jde-li o dalekohled pro pozorovani planet, kdy me nejaka ta troska svetla, ktera se po ceste ztrati, netrapi
No jo, trochu světla by člověk snad oplakal, ale každý odraz bude znamenat - více či méně - zhoršení kvality obrazu. Může to být to "méně", ale roste cena přesněji vyrobených odrazných zrcátek a pořád je to zhoršení. Dle mého soudu- čím méně odrazů, tím lépe.
Kde vyrobí zrcadla?
- Stanislavxyz
brúsenie primárneho zrkadla
Zdravím.
Prosím nemá niekto kontakt na Milana Kamenického prípadne aj niekoho iného kto brúsi primárne zrkadlá.Milan mi asi pred štvrťstročím už jedno zrkadlo brúsil ale neviem na neho zohnať kontakt -sklo by som si dodal vlastné . Ďakujem Vilo
Prosím nemá niekto kontakt na Milana Kamenického prípadne aj niekoho iného kto brúsi primárne zrkadlá.Milan mi asi pred štvrťstročím už jedno zrkadlo brúsil ale neviem na neho zohnať kontakt -sklo by som si dodal vlastné . Ďakujem Vilo
Re: Kde vyrobí zrcadla?
zdravím... Tiež by som potreboval vybrúsiť zrkadlo 360mm na f asi 1800... Nemá prosím niekto kontakt na Milana Kamenického ??. Ďakujem
Zdravím
.
.
Naposledy upravil(a) viloh dne 10. 06. 2026, 11:24, celkem upraveno 1 x.
Zdravím
blbo sa tu orientujem . Chodil som tu často ale z istých dôvodov som to nechal ...
poslal som SZ . Verím že došla . U Milana som bol kedysi často ale zmenil som bydlisko...
dík vopred
blbo sa tu orientujem . Chodil som tu často ale z istých dôvodov som to nechal ...
poslal som SZ . Verím že došla . U Milana som bol kedysi často ale zmenil som bydlisko...
dík vopred