Konojedy refra-čumendo
- stmare
- Věk: 52
- Kontaktovat uživatele:
Re: Konojedy refra-čumendo
Jižní Větrník ani neznám, zase jsem se něco dověděl od Mirka, ale shodou okolností jsem se také zaměřil na Větrník, ale ten klasický, stojedničkový, abych si ověřil, že supernova SN 2023ixf - velký hit před třemi lety - je již pryč
. Byla to na pixely i fotony dopadající na sítnici plodná noc a doufám že Hanka táboření s dětmi zvládla.
Větší verze
SW 100ED APO, ATR2600C
-
jack_miller
-
jack_miller
Ahoj,
Jsem trochu nováček, i když něco již mám nafoceno a zprocesováno. Většinou chodím ke kamarátovi na chatu ve Vlkančicích (kousek od Konojed) a záhledl jsem tohle vlákno. Pokud jsem to pochopil chodíte na letiště mezi Konojedy a Nučicemi ? Mohu se někdy připojit ? Je potřeba se hlásit někde ? Momentálně jedu C9.25 spíše vizuálně a plánuji plně rozjet RedCat 91 WIFD.
S Pozdravem
Michal
Jsem trochu nováček, i když něco již mám nafoceno a zprocesováno. Většinou chodím ke kamarátovi na chatu ve Vlkančicích (kousek od Konojed) a záhledl jsem tohle vlákno. Pokud jsem to pochopil chodíte na letiště mezi Konojedy a Nučicemi ? Mohu se někdy připojit ? Je potřeba se hlásit někde ? Momentálně jedu C9.25 spíše vizuálně a plánuji plně rozjet RedCat 91 WIFD.
S Pozdravem
Michal
Ahoj ! Ano - jedná se o letiště mezi Konojedy a Nučicemi. Hlásit se nemusíš. Pokud tam bude někdo s klíčem od závory tak se klidně můžeš objevit.
Většinou tu hlásíme příjezd a ti co jezdí často, klíče mají. Pokud bys chtěl klíč - pošlu SZ.
Většinou tu hlásíme příjezd a ti co jezdí často, klíče mají. Pokud bys chtěl klíč - pošlu SZ.
Refraktor TEC 160 FL (160/1120), SCT C14 (356/3910)