Konojedy refra-čumendo

Pozvánky na star-party, zážitky, pozorování.
Odpovědět
stmare
Věk: 52
Kontaktovat uživatele:

Re: Konojedy refra-čumendo

Příspěvek od stmare »

Myslím že jsem na podobném místě přístrojové konfigurace jako Milan, jen místo Moravské kamery mám Čínskou :D . Nicméně tentokrát mám alespoň bezchybný kus kamery. Fotka zahrnuje 1 noc s vadnou kamerou, ze které jsem po softwarových intervencí dostal snad maximum a 1 noc s polovičním Měsícem. Už jsem si asi zvykl na to, že nikdy nejsou podmínky takové, jak bych si představoval, ale nakonec také něco mám.
sloni-chobot-640.png
sloni-chobot-640.png (473.02 KiB) Zobrazeno 1065 x
SW 100ED APO, ATR2600C
https://astro.marencik.cz
mk95
Věk: 66
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mk95 »

A ještě jedna robotická (Seestra50)
A6-7RobustASw50.jpg
A6-7RobustASw50.jpg (116.15 KiB) Zobrazeno 944 x
Askar FRA500, Quattro 200/800, C9.25", LUNT80, G2-8300, ATR3, Uranus-C, Neptune-M, AZ-EQ6, RST135
jack_miller

Příspěvek od jack_miller »

Hi all,

I''ve found out about this viewing place, it seems like it's entry with a key.

Just introducing myself, my name is Jack and I live in Prague, who has recently fell in love with astrophotography.

The biggest hurdle I face is having a safe and repeatable place to set up rather than travel to a random road in the middle of nowhere.

Unfortunately, being british, my czech is of course terrible but I am learning slowly.

However, this place sounds perfect. Are there any ways to get involved or maybe there are other local places to set up my gear?

Thanks all

-----

Dobrý den všem,

dozvěděl jsem se o tomto pozorovacím místě a zdá se, že je přístupné pomocí klíče.

Dovolte mi krátce se představit – jmenuji se Jack, žiji v Praze a v poslední době jsem si velmi oblíbil astrofotografii.

Největší překážkou, se kterou se potýkám, je nalezení bezpečného a opakovaně použitelného místa pro stavbu techniky, namísto cestování na náhodná místa nebo silnice „uprostřed ničeho“.

Bohužel, jako Brit mám zatím velmi omezené znalosti češtiny, i když se ji postupně učím.

Toto místo však zní ideálně. Rád bych se proto zeptal, zda existuje možnost se nějak zapojit, případně zda znáte i jiná místní místa vhodná pro pozorování a astrofotografii.

Děkuji všem předem za odpovědi.

S pozdravem
Jack
Chemik1

Příspěvek od Chemik1 »

Welcome Jack !
I will send an e-mail soon.
Refraktor TEC 160 FL (160/1120), SCT C14 (356/3910)
Odpovědět