Vyzkoušejte si zpracování
- Psion
- Věk: 62
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vyzkoušejte si zpracování
Pravda, já odděluju hvězdy vždy na začátku, tedy z lineárních dat, u testu mě nenapadl ten rozdíl u funkce Unscreen.
Tak jsem taky zkusil dle postupu co poslal Peto, nicméně nejsou tak dobře vytažené detaily, ale na tom se dá zapracovat.
- Přílohy
-
- final_pi_sas.jpg (1.42 MiB) Zobrazeno 392 x
- alex
- Věk: 66
- Kontaktovat uživatele:
Ja tam vidím viac farieb
Problémy sú ale
- akonáhle chcem zvýrazniť to tyrkysové, čo tam jasne je, tak ide to na úkor červenej a opačne. Takže som musel kompromis
- tyrkysové hviezdy majú moc zvýraznené kruhy okolo, inak neviem od čoho by to mohlo byť menej... možno keby som ešte zmenšil hviezdy, tak možno farba z kruhu okolo by sa dostala viac dovnútra... neviem, ale nechcem ďalej dovŕzgať tvary hviezd
- nechcel som ubrať celkovo zo zelenej, aj tak je jej málo.
Takže len takto
alex

Problémy sú ale
- akonáhle chcem zvýrazniť to tyrkysové, čo tam jasne je, tak ide to na úkor červenej a opačne. Takže som musel kompromis
- tyrkysové hviezdy majú moc zvýraznené kruhy okolo, inak neviem od čoho by to mohlo byť menej... možno keby som ešte zmenšil hviezdy, tak možno farba z kruhu okolo by sa dostala viac dovnútra... neviem, ale nechcem ďalej dovŕzgať tvary hviezd

- nechcel som ubrať celkovo zo zelenej, aj tak je jej málo.
Takže len takto

alex
- Přílohy
-
- NGC6888_MikeMike.jpg (2.56 MiB) Zobrazeno 320 x
Celestron NW 254/1200 na EQ-6 PRO, Canon EOS 400Dm, http://ameleg.webzdarma.cz
OK, dik alex - za upozornenie na farby - tu moju prvu verziu som nechal tak ako to vypadlo z SCPP, ale teraz som teda pridal este jeden krok - NarrowbandNormalization - aby bolo z toho spravne HOO