Počasí
Re: Počasí
Já ji tam nemám.
Dobson ES 400/1825
Refra TS 125/975 ED APO
Refra WO 72/430 ED APO
Lunt 80mm
trpělivost....
Refra TS 125/975 ED APO
Refra WO 72/430 ED APO
Lunt 80mm
trpělivost....
Ak chcete vidieť výstup predpovedí z Aladina, musíte ísť cez predpovede
- Přílohy
-
- CHMI_cz_aladin_pristup.jpg (32.07 KiB) Zobrazeno 785 x
Ano, je to takto:
-Aladin
-vybrat kraj
-předpovědi modelu Aladin
-oblačnost
díky za radu, toto se jim opravdu moc nepovedlo.....
Petr
-Aladin
-vybrat kraj
-předpovědi modelu Aladin
-oblačnost
díky za radu, toto se jim opravdu moc nepovedlo.....
Petr
Dobson ES 400/1825
Refra TS 125/975 ED APO
Refra WO 72/430 ED APO
Lunt 80mm
trpělivost....
Refra TS 125/975 ED APO
Refra WO 72/430 ED APO
Lunt 80mm
trpělivost....
Zamě je to v současnosti takřka nefunkční polotovar. Uvidíme, až vyhlásí, že to je hotové.
Do té doby budu používat něco jiného. Obrázky sluníčka,mraků a kapek jako v ČT mě nezajímají.
Do té doby budu používat něco jiného. Obrázky sluníčka,mraků a kapek jako v ČT mě nezajímají.
lepší rada žádná než špatná
milantos(šnek)centrum(puntík) cz
milantos(šnek)centrum(puntík) cz
- Zbych
- Kontaktovat uživatele:
Nové https://www.chmi.cz/ je pro mne nepoužitelné. Opět jak říkám už po miliónté u mraky dalších webů a věcí; žijeme v době "na co jednoduše, když to jde složitě" ruku v ruce s tím, že "design je důležitější, než funkčnost." U starého chmi jsem překlikával jen a pouze družicové kanály. Tady mi přijde, že nejsou všechny, které tam byly. Je to děs a nějak nemám ani chuť v tom lovit to, abych dostal výsledky, jako před "modernizací." Zkoušel jsem to jednou
.
Jak někde slyším “responsivní” design, tak se mi hned otvírá kudla v kapse. Většinou jsou ty weby příšerné…
Tlustá Berta (Celestron CPC-1100 XLT), Lunt LS60TC, WO ZenithStar 73 III APO, Lacerta Herschel, binohlava MaxBright II, okuláry Vixen LVW 42, Baader Eduiascopic 35, Hyperion 31 a Click Zoom, TV Apollo 11 a Nagler Zoom 6-3, triedr Kowa XD 8x33 Genesis 
Přidávám se k hejtům. Moderní, kostičkované, naprosto nepřehledné a nepoužitelné.
“Jakákoliv dostatečně pokročilá technika je k nerozeznání od magie.” A.C.Clarke
Půjdu proti proudu - mě to přijde OK.
Možnost zobrazit si průběh hodinu po hodině, na rozdíl od skoků po několika hodinách, jako to bylo dřív, mi přijde super.
A responzivní design bych apriori neodsuzoval.
Weby designované na prohlížení na širokoúhlých obrazovkách na mobilu nejsou moc user-friendly (malá tlačítka, nutnost zoomu a podobně).
Možnost zobrazit si průběh hodinu po hodině, na rozdíl od skoků po několika hodinách, jako to bylo dřív, mi přijde super.
A responzivní design bych apriori neodsuzoval.
Weby designované na prohlížení na širokoúhlých obrazovkách na mobilu nejsou moc user-friendly (malá tlačítka, nutnost zoomu a podobně).
ES 16" | GSO 10" | Omegon Nightstar 25x100 | Omegon 2x54 Starfield | Helios HR 8x42 ED | Bortle 3-4
- ok1in
- Věk: 65
- Kontaktovat uživatele:
Zmizelo i to jediné, co jsem sledoval - synoptické mapy. Odpad vycházející vstříc nynější přihouplé době... 
Nejsmutnější mi přijde, když si na hlavní stránce přečtu, že jedním z cílů té změny je... přehledný design. A asi i to, že se nejspíš najde dost lidí, kteří budou souhlasit, že takhle je to přehlednější.
TS CF Apo 155 f/8 na EQ6-R, Pentax XW 40mm and 30mm, Morpheus 17.5, 12.5 a 9mm, DeLite 7, 5 a 4mm, Omegon LE Planetary 6mm; Barr & Stroud 10x56 ED Savannah