ZWO Kamera ASI585MC
ZWO Kamera ASI585MC
Zvažuji doplnit Canon těla nějakoým kompaktnějším řešením a zalíbila se mi tato kamerka: https://www.teleskop-express.de/de/asi- ... 4-mm-18833, máte s ní někdo zkušenosti? Případně pokud by nějaký zdejší zkušený kolega zkusil něco k ní napsat, proč ano, proč ne atd. byl bych velmi rád. Díky a hezký den, vla.
tel 608 920 902 Nemám rád tenhle stát.
- Roman (Rick)
- Kontaktovat uživatele:
Re: ZWO Kamera ASI585MC
Ja som s nou nejaku dobu fotil a bol som s pokojny (vid astrofotky, posledne fotky). Urcite bola lepsia, ako ASI183 - lepsia citlivost a ovela lepsia kalibracia.
Re: ZWO Kamera ASI585MC air
Mám od jara nový SkyWatcher 200/1000 eq5 goto a fotím zatím jen mobilem. Mám ji v košíku u výrobce
už dlouho, je tam o dost levnější a doprava je zdarma. Hodně si od ní slibuji.
. Řádově lepší je varianta 2600, ale o té si nechám zdát. Jsem v tomto nezkušený uživatel bez historie a předsudků, takže je to jasná volba. SvBony nabízí též kameru s WiFi, ale slabším vybavením spíše a pouze na planetární foto. U nás žádná recenze a zahraniční prezentace jsou pozitivní. Takže stále je mým cílem. Už v létě málem, ale sebekritické vyčkávání tlačí cenu dolů
a nakonec by to mohla být klidně i ta dražší.
Tam se ale určitě neobejdou bez komakorektoru. To, co se o ní dá nastudovat je vlastně super. Já osobně se těším.