Alternativní popisy gravitace

Nezávazné povídání o všem, co se týka astronomie.
Odpovědět
Jaryman

Re: Alternativní popisy gravitace

Příspěvek od Jaryman »

Tak jsem si cetl o reciprocni fyzice a jsem naprosto nadsenej!!!! Se spoustou veci se ztotoznuji a nemuzu se dockat az si to nastuduji do posledniho detailu. Skoro to vypada jako bych svoji hypotezu zkopiroval. Jeste dnes si objednam obe knihy vypada to fakt skvele moc dekuju!
vicky79
Věk: 45
Kontaktovat uživatele:

Re: Alternativní popisy gravitace

Příspěvek od vicky79 »

Jaryman píše: 19. 09. 2025, 20:40 Tak jsem si cetl o reciprocni fyzice a jsem naprosto nadsenej!!!! Se spoustou veci se ztotoznuji a nemuzu se dockat az si to nastuduji do posledniho detailu. Skoro to vypada jako bych svoji hypotezu zkopiroval. Jeste dnes si objednam obe knihy vypada to fakt skvele moc dekuju!
Nikde nic nekupujte. V tom odkaze si jí rovnou zdarma stáhněte v PDF - jen zarolujte dolů pod ten obrázek a kliknete na ten modrý odkaz ,,Reciproční fyzika 2024.rar" - to je vše.
O gravitaci tam toho máte celkem dost, na případné další vaše úvahy a porovnání.
„To že nedohlédneš na konec vesmíru, ještě neznamená že je nekonečný. Náš vesmír je totiž obrovská krabice, a hvězdy jsou dírky ve víku této krabice, abychom mohly dýchat, a až přijde Bůh, tak tu krabici otevře“
Odpovědět