Temná mlhovina B150 v Cepheu
Re: Temná mlhovina B150 v Cepheu
Na mém zkalibrovaném monitoru ten předchozí snímek moc modrý nádech nemá, a dle mého vkusu to prosvětlení je už skoro moc. Ten první mi přijde dokonalý.
- Cztwerec
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo...
Opět porušuji své pravidlo, ale musím se vyjádřit, pane mistr vynikající
Opět porušuji své pravidlo, ale musím se vyjádřit, pane mistr vynikající
Lectorem iustus...
Mas to paradni, Vaclave! Subjektivne se mi libi vic ten prvni snimek, pusobi na me vic prostorove. I kdyz netusim, jestli tam ta modra reflexe je uz v datech nebo az v postpro..
Ale hodne paradni vysledek na letni noce a 30tis mesto
Ale hodne paradni vysledek na letni noce a 30tis mesto

dob. SW 16" GoTo, N 254/1000 mod
-
- Kontaktovat uživatele:
Václave, ten snímek je prostě perfektní. Klobouk dolů.
Já fakt nevím, jestli má ještě smysl něco fotit… mám pocit, že už bylo dosaženo všeho, co se dalo.
Ale asi mi to stejně nedá a zase zalezu ke kameře. Ale tohle je fakt laťka jako hrom.
Já fakt nevím, jestli má ještě smysl něco fotit… mám pocit, že už bylo dosaženo všeho, co se dalo.
Ale asi mi to stejně nedá a zase zalezu ke kameře. Ale tohle je fakt laťka jako hrom.
TS APO 150/1050, Flat Ricardi 0.75x, ZWO ASI6200MM, Astrodon E series, Astrodon 3.5 HA, OIII, EQ8 mount,remote-controlled observatory
Porovnávanie sa s ostatnými je zabijak potešenia zo života. Preto má dnes veľa ľudí dnes depresie lebo na sociálnych sieťach vidia to najlepšie zo života iných. Treba sa porovnávať voči sebe či som lepší ako včera a nie voči ostatným.
SW 150/750, TS UNC 200/800, SW EQ6-R, Canon R10, ASI220Mini, ASI1600MM Pro, ASI485MC, SW Flex 300/1500 INDI/KStars build skript FITS/XISF prehliadač
Nou, souhlasím, ale chtěl bych tebe i ostatní požádat, aby s podobnou filozofickou debatou nepokračovali v tomto vláknu. Rád ji přesunu někam jinam, když bude potřeba.
William Optics FluoroStar 110, AFR-IV, ASI533MM Pro, EQ-6 R, Berlebach Planet, SVBony SV305M Pro, Intel NUC, DeepSkyDad AF3 a pár dalších kravin vlastní výroby
Astrofotky
Astrofotky