ZWO Seestar S50 Pro
- MayJ
- Věk: 41
- Kontaktovat uživatele:
Re: ZWO Seestar S50 Pro
Jsem zvědavej na snímky z něho....něco málo už je venku, vypadá to dobře, ale není to od "custom" uživatelů.
- Psion
- Věk: 63
- Kontaktovat uživatele:
- Psion
- Kontaktovat uživatele:
Nemyslím si že snímky budou velký rozdíl od dosavadního S50 (jpeg barevně ale vypadá lépe), fyzikální zázraky se nedějí. Bude o něco lepší optika a co je zásadní bude daleko větší zorné pole což přinese rychlejší pořízení obrázku. Omnivision senzor má nižší vyčítací šum a temný proud než IMC585 takže výhoda. Má sice nižší Full Well Capacity, ale při expozicích 10-30 s to není rozhodující parametr. Další výhodou bude přesnější pohon a výrazně větší baterie. Celkově si majitelé Seestar tedy polepší a uvidím po mých prvních testech, jak hodně.
Ja jsem objednavku z astroshop eu zrusil, objednaval jsem to 25.8.2026 16:15 a zadna zmena objednavky. Vcera jsem ho objednal na lovecpokladu.cz a jeste vcera ho predali ppl sluzbe, mel by dojit v pondeli.
Já Ti nevím. Pokud na stránce Astroshopu vidím termín dodání 3-5 týdnů, tak proč takové divení....
lepší rada žádná než špatná
milantos(šnek)centrum(puntík) cz
milantos(šnek)centrum(puntík) cz
- MayJ
- Věk: 41
- Kontaktovat uživatele:
To docela koukám, že astroshop má dodání 3-5 týdnů a lovecpokladů už je má skladem!
Objednáno s lovcepokladu, měli by mít už skladem. Jinak doporučuji přepnout na platbu v EUR a např. přes Partners banku, kde máte kurz bez přirážky, ušetříte cca 700 Kč oproti platbě v Kč, což je fajn.
Zajímal by mě spíš více Draco, ale kdoví, kdy to bude reálně dostupné.
Zajímal by mě spíš více Draco, ale kdoví, kdy to bude reálně dostupné.
- Psion
- Kontaktovat uživatele:
Volal jsi tam, že to mají skladem? Spousta prodejců to sice píše, ale pak řeknou, skladem u dodavatele 
Nově mají u nabídky S50 Pro, že už je skladem, odesílají hned. Předtím tam bylo, že odesílají 15. 9. Podle toho vypadá, že to skutečně mají naskladněno. Uvidím zítra, jestli to skutečně bude odesláno, napíšu pak.
- Psion
- Kontaktovat uživatele:
Pokud mají skladem, jako žádný velký prodejce v EU, tak to jsou pašáci. Když vidím co mají skladem, tak to jsou zřejmě největší prodejci chytrých dalekohledů v Evropě...