Okulary Celestron X-cell
Okulary Celestron X-cell
Prodam okulary 1.25". Pouzite jednou, jsou jako nove. Nevyuziti.
Ohniska 2.3mm, 5mm, 7mm, 9mm, 12mm.
Cena 2600kc za kus.
Nakoupeno v prubehu 2022 a 2023. Ke vsem jsou pouzdra a krabicky krom 12mm - bez krabicky.
https://www.novedalekohledy.cz/catalog/ ... _no_93424/
Ohniska 2.3mm, 5mm, 7mm, 9mm, 12mm.
Cena 2600kc za kus.
Nakoupeno v prubehu 2022 a 2023. Ke vsem jsou pouzdra a krabicky krom 12mm - bez krabicky.
https://www.novedalekohledy.cz/catalog/ ... _no_93424/
- Karell
- Kontaktovat uživatele:
Re: Okulary Celestron X-cell
Odstranil jsem příspěvky porušujícího pravidla. Pro Jarina35: psal to Honza, nech na případném kupujícím, jestli je ochotný uvedenou cenu zaplatit, pokud máš pocit, že je možné nakoupit výhodněji, máme tady na to určené vlákno v jiné sekci.
Sleva 2400kc za kus.
Okulary byly pouzite na jedno max dve pozorovani, takze jako nove (PC 3500kc)
Okulary byly pouzite na jedno max dve pozorovani, takze jako nove (PC 3500kc)
Mel bych zajem o 7mm jako druhý do bina.Nabidnout mohu 1400 v pripade zajmu pošli SZ
Zdravicko, Pavle. Bud jste se prekoukl nebo prepsal, uvedena cena neni 1400kc nybrz 2400kc
Jelikoz jsem ale po vikendu ve velmi dobrem rozpolozeni, dam vam solidni nabiku: prihodte 500kc a placnem si
Hezky den
Hezky den
Díky uz mám objednáno .
Není vubec zač, Pavle7- nebo spíš Jarine35? Zdá se, že máš poruchu rozdvojení osobnosti, když nevíš, jak si říkat.
Navíc trpíš zřejmě nějakým komplexem, který tě nutí opětovně reagovat na inzerát, o který evidentně nemáš zájem, přestože už ti moderátor smazal dva příspevky.
Pokud se tak moc nudíš, doporučuji najít si nějaký koníček, nebo holku (nebo možná kluka?) a přestaň tu prudit, buď od té dobroty
Nebo si třeba posílej pohlednice se soudruhy z PRC, když s nimi máš tak dobré vztahy.
S važnými zájemci jsem ochoten jednat o ceně okulárů a přeji jim jasné nebe.
JarPavlovi at naprší do roury.
Pokud se tak moc nudíš, doporučuji najít si nějaký koníček, nebo holku (nebo možná kluka?) a přestaň tu prudit, buď od té dobroty
S važnými zájemci jsem ochoten jednat o ceně okulárů a přeji jim jasné nebe.
JarPavlovi at naprší do roury.
Pokud by jsi souhlasil tak za ten 9 mm bych nabidl 2000 kc.
Cassegrain GSO 203/2436 mm, Montaz Celestron NexStar Evolution, 2" zrcátko Omegon Dielectric, Okulár APM UFF 24 mm 65°, APM UFF 18 mm 65° a APM UFF 10 mm 60°, Celestron X-Cel LX 12 mm 60° a 9 mm 60° Bresser 70/700 mm
Nevim zda moje nabidka prosla. Zkusim jeste jednou. Pokud by jste souhlasil tak za tem 9 mm nabizim 2000 Kc.
Cassegrain GSO 203/2436 mm, Montaz Celestron NexStar Evolution, 2" zrcátko Omegon Dielectric, Okulár APM UFF 24 mm 65°, APM UFF 18 mm 65° a APM UFF 10 mm 60°, Celestron X-Cel LX 12 mm 60° a 9 mm 60° Bresser 70/700 mm
zdavim, pisu sz
9mm prodáno.