Zasekávající se SynScan ručka
Re: Zasekávající se SynScan ručka
Cztwerec mi svým posledním příspěvkem připomněl, že se mi tohle stává, když dělám alignment montáže EQ6-R. Někdy to nesmyslně prějede, když dojíždím na hvězdu. Montáž mám připojenou prostřednictvím wifi adaptéru do své domácí sítě a ovládám ji telefonem se SynScan Pro.
Lídlskopy Messier R102, Skylux 70/700
- Cztwerec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zasekávající se SynScan ručka
Já vím, že to vypadá malicherně. Ale jak říkám, mám dvě ručky v tržní hodnotě v podstatě 10 tisíc, které nefungují se systémem Synscan idkyž by měli. A prostě jsou občas situace, kdy nechci ovládat montáž přes PC a nebo telefon.
Vypadá to, že SW od vývoje ruček upustil a přenáší to do prostředí WiFi, PC Direct, případně jiných platforem. Protože pokud se nepletu, nedodávají automaticky ručky ke všem svým montážím...
Pak tedy nechápu proč prodávají něco co nefunguje korektně. Už několik ruček jsem vyzkoušel a problém je stejný.
Vypadá to, že SW od vývoje ruček upustil a přenáší to do prostředí WiFi, PC Direct, případně jiných platforem. Protože pokud se nepletu, nedodávají automaticky ručky ke všem svým montážím...
Pak tedy nechápu proč prodávají něco co nefunguje korektně. Už několik ruček jsem vyzkoušel a problém je stejný.
Lectorem iustus...