Astronomický humor
- Zbych
- Kontaktovat uživatele:
Astronomický humor
Život na Marsu potvrzen!
Astronomický humor
Život na Marsu potvrzen!
Haha... mě by to konec konců ani nepřekvapilo
Haha... mě by to konec konců ani nepřekvapilo

Astronomický humor
McD je dlho uz aj na Saturne (pre pamatnikov zo serialu Krok za krokom)...
http://www.youtube.com/watch?v=Fe5G106ooFg
http://www.youtube.com/watch?v=Fe5G106ooFg
Astronomický humor
Život na Marsu potvrzen!
Spíš důkaz příčiny vyhynutí života na Marsu.. ;D
Spíš důkaz příčiny vyhynutí života na Marsu.. ;D
Dobson 300/1500, Ethos 8 mm, Až bude peníz tak beru Ethos 13 mm, Plossl 25 mm, fólie Astrosolar, SW-čočkový dalekohled SK 80/400, triedr 12x50 /japonec/ a staré divadelní kukátko parametrů neznámých ...
- Psion
- Věk: 62
- Kontaktovat uživatele:
Astronomický humor
Zřejmě jsem zde narazil na hranize mého IQ, co je podstatou humoru?
Astronomický humor
To su tzv. meme(s) a je to tak trochu interny humor. Ja som sa dobre zasmial.
Astronomický humor
film smrtonosny dopad
bezi to asi 15 minut, ale je to priklad toho, ako sa nemaju tocit filmy. keby som takyto film urobil, vykopal by som si 100 kilometrov hlboku jamu, kde by som sa zakopal a tam by som sa v tichosti hanbil, aby ma nikto nikdy nenasiel..
1. ludia pozeraju na meteoricky roj dalekohladmi
2. velky asteroid vo vesmire zrazu zreval ako lev ked "prelietaval okolo kamery"
3. nasledne trafil mesiac - efektny efekt vybuchu ocami pozorovatela zo zeme..
bezi to asi 15 minut, ale je to priklad toho, ako sa nemaju tocit filmy. keby som takyto film urobil, vykopal by som si 100 kilometrov hlboku jamu, kde by som sa zakopal a tam by som sa v tichosti hanbil, aby ma nikto nikdy nenasiel..
2. velky asteroid vo vesmire zrazu zreval ako lev ked "prelietaval okolo kamery"
Astronomický humor
Na zvuky vo vakuu som si uz vo filme zvykol, ale aj ja som sa zasmial nad tym, ze ludia pozerali na meteoricky roj dalekohladmi, aby tych meteorov uvideli v zornom poli este menej. ;D
Na zvuky vo vakuu som si uz vo filme zvykol, ale aj ja som sa zasmial nad tym, ze ludia pozerali na meteoricky roj dalekohladmi, aby tych meteorov uvideli v zornom poli este menej. ;D
- Karell
- Kontaktovat uživatele:
Astronomický humor
film smrtonosny dopad
Mně stačí přečíst si hodnocení k podobným filmům a buď se na ně podívám a nejsem překvapený a nebo se na ně vůbec nedívám. Napsat něco podobného můžeš Viktore jenom proto, že jsi se nikdy o nic podobného nepokusil. A ani nemáš vzdálenou představu, jaké je vyprodukovat film a následně ho prodat do distribučních sítí...většinová společnost se nad reálností tebou uváděných efektů vůbec nepozastaví, zrovna tak jako se jiní nepozastaví nad tím, že chce někdo vypouštět sondy pomocí pouťových balónků.
Mně stačí přečíst si hodnocení k podobným filmům a buď se na ně podívám a nejsem překvapený a nebo se na ně vůbec nedívám. Napsat něco podobného můžeš Viktore jenom proto, že jsi se nikdy o nic podobného nepokusil. A ani nemáš vzdálenou představu, jaké je vyprodukovat film a následně ho prodat do distribučních sítí...většinová společnost se nad reálností tebou uváděných efektů vůbec nepozastaví, zrovna tak jako se jiní nepozastaví nad tím, že chce někdo vypouštět sondy pomocí pouťových balónků.
Astronomický humor
Nieje problém v tom že je to lacný americký..... ? Podľa mňa je.
Pred pár dňami som videl niečo poobné a bolo to hrozné, myslel som že to bude zaujímavejšie, bohužial meno si už nepamätám ale bolo to cca 2 týždne dozadu.
Pred pár dňami som videl niečo poobné a bolo to hrozné, myslel som že to bude zaujímavejšie, bohužial meno si už nepamätám ale bolo to cca 2 týždne dozadu.
Sky-Watcher 254/1200 dobson, Sky-Watcher 150/750 (black diamond), EQ 3-2, triedre 7x50 a 15x50, SW LET 28mm, SW UWA 6mm, SW SUPER 20mm, SW SUPER 10 mm
Astronomický humor
No Vesmirna Odysea tam se oto alespon snazili... je sranda, ze stare scifi filmy obcas vypadaji vice scifi nez jejich mladsi sourozenci.
Astronomický humor
Tak zase pozor. Vesmirna Odyssea od Kubricka je jeden z mojich najoblubenejsich sci-fi filmov. Vyzera to sice trochu ako screensaver, ale take nieco natocit v 68.-mom - klobuk dole.
- Bresser-maxi
Astronomický humor
Ničo s Chuckom Norrisom:
Chuck Norris pohltil čiernu dieru
Chuck Norris pohltil čiernu dieru