Deep Sky Atlas (Interstellarum) Desk Edition - Anglicky. Prakticky nový, párkrát jsem jej prolistoval:
Cena: 1700 Kč + Zásilkovna
Deep Sky Guide (Interstellarum) Desk Edition - Německy (ale textu je málo, jde hlavně o obrázky). Prakticky nový, párkrát jsem jej prolistoval:
Cena: 2400 Kč + Zásilkovna
Edit: pro začátek preferuji prodej dohromady, nebo pokud se najdou zájemci pro obě publikace.
Atlasy a knihy
Atlasy a knihy
Naposledy upravil(a) vogo dne 22. 02. 2026, 11:24, celkem upraveno 1 x.
Celestron NexStar Evolution 8, Celestron C6 SCT, Sky-Watcher HelioStar 76Hα, DayStar Solar Scout SS60-ds, Sky-Watcher AZ-GTiX, ZWO Seestar S50 a nějaké to další harampádí.
Re: Atlasy a knihy
Night Sky Observer Guide, Vol.1, Anglicky. Má lehce ťuklý pravý horní roh, takhle už mi to přišlo z obchodu, ale byl to poslední kus, tak jsem se s tím smířil.
Cena: 1300 Kč + Zásilkovna
Night Sky Observer Guide, Vol.2, Anglicky. Na pravém horní rohu zbytky lepidla od cenovky, takhle už mi to přišlo z obchodu, opět to byl to poslední kus.
Cena: 1300 Kč + Zásilkovna Edit: pro začátek preferuji prodej dohromady, nebo pokud se najdou zájemci pro obě publikace.
Cena: 1300 Kč + Zásilkovna
Night Sky Observer Guide, Vol.2, Anglicky. Na pravém horní rohu zbytky lepidla od cenovky, takhle už mi to přišlo z obchodu, opět to byl to poslední kus.
Cena: 1300 Kč + Zásilkovna Edit: pro začátek preferuji prodej dohromady, nebo pokud se najdou zájemci pro obě publikace.
Naposledy upravil(a) vogo dne 22. 02. 2026, 11:24, celkem upraveno 2 x.
Celestron NexStar Evolution 8, Celestron C6 SCT, Sky-Watcher HelioStar 76Hα, DayStar Solar Scout SS60-ds, Sky-Watcher AZ-GTiX, ZWO Seestar S50 a nějaké to další harampádí.
Dvě staré knihy o kosmonautice, daruji za cenu dopravy.
0 Kč + Zásilkovna
0 Kč + Zásilkovna
Dobrý deň.
Mal by som záujem o ten Deep Sky Atlas Desk Edition za 1700Kč. Vedel by ste mi to poslať aj na Slovensko Packetou?
Nemám účet v Kč, takže keď Vám pošlem 70 Eur na účet bude Vám to stačiť?
S pozdravom Valent Fr
Tel.: +421 907 528 496
Mal by som záujem o ten Deep Sky Atlas Desk Edition za 1700Kč. Vedel by ste mi to poslať aj na Slovensko Packetou?
Nemám účet v Kč, takže keď Vám pošlem 70 Eur na účet bude Vám to stačiť?
S pozdravom Valent Fr
Tel.: +421 907 528 496
Omlouvám se, trochu ve spěchu jsem opomenul ještě dodat, že pro začátek preferuji prodej po párech, tak jak jsou publikace v jednotlivých příspěvcích. Pokud se ale najdou zájemci pro každý kus zvlášť, tak nemám problém to poslat i na Slovensko. Ještě jednou se omlouvám za komplikace.
Night Sky Observer Guide, Vol.1 a Night Sky Observer Guide, Vol.2 zamluveno.
Ahoj, stavím se do řady na oba Night sky observer's guide - prosím o zprávu, kdyby první zájemce knihy nakonec nechtěl
ES 16" | GSO 10" | Omegon Nightstar 25x100 | Omegon 2x54 Starfield | Helios HR 8x42 ED | Bortle 3-4
Ok, budu na to myslet, ale nebude to hned. Je to můj velmi dobrý známý a jsme dohodnuti na konec března.
V pohodě, beru na vědomí, kdyžtak se pak ozvi 
ES 16" | GSO 10" | Omegon Nightstar 25x100 | Omegon 2x54 Starfield | Helios HR 8x42 ED | Bortle 3-4