Zdravím, zvažujem predaj svojej RASA 8, z časových dôvodov.
https://www.astroshop.eu/telescopes/cel ... ta/p,60246
Predbežne len zisťujem, či by niekto vôbec mal záujem. Cenu zatiaľ ani nestanovím.
RASA 8 - PRODÁNO
Re: RASA 8
jakykoliv zajem je zavisly na cene. tedy, dle meho nazoru davat zjistovacku bez ceny je nesmyslne...
- Stargazer_Boy
- Věk: 27
Už sa mi ozvalo viac ľudí, do SS som im napísal cca predstavu o cene. Zatiaľ ma zaujímalo najmä to, či má niekto záujem o tento typ ďalekohľadu. Na samotný predaj musím presvedčiť ešte aj seba samého, nebude to ľahká rozlúčka... na teleskop ak si zarobil pomerne náročnou prácou popri štúdiu.
Aktuálne som uvažoval o 2000€ za:
RASA 8 (so štandardným príslušenstvom) + artesky filter holder + Bahtinova maska + transportná krabica + 3d tlačená rosnica
Prípadne 3000 eur za:
Všetko vyššie plus Baader CMOS f/2 dvojpalcové SHO filtre
Aktuálne som uvažoval o 2000€ za:
RASA 8 (so štandardným príslušenstvom) + artesky filter holder + Bahtinova maska + transportná krabica + 3d tlačená rosnica
Prípadne 3000 eur za:
Všetko vyššie plus Baader CMOS f/2 dvojpalcové SHO filtre
- Stargazer_Boy
Príjemný deň prajem, po dlhšej príprave by som sa rád posunul k predaju teleskopu, ak sa nájde záujemca.
RASA 8 (s vylepšeným ostrením) kúpená začiatkom 2022 v Supra Praha. Teleskop skladovaný v byte, je vo veľmi dobrom stave, prakticky bez povrchových defektov, s výnimkou označenia kolimačných skrutiek fixkou (možné utrieť). S teleskopom som fotil na APSc senzore (asi2600), s pekným vykreslením poľa, aj keď som nikdy nedoriešil senzor tilt, ktorý sa prejavil v rohoch obrazu.
Príslušenstvo:
Štandardné príslušenstvo +
Vixen lišta (guidescope prichytený priamo do závitov v lište, viď. foto)
Bahtinova maska
Rosnica (vlastný design + 3D tlač)
Artsky filter holder
Vodotesná prepravná plastová krabica s penou z pôvodného balenia teleskopu.
Cena 1850 Eur za všetko
Fotografie teleskopu a príslušenstva:
https://drive.google.com/drive/folders/ ... C6Qfop7N0L
Ďakujem pekne.
RASA 8 (s vylepšeným ostrením) kúpená začiatkom 2022 v Supra Praha. Teleskop skladovaný v byte, je vo veľmi dobrom stave, prakticky bez povrchových defektov, s výnimkou označenia kolimačných skrutiek fixkou (možné utrieť). S teleskopom som fotil na APSc senzore (asi2600), s pekným vykreslením poľa, aj keď som nikdy nedoriešil senzor tilt, ktorý sa prejavil v rohoch obrazu.
Príslušenstvo:
Štandardné príslušenstvo +
Vixen lišta (guidescope prichytený priamo do závitov v lište, viď. foto)
Bahtinova maska
Rosnica (vlastný design + 3D tlač)
Artsky filter holder
Vodotesná prepravná plastová krabica s penou z pôvodného balenia teleskopu.
Cena 1850 Eur za všetko
Fotografie teleskopu a príslušenstva:
https://drive.google.com/drive/folders/ ... C6Qfop7N0L
Ďakujem pekne.
- Stargazer_Boy
Prikladám posledné fotografie z augusta tohto roku FITs a ich stack. Fotené s ASI 2600MM, bez filtra
- Stargazer_Boy
Ďalekohľad predaný.
Ďakujem, prosím o uzavretie inzerátu.
Ďakujem, prosím o uzavretie inzerátu.