je na videu a to co popisují jsou úplně rozdílné věci.
Zaujalo mne tvrzení, že se jedná o Vegu, a ačkoli bylo toto tvrzení vyvráceno a tvrdí se, že je to UFO nebo špionážní sondy, když se na video dívám, tak v čase 0:30 se mi zdá, jakoby to byla Vega, nalevo od ní "double double" Epsilon Lyr a mezi nimi výše HIP 91373, dále trochu nalevo nahoře od Vegy něco, co by mohlo být hvězda 7 magnitudy. Vidí to tam taky někdo? Taky mě zaujalo tvrzení kolegy, že Vega se vizuálně jeví jako čistě bílá. Tak mi to příjde, že to co je na videu a to co popisují jsou úplně rozdílné věci.
Astronomický humor
vedeli ste ze chuck norris ma cierny pas z astrofyziky?
teleskop: achromat skywatcher 90/900 + az4, bino: vixen ultima 8x56, cctv: watec lcl-903k, hitron hcb-f5sa
Astronomický humor
Where astronauts hang out
Astronomický humor
Kreativec a VJ v Planetáriu Praha (Planetum)
Newton 150/750, Seestar S50 na zajíce, Canon M50, Rybí oko Samyang 8 mm, Lunt LS35THa, GoPro Hero 3, Bresser Lidlskop" Skylux 70/700 - na vrabce
https://tomaja.cz
Newton 150/750, Seestar S50 na zajíce, Canon M50, Rybí oko Samyang 8 mm, Lunt LS35THa, GoPro Hero 3, Bresser Lidlskop" Skylux 70/700 - na vrabce
https://tomaja.cz
Astronomický humor
TV Nova o Venuši: čas 6:05 až 6:20:
http://tn.nova.cz/zpravy/tv-archiv/tele ... ny-41.html
A my tady okolo toho přechodu tak blázníme

SW Dobson 254/1200 Flex; Baader ED 66/400; TS-Optics ED 60/360, Luntík LS35T Deluxe; Sony A6400, Canon EOS 700D
Montáž AZ3/Denk II Binoviewer/Baader-8_24mm H-ZOOM;2" ES MaxV-28mm;Panoptic-24mm;PentaXF-12mm;Ortho-6mm/2"ES-OIII
Montáž AZ3/Denk II Binoviewer/Baader-8_24mm H-ZOOM;2" ES MaxV-28mm;Panoptic-24mm;PentaXF-12mm;Ortho-6mm/2"ES-OIII
Astronomický humor
Tri kočky sa v bujarej nálade doťahujú ktorá kam poletí:
Bruneta vraví: Ja poletím na mesiac
Čiernovláska: Je tam toho, ja poletím na Mars
Blondínka: Ja poletím až na slnko!!!
Kamošky oponujú: Si blbá? Tam by si zhorela
Blondínka sa bráni: Ale čoby, ja pôjdem v noci...
(Priniesol 11 ročný syn zo školy)
Bruneta vraví: Ja poletím na mesiac
Čiernovláska: Je tam toho, ja poletím na Mars
Blondínka: Ja poletím až na slnko!!!
Kamošky oponujú: Si blbá? Tam by si zhorela
Blondínka sa bráni: Ale čoby, ja pôjdem v noci...
(Priniesol 11 ročný syn zo školy)
Dobson 254/1200, SCT 8, ED 80/600, MAK127/1500, Refra TS 110/660, HEQ5, EQ SKY, AZ3 atď........
Astronomický humor
Tak jedna fotka tranzitu Venuse
- Zbych
- Kontaktovat uživatele:
Astronomický humor
Nejlepším důkazem, že ve vesmíru opravdu existuje inteligentní život, je, že se nás raději ani nepokouší kontaktovat.