Astrofórum - nová verze
Re: Astrofórum - nová verze
Kéž by se dalo nějaké téma zablokovat, abych ho vůbec neviděl jako by na Astroforu nebylo (nebo aspoň nefigurovalo mezi tématy s novými příspěvky). Některá témata a jejich obsah mě doslova bolí. Témata kde se automechanik, instalatér a popelář baví o neurochirurgii a mají naději, že něco vymyslí. Žádný neurochirurg tam stejně nepřispívá protože ví, že je to marnost a oni stejně nepochopí. A tak si tam vytváří echo chamber a navzájem si notují v kravinách. Bohužel tam přichází i jiní, kteří také o neurochirurgii nic neví, ale těm troubům věří a považují je za vzdělané neurochirurgy (ohánějí se přece "vědeckými" výrazy). Takže to má i vliv k šíření nesmyslů a svobodomyslné vedení fóra jim nechce upírat prostor k halucinacím. Já vím, že to nevyřeším. Jen bych byl moc rád za možnost to aspoň nevidět.
Když ráno potkáš idiota, nic se neděje, ale když jich za den potkáš 100, už to stojí za zamyšlení. 
Doporučuji ti, založit si vlastní fórum a psát do něj jen ty sám. Myslím, že to by tě mohlo intelektuálně uspokojit.

Doporučuji ti, založit si vlastní fórum a psát do něj jen ty sám. Myslím, že to by tě mohlo intelektuálně uspokojit.
Stejné řešení doporučuji i vám. Děkuji!
Tlustá Berta (Celestron CPC-1100 XLT), Lunt LS60TC, WO ZenithStar 73 III APO, Lacerta Herschel, binohlava MaxBright II, okuláry Vixen LVW 42, Baader Eduiascopic 35, Hyperion 31 a Click Zoom, TV Apollo 11 a Nagler Zoom 6-3, triedr Kowa XD 8x33 Genesis 

Až ti skončí puberta, tak si o tom pokecáme. 

Howkingov nápad nie je zlý, ale zdá sa, že jednotlivé témy sa skryť nedajú. Mám kompromisný návrh: vytvoriť komplet novú sekciu nazvanú niečo ako "Teórie vesmíru", alebo ja niečo také. Do tejto sekcie by moderátori mohli presunúť všteky príslušné vlákna. Sekcia sa dá skryť, resp. zbaliť do jedného riadku a potom to aspoň nevidno na prvý pohľad čo je vo vnútri. Ľahšie sa dajú diskusie daného typu ignorovať. Ja mám takto zbalenú Astrofotografiu - bez akýchkoľvek emócií, proste je toho moc a nefotím, ale to čo nafotia ostatní si občas pozriem rád.
Sluníčkomet dvojkanón v2.1: Lunt LS50THa & TS 80/560 + Herschelov hranol, Solar Continuum
AZ-EQ6 + TS 125/975 SD, SW Flextube 300/1500
CZJ 50/540, Telementor 63/840
Tak proč to neudělat obráceně. U každé rubriky zaškrtávací políčko, jestli se má zobrazit. Pak 99% lidí zašrtne jen bazar a bude klid.
Nicméně celé toto téma je naprosto stupidní. Když mě něco nezajímá, tak to prostě nečtu. To je jak když stará Vaityngrová nadává, že v televizi jsou samý kraviny, ale čumí na to celej den.
Nicméně celé toto téma je naprosto stupidní. Když mě něco nezajímá, tak to prostě nečtu. To je jak když stará Vaityngrová nadává, že v televizi jsou samý kraviny, ale čumí na to celej den.
- Tomáš Grygarčík
- Věk: 37
- Kontaktovat uživatele:
Skrýt něco na hlavní stránce a skrýt něco v seznamu nepřečtených témat jsou dvě rozdílné věci.
SW 200/1000, SW 200/800, SW130/650PDS, TS Photoline 72mm f/5.5 APO, LUNT Ha 60/500 B1200
ZWO ASI1600MM Pro, 2×QHY-5 mono, OM-1 mark II, E-M1 mark III, E-M1 mark II mod
SW EQ6-R, SW HEQ-5 SS, TS AZGP, vlastní dobsonova montáž
FITS prohlížeč
ZWO ASI1600MM Pro, 2×QHY-5 mono, OM-1 mark II, E-M1 mark III, E-M1 mark II mod
SW EQ6-R, SW HEQ-5 SS, TS AZGP, vlastní dobsonova montáž
FITS prohlížeč
Přesně tak, když se podívám třeba na "Nové příspěvky", vidím tam obvykle dvacet položek, z toho dvanáct bazar, dalších šest fotky nebo focení a pak je celkem snadné z těch zbylých dvou přehlédnout jednu, která by mne třeba zrovna dost zajímala.
TS CF Apo 155 f/8 na EQ6-R, Pentax XW 40mm, Hyperion 31mm, Morpheus 17.5, 12.5 a 9mm, DeLite 7, 5 a 4mm, Omegon LE Planetary 6mm; Barr & Stroud 10x56 ED Savannah
Aha, rozumiem. Ja vychádzam z toho ako to robím sám - teda položku v menu s novými príspevkami nepoužívam , len si očami prebehnem hlavnú stránku, kde mám sekcie poskrývané. Nepoužívam "Nové príspevky" z dvoch dôvodov. Jednak sú tam veci čo ma nezaujímajú a potom so nepochopil ako program fóra určuje čo sú tie nové príspevky. No skrátka našiel som si inú cestu.
Argument, že keď ma niečo nezaujíma, tak to nečítam je síce platný, ale mnoho ľudí toto proste nedokáže (vrátane mňa) a klikne. Proste psychologicky je to asi lákavé alebo čo. Tak som navrhol, nejaké riešenie.
Argument, že keď ma niečo nezaujíma, tak to nečítam je síce platný, ale mnoho ľudí toto proste nedokáže (vrátane mňa) a klikne. Proste psychologicky je to asi lákavé alebo čo. Tak som navrhol, nejaké riešenie.
Sluníčkomet dvojkanón v2.1: Lunt LS50THa & TS 80/560 + Herschelov hranol, Solar Continuum
Já to dělám tak, že si dám "nepřečtené příspěvky",pročtu ty, které mě zajímají a ostatní dám potom tlačítkem "označit vše jako přečtené". A už mě příště neotravují
lepší rada žádná než špatná
milantos(šnek)centrum(puntík) cz
milantos(šnek)centrum(puntík) cz
A máš pocit, že utrpíš nějakou újmu, když si to přečteš?armichael píše: ↑18. 09. 2025, 17:49 Aha, rozumiem. Ja vychádzam z toho ako to robím sám - teda položku v menu s novými príspevkami nepoužívam , len si očami prebehnem hlavnú stránku, kde mám sekcie poskrývané. Nepoužívam "Nové príspevky" z dvoch dôvodov. Jednak sú tam veci čo ma nezaujímajú a potom so nepochopil ako program fóra určuje čo sú tie nové príspevky. No skrátka našiel som si inú cestu.
A ty potrebuješ všetko rozporovať??
- biker.fm
- Věk: 57
- Kontaktovat uživatele:
Kazdy si najde to sve jak (ne)cist co (ne)chce. Ma smysl se vice v tom rypat ?
Pozorovani hvezd na nocni obloze = prijemny relax v kazdodennim stresu.
APM 152/1200 nejen na dvojhvezdy a maly triedr Kowa na vylety do hor
Moje fotky na www.astrofotky.cz.
APM 152/1200 nejen na dvojhvezdy a maly triedr Kowa na vylety do hor
Moje fotky na www.astrofotky.cz.